- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2349 üzenetére
És ha vmi csúnyát írnék, és azt modanám, hogy nem neked szántam, csak írni akartam vmi csúnyát? De én nem teszek ilyen, mert rendes gyerek vagyok.
Félre a tréfát: az írásművel így elsőre tetszett. Két nem olvastam el, a te érdekedben. Na jó, ez is poén akart lenni. Majd tapasztalatokról is számolj be! Mire jó, hol van kompromisszum, instabilitás vagy kompatibilitási probléma. Csak érdekesség képpem, mert én örülök, hogy nem kell telepíteni!
-
kzsolti007
csendes tag
válasz Devastator #2344 üzenetére
Nekem sima TV-n ment a Ps3-om és sztem úgy is gyönyörű képe volt. HdTv-n biztos 1000X szebb, de sztem azért így is gyönyörű a képe...
-
szasanyi
félisten
válasz kzsolti007 #2354 üzenetére
Hát nem volt szerencséd... sztem bontatlan állapotban próbált meg elcserélni uo., esetleg más game-re. 0 nyelvtudással abban a játékban sehova sem jutsz, az tuti! Annál meg minden megoldás jobb. Esetleg keresd ráfizetéssel a GOTY (angol) verzióját.
-
Devastator
tag
válasz kzsolti007 #2355 üzenetére
Egykis bíztatás.
Amúgy rákerestem erre. Tényleg nem olyan szép, de végülis mit vár az ember? HD-t egy sima tv-n?
Azért kösz a válaszokat. Jobban megfogott a PS3. -
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2358 üzenetére
Ugye!
-
Mr.Grincs
veterán
Ez óriási, hogy bármekkorát be lehet rakni. Nagy vétel lesz ez a PS3. Az írott dvd ket tudja olvasni? vagy csak az eredetiket? A WIFI a PS3 nál a vezetéknélküli netet akarja jelenteni? Vagy azt azért nem.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Mákos7észta #2361 üzenetére
A netet, hogy tudom használni? Gondolom akkor ha linux van fönt rajta
Az nagyon jó ha olvassa az írottakat is, mert a boxnál nem is mindegyik olvasó olvasta az írottat, csak az amelyik ki volt flashelve...
Itt egy elég siralmas cikk az XBOX 360 ról...Bezár a Microsoft magyar X360 részlege
/Komment/
"Ennyi volt, kész, köszönjük a halakat."Valószínűleg ezzel a búcsúmondattal köszönnének el minden egyes magyar X360 tulajtól Microsofték, ha lenne rá lehetőségük. 2008. április elsejével - azaz a mai nappal - ugyanis zászlót bont és befejezi működését a magyarországi Xbox 360 képviselet. Hivatalos sajtóközlemény a szomorú eseményről még nincs, de gyaníthatóan a nap folyamán megérkezik. Egyes, már hetek óta szellőztetett pletykák szerint a cégnek elege van a hazánkban tomboló 90%+ warezlázból, a töménytelen mennyiségű moddolt masinából, és a publikus emailekben pofátlanul warezoldalakat hirdető személyekből.
Mit is mondhatnánk: megértjük. Nem lesz több magyar szinkronos, vagy honosított gépkönyvvel megjelenő 360 játék, nem lesz több rendezvény, nem lesz több nyereményjáték. Részünkről köszönjük a Microsoftnak a támogatást!
Rendszer [576]
Érdekes.... (kezdek örülni hogy nem a box mellett horgonyztam le végleg)
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szasanyi
félisten
válasz Mr.Grincs #2362 üzenetére
Nem. Az XMB alapból tudja a WiFi kapcsolatot. Sajnos kétféle írott lemezt nem olvas: a játékot és a .mkv kiterjesztésű 720p videót. Utóbbi komolyan fájó pont...
Tudja vki létezik-e erre megoldás? Nemolvasta vki neten ezt a problémát? Gondolom más ishasználná, ha menne. -
Pityesz82
tag
Végre megvan a gép+Prologue!!!!Tényleg gyönyörű,de nagyon hiányzik a HDMI kábel!!Ez a gyári egy kalap f.s!!!
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Ezek szerint én még midnig nem vágom...és szerintem nagyonsokan nem vágják le...Én nem örülök neki hisz én is akartam, anno boxot. De ha igaz lenne akkor is jó nagy cumi lenne a box tulajoknak...vagy te nem így látod?
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Mr.Grincs #2376 üzenetére
Nem érdekel a téma ,te nyílván attól lennél boldog ha igaz lenne,nem nagyon érdekel a dolog. Ja és én nem warezolok,mert többet ér a gyári gar,és a live amit rendszeressen használok. nem játszok sok játékkal tehát megtehetem,hogy néhány darabot megvásároljak! Ja és egyébként nem csak MO warezolnak az emberek,és nem csak x box 360 os ,ott van a pc ezt nem is kell ragoznom, amikor megoldják a ps 3-at akkor meglátod mennyi warezos lesz abban a táborba ,nem kevesebb mint ps2-ön,csak mivel új adathordozó,új technikai megoldások kellenek,de megoldják ott is biztos lehetsz benne!
-
Mr.Grincs
veterán
Biztos is vagyok, benne. És nagyon sokan lesznek ténylleg akik rá fognak majd mozdulni a dologra, de az az ő bajuk. Nekem is többet ér a gyári gari, de van aki kifejezetten warezra hajt. Én is hála az égnek megtehetem hogy vehetek eredetiben játékot, ami tényleg nem olcso de ez van. Amúgy nem lennék boldog ha igaz lenne. Így is van miért lógatnia a magyaroknak az orrát nem kell még ez is rá..
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Mr.Grincs #2376 üzenetére
pedig alig pár HSZ-el korábban még éppen (kár)örvendeni készültél,
hogy te nem a boxra voksoltál. Én meg továbbra sem értem,
miért siralmas az egy konzolra nézve,
hogy Mo-ról kivonul a MS gaming részleg a sok warez miatt.Viszont ha neked ez a kamuhír kellően jó kapaszkodót nyújt,
akkor ragadd meg, és erre alapozva válaszd inkább a PS3-at.
Mindenkinek jobb lesz...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Mr.Grincs
veterán
Más miatt voksoltam a PS3 mellett. Eredetileg boxot akartam, de két haveromnak is volt és ők óva intettek a boxtól. Mivel mindd a kettőnek 3ledes lett 2 hónap után a boxa, igaz garis volt de egy hónapot vártak rá mire megszerelték, ezért elgonolkodtam rajta hogy érdemes e venni ha ilyen aránnyal hibásodik meg. És ők is megbánták, hogy megvették, habár szerintem akkor jobban meg kellett volna gondolni a vételét. A két box teljesen független időpontban vették és tök más boltból. Így szántam rá magam. Hála az égnek van pénzem eredeti játékokat vásárolni. Akkor is lett volna ha box mellett kötöttem volna ki. Csak durva hogy itt tart ez az egész kalózkodás téma a konzolokra nézve, meg ha már itt vagyunk akkor pc-n is hasonló a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
pyrannha
senior tag
válasz N4r4ncs #2383 üzenetére
Én ezt néztem: KCE-HH1.3-2 (3120 Ft)
Ezt írják róla: HDMI-HDMI kábel, 2 m 1080P jelfeldolgozásra alkalmas.
A nevéből én arra a következtetésre jutottam, hogy ez 1.3-as csatlakozókkal van szerelve. És ha az 1080p jelet tudja továbbítani, akkor szerintem nincs vele gond.
Persze a nevében másra is utalhat az 1.3.[ Szerkesztve ]
PSN ID: VDFPO
-
anjani182
őstag
Ha valakit érdekel esetleg, van egy !!!ELADÓ!!! Ratchet & Clank-em! Többit privibe!
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
bwoay
nagyúr
válasz Mr.Grincs #2382 üzenetére
nekem is elpatkolt az első Premium gépem,
csak én addigra már olyan jókat játszottam az exkluzív címekkel,
hogy nem szívesen képzeltem el, milyen lenne,
ha ezekről le kellene mondanom.boxnál amúgy tök mindegy, milyen üzletből származik,
a gyártás ideje a lényeg.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2365 üzenetére
Ezt nem értem... tehát ha van telepítve Linux, akkor le tudja játszani a .mkv kiterjesztésű HD videót, ha nincs akkor meg nem? Kipróbáltad már?
-
Mr.Grincs
veterán
Hát igen, pc-n szinte elkerülhetetlen a warez...
Láttam videót arról, hogy a forma rádug egy Logitech USB-s egeret és szintén egy Logitech mezei billentyűzetet a PS3 ra. És azzl tolja az UT3-at. Annyi a hiba hogy az oldalso gombok nem működnök csak a mouse 1, mouse 2 meg a görgő. Vajon a netelésnél is ugyanúgy látni fogja a billt meg az egeret? Vegy esetleg van valakinek ilyen dologról infója vagy bármi amit megoszthatna, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szasanyi #2393 üzenetére
Én a sima egyszerű extra nélküli usbs cuccokra vagyok kíváncsi. Egér az szerintem csak elmegy. De a billentyűzet az már neccesebb téma. Microsoft egér a SONY terméken poénos lenne Meg a MS USB-s vezetékes billentyűzet. A héten fgook kipróbálni egy PS3at az egyik haveromnál, és ott elválik, hogy megy az egér meg a bill ha egyáltalán megy. Ha nem megy akkor sem nagy trauma, majd kitalálok rá valamit.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2395 üzenetére
Szomorú... de bízom benne, hogy valamelyik firmware verzió megoldja ezt a problémát is.
-
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2397 üzenetére
Semmi hack, warez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest