- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz dempeti #3733 üzenetére
Személy szerinte nem csak töled..
"A Blu-ray tartalmazza a Java virtuális gépet, ami minden eddiginél több interaktív menüt tesz lehetové. A lemeztartalomra további tartalom helyezheto rá online forrásból, ami értéknövelt szolgáltatásokat eredményez, például feliratozás"
Na most ha jó nagy hülyeséget kérdezek, nem nevetni
Ezt a lemezbe kódolják bele?
Így nem lehetne megoldani egy játék magyarositását? -
DM-Fan
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Nos, én is kicseréltem a HDD-t az eredetileg 40 GB-os PS3-mamban. Egy WD 250 GB-os, 5400-es fordulatú, 8 MB cache-es 2,5"-os laptopvinyót tettem a helyére, így azért már elég kényelmesen el lehet férni rajta.
Maga a vinyócsere és a format baromi egyszerű volt, ahogy már korábban is leírtátok itt, gyakorlatilag 5 perc alatt kivitelezhető, csak kéznél kell legyen a legutóbbi firmware egy pendrive-on. A játékmentések pendrive-ra történő kimentése és visszaállítása is kulturált módon került megoldásra.
Ezen felül belőttem a wifi-kapcsolatot is a Linksys routerrel, úgyhogy mostmár teljesértékű a gép.
Ti egyébként meg tudtátok valahogy oldani, hogy az Internet Browser ne kérdezzen rá minden egyes java-s oldalra lépve, hogy kívánom-e futtatni a plugin-t? Csakmert ez baromi idegesítő tud lenni.
Illetve pendrive-ok kezelésénél nálatok sincsen leválasztás opció? Ezek szerint nyugodtan ki lehet rángatni az USB portból a pendrive-ot, ha már nem dolgozik róla/rá a PS3, vagy kikapcsolt állapotban lenne csak szabad rádugni/kihúzni? Csakmert én eddig mindig bekapcsolt állapotban csináltam, de felmerült bennem, hogy Windows alatt is le szoktam választani, itt meg nem tudom.
Get Moded!
-
dempeti
tag
válasz Gebriel #3851 üzenetére
Így van ezt a lemezbe kódolják bele hogy gép utána csatlakozik és le tudja tölteni a feliratot az előre kódolt helyről. Ez a "virtuális gép" tehát azt jelenti hogy értelmezi a playstation vagy erre alkalmas lejátszók ezt az előre beégetett "alkalmazást" amik utána képesek információként kezelni és letölteni! Én még olyanról nem hallottam hogy megoldható lenne e játéknál de szerintem biztosan csak erre nincs akkora igény gondolom de hát ki tudja! Meg eddig se nagyon futottak a magyar játékok elég keveset fordítottak le a jó játékok közül!
[ Szerkesztve ]
-
Bomc
aktív tag
Mondjuk szerintem olyan nagy adatforgalom nem lehet multiba mer csak a toöbbiek helyzet-adatát kell átvinni a neten a a városrészeket vinyóról tölti be a gép...
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Kb 2 hete a PS3 nem tud csatlakozni a Playstation Store-ra. DNS hibát jelez...net újrakonfig---azt írja a teszt után, hogy kapcsolat hiba...ugyanakkor game be, majd frissíti magát....????Ugyanakkor az online útmutatót simán olvashatom, ill. egyéb oldalra fel tudok lépni a böngésző segítségével. Ilyenkor mi van???Fw 2.42Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Gebriel
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Gulyo
tag
Sziasztok !
24"-os full HD-s ( HDMI bemenetes ) 16:10 arányú monitornál romlik majd a képminőségem ( PS3 16:9-et tud ) ???
Előre is kösz !P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
Gulyo
tag
Csak ezek a moncsik 16:10-esek ... ez akkor nem gond ???
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
james008bond
őstag
PS3 Playstation Store csatlakozási probléma???
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Bakessz
csendes tag
válasz james008bond #3871 üzenetére
Nekem volt hasonló akkor egy komplet modem és router újraindítás segített
-
GaBBoR
tag
Én is 8:5-ös monitorra kötöttem a ps3-mat, csak 22"-osra. Függőlegesen egy nagyon kicsit megnyújta a képet, de engem nem zavar. Máshoz nem tudom viszonyítani, hogy rosszabb-e a képe. Azt nem tudom, hogy minden hdmi bemenetes monitor képes 1:1-ben megjeleníteni a képpontokat, de némelyiknek a leírásában láttam.
További infoért használd a témában keresőt :[link] -
Def26
félisten
Tud valaki valamit arról, hogy az új PS3 80GB hogy viszi a PS2 játékokat? Olvastam, hogy csak szoftveresen kezeli őket, ez nem okoz gondot? Mittudomén szaggat vagy valami?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bwoay
nagyúr
60-asokon is félig sw-es emulációval mennek a PS2 címek,
de nem szaggatott eddig egyik játék sem, amit próbáltam.viszont az érdekes, hogy a 80-assal mi a helyzet,
mert legutóbb még arról volt szó,
hogy a gép ugyanaz, mint a korábbi 40 GB-os,
viszont legelőször én is úgy hallottam,
hogy megint visszatér majd a PS2 támogatás.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Bomc
aktív tag
40 GB-oson csak PS/PS2 memóriakártyát lehet csinálni, de ennek mi értelme azt nem vágom...
-
DM-Fan
nagyúr
A 250 GB-os, 5400 rpm-es, 8 MB cache-es WD Scorpio vinyó volt 16 eFt. Biztos lehetett volna olcsóbban is, de nem volt kedvem rohangászni fél napot itt Pesten, úgyhogy a jól bejáratott üzletben vettem.
Ahogy utánaolvasgattam és kérdezgettem embereket külföldi fórumokon, mindenki azt mondta, hogy nem érdemes 7200-es 16 MB cache-es vinyót venni, mert csak jobban melegszenek, talán még hangosabbak is és igazából nem nyújtanak érezhető többletteljesítményt, amit el is hiszek - tekintve, hogy a PS3 nem igazán swap-pel játék közben, ahogy megfigyeltem. Csak betölt és utána nemigen használja a vinyót, csak mentéseknél.
Szóval szerintem fölösleges plusz pénzt kiadni rá. Egyébként ez a WD úgy tűnik jól bevált: DVD-ről is és pendrive-ról is baromi gyorsan nyelte a fájlokat, csendes, szerintem nem melegszik jobban, mint a gyári Seagate, sőt: mielőtt kivettem a Seagate-et, lehúztam róla a mentéseimet, kb. 5 percet ment és mikor kivettem igencsak meleg volt. Mondjuk a WD-t már nem vettem ki - lehet, hogy az is ugyanígy melegszik, de mondjuk a készülék hátából nem jön melegebb, mint a vinyócsere előtt, pedig ugye pont ott van a kifújónyílás a vinyó előtt.
Get Moded!
-
dempeti
tag
hány ms frissítésű lcd tv-ét érdemes venni ami már jónak minősül játékra? a 8ms-ekes már jó vagy érdemes annál lejebb menni? ha igen akkor sok különbség van?
-
Def26
félisten
válasz dempeti #3880 üzenetére
Ma már nem kapsz olyan LCD -t ami ne lenne jó játékra/bármire. Fölösleges ezért drágábbat választani.
Én ugy emlékszem, hogy 12ms és az felett fordultak elő problémák, a 8ms az már szvsz teljesen jó.[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Már nálunk is kapható az új 80GB változat
-
Makaveli
senior tag
válasz Gebriel #3882 üzenetére
Hűűűű ez kell nekem!
dempeti: Úgy gondokozz, hogy olyasmit jelent, mint a ping, vagy teljesen úgyanaz, nem tudom . 8-as pinggel játszani nem olyan rossz. Ms az a válaszidő. Szervereknek is van válaszideje...
[ Szerkesztve ]
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
-
bwoay
nagyúr
magyarán ez az eddigi gép, csak 2x akkora winyóval,
úgyhogy akkor most maradhatunk ennyiben,
amíg valaki meg nem cáfolja érdemben,
illetve ki nem derül, hogy esetleg belül történt valami hw-es változás
(kisebb csíkszélességű proci, vagy módosított hűtés, stb).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Def26
félisten
Itt a cikk, hogy egy update -el kompatibilis lesz a gép. Ebből gondoltam én is, ha egy update -el lesz elérhető akkor az valszeg menni fog a 40GB -os gépen is. Máshol olvastam, hogy egyenlőre olyan 50 játék fog "elérhetővé" válni...
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Vénségemre be kell iratkoznom egy angol nyelvtanfolyamra, ha el akarom olvasni a PS3 fórumot...
-
Bomc
aktív tag
PS3-hoz adott RCA kábelen csak 576p jel megy át? Mert a régi szar tv-men standart beállitást használta, de ott volt még 720p, 1080i, 1080p csak persze hiába választottam ki, a tv nem birta a felbonást. A mostani 66 cm-s LCD-n meg csak az 576p-t lehet kiválasztani nyomtam 5 mp-ig a ps3 bekapcsológombját hogy visszaálljon a rendszer, csináltam rendszervisszaállitást, vinyót leformásztam...semmi
-
dempeti
tag
amikor bekapcsolod akkor tarsd lenyomva!!!
-
Def26
félisten
válasz szasanyi #3892 üzenetére
Itt egy angol-magyar forditó oldal. Nem a legjobb viszont valamit ki lehet hámozni a dolgokból.
Amugy meg az a baj, hogy magyarul nem sok ilyan blogos hiradó oldal van, külföldön meg hemzsegnek az ilyenek.(Nem tudok hosszú " i " betüt irni...)
-
Def26
félisten
Akkor most neked, sima RCA kábellel van összekötve a gép az LCD -vel? Ha igen akkor ne is várj nagyobb felbontást, vegyél egy HDMI kábelt kb. 2000ft, azon megy minden felbontás.
Közben látom mit irtál utánnam...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest