- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian_Ds
csendes tag
Sziasztok, hogy és honnan lehet ps3 demókat leszedni? A konzolom azt írja, hogy "not available in the selected country or legion". Köszy
Mindenki a maga kalácsának a pogácsa.
-
theniel
aktív tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a ps3-ommal is lehet online játékokat játszani pl. Battlefield? COD4? Cysis?
-
MichaelSD
őstag
Remélem lesz Európai verzió is, mert aranyosnak tűnik: Yakuza 3
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Dominguez
csendes tag
válasz MichaelSD #2258 üzenetére
Jah, ez valóban jó game-nek tűnik, egy hétig vezette is a Japán eladási listát, de h jön-e Európába, azt nem tom. A 2 jön majd, az biztos. De így is le vagyunk maradva 1 teljes résszel. Mivel az első rész nagyott bukott nyugaton, nem merték kiadni a 2-t, csak most. Szal sztem ne nagyon várd 2 éven belül a harmadikat sem
-
mcwolf79
veterán
válasz megsemmisito #2262 üzenetére
Eleinte úgy volt ,hogy megoldják a keresztplatformos online mókát,de végül nem lett beletéve a dolog
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
őstag
Sziasztok!
PS3-ból most milyen változatokat lehet kapni? Mert olyanokat láttam h 40Gb-os vinyója van meg láttam 60Gb-osakat is, de hallottam olyat is h jön 80Gb-os is, meg nem mindegyik tudja lejátszani a PS2-es játékokat, meg nem jár hozzá Dualshock 3-as kontroller? :S Most melyik hogyan és miért és különben is na meg egyáltalán? Magyarul nem vok tisztába most ezzel az egésszel
Légyszi adjatok egy linket vagy írjatok nekem le hogy mire kell figyelni PS3 vásárlásánál, melyik mit tud meg ilyenek.
Köszönöm* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Mégis úgy döntöttem, hogy a PS3 lesz a PC- m és a játékgépem egyben. Olcsóbban jövök ki, és van egy teljesértékű netezős, letöltögetős gépem Linuxszal, és egy next-gen konzolom.
Az elképzelésem, hogy a meglévő 20"- os monitoromat használom majd egy HDMI-DVI átalakító kábellel, a PC oldalról csak rádugok egy USB- s egeret és billentyűzetet, mert elviekben a Linux kezeli, konzol oldalról meg van kontroller. A winyóját kicserélem egy nagyobbra, hogy legyen tárhelyem. A kérdés itt az, hogy: A winyót hogy kezeli a PS3? Mármint van egy külön partíciója a konzolnak és külön az oprendszernek? Vagy hogy van a megosztás? Nem jár garanciavesztéssel?
A hangot nem tudom, hogyan közöljem az asztali hangszóróimmal (Genius SP-1250X), mivel jack- dugaszos. Asztali hangszóróval hogy köthetem össze a PS3-at?
Más kérdésem nincsen, de ha vannak ellenvetéseitek, vagy buktatókat véltek felfedezni az ötletemben, szóljatok kérlek! Előre is köszi!Üdv.
Mákos7észtaCsak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Mákos7észta #2267 üzenetére
Kicsit kicsúsztam a modiidőből, a lényeg, hogy nem biztos winyó- cserét akarok, lehet, hogy csak külső USB-s winyót akarok rákötni. Egyébként talán még az oprendszert is elhagynám, ha lenne torrentező progi a PS3- ra, netán Office doksik támogatása Nem tudom
Egyébként alapesetben mindenféle USB-s billentyűzetet és egeret felismer, vagy ehhez már kell az oprendszer?
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
pyrannha
senior tag
válasz Mákos7észta #2267 üzenetére
Létrehoz egy külön partíciót a PS3 az oprendszernek. A winchester csere nem jár gari vesztéssel. A hangszórót vagy optikai kábellel vagy a gyári kábellel tudod csatlakoztatni. Ha nincs optikai bemenet a hangszórón, akkor csak stereoban tudod használni, mert a gyári kábel csak stereo jelet küld ki.
Ha monitort szeretnél használni megjelenítőnek, akkor előbb nézz utána, hogy HDCP kompatibilis e.PSN ID: VDFPO
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz pyrannha #2269 üzenetére
Szerencsére, nem szerencsére a hangszóró 2.0- ás, így ez nem akadályoz. A monitor HDCP kompatibilis, szóval remélem semmi akadálya a monitoros PS3- azásnak Ezen kívül a winchesterrel kapcsolatban az a kérdésem lenne (erre nem találtam a PS3Haxon- on infót), hogy az XMB- ben a winyó másik partícióján levő filmeket látja a gép? Azaz a Linuxon levő filmeket, képeket, zenéket, és a többi elviekben az XMB szerint ismert formátumú adatokat látja a Linux- partícióról? Pl. meg tudok nézni egy filmet az XMB- ből, ami a Linux-partíción van, vagy a Linux partíción nézhetem csak meg VLC- vel, vagy MPlayerrel, vagy ilyen lejátszókkal?
-
pyrannha
senior tag
válasz Mákos7észta #2270 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, de itt biztos tudnak segíteni.
PSN ID: VDFPO
-
kzsolti007
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2272 üzenetére
Gratulálunk az előléptetésedhez. Én annak örülnék, ha olyan cordless bill + egér duot választanál, ami oprendszerrel és a játékokkal is együttműködik - aztán megírnád, melyik az a típus, amivel mindkettő kifogástalanul megy. Bár igazából a játékok a lényeg, az FPS gamek miatt...
-
kzsolti007
csendes tag
válasz kzsolti007 #2273 üzenetére
Bocsi, rossz linket adtam meg: Na erről az iso loaderről:
-
bwoay
nagyúr
válasz kzsolti007 #2275 üzenetére
ez még rosszabb link, mint az előző
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Scotty
tag
Hi All! A kérdésem az, hogy játék közben (amikor olvas a lemezről) mennyire hangos egy PS3? Vagy másképpen is megkérdezem: egy Xbox360-hoz képest (aminek hangja, mint egy porszívó) mennyivel halkabb?
-
bwoay
nagyúr
attól függ, miről játszol (HDD vagy ODD).
a hűtési zaj mindkettőnél kb ugyanakkora.
a lemezolvasási a PS3-nál lényegében nem is hallható.
boxból az első szériások voltak kurva hangosak,
az újabbak ilyen szempontból lényegesen jobbak,
de csöndesnek azokat sem nevezném.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz szasanyi #2274 üzenetére
Természetesen cordless cuccot akartam venni, tulajdonképpen nemtudom milyet akarok Igazából utána köll olvasni melyiket szereti a PS3, melyik felel meg a pénztárcámnak, és ezek után jöhet a gondolkodás Talán nem egy DiNovo Edge- t fogok venni, max 15000- et költök rá, meglátom még.
Egyébként ha most kéne 3 játékot venned, melyek lennének azok?
-
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2281 üzenetére
Ez szubjektív, mert nem egyforma a ízlésünk/igényünk játékok terén (sem). Nekem ezek nagyon tetszettek, csak ajánlani tudom:
Uncharted: Drake's Fortune, Heavenly Sword, Resistance: Fall of Man
Ezek is nagyon jók, így nehéz dönteni:
Devil May Cry 4, The Elder Scrolls IV: Oblivion
Ezen sokat hezitáltam, mivel PC-n már végigjátszottam, DE nem bántam meg, hogy megvettem:
Lost Planet
[ Szerkesztve ]
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz szasanyi #2282 üzenetére
Nem vagy valami autós- párti Nem tudom, én majd a változatosságra fogok ügyelni, nehogy hiányérzetem maradjon, és hát bevallom, röstellem, eddig nem vetettem meg a warezt, de a PS3 azt hiszem kigyógyít ebből, még így is megéri Na ez már csak hablaty, bocsi.
-
szasanyi
félisten
válasz Mákos7észta #2283 üzenetére
Tényleg nem. A Bournout Paradise nagyon szép, jó kis barbár száguldás, de engem a demó kielégít e téren. Igaz, megvan a Carbon PS3 változata, ez az 1etlen ami igazán bejött, és amivel sokat játszottam. Szintén meg van a Motorstorm, az is szép és jó game, de nekem nehéz, és közel sem nyomultam azzal annyit, mint Carbonnal. Pedig utóbbi PC-n is ment sokat, de PS3 konzolon 1értelműen jobb!
Amúgy viszonylag elfogadható áron tudsz venni/cserélni gameket (főleg Bp-en), cserébe hw-re nem kell évente 60-80k-t áldoznod ahhoz, hogy az új játékok is ugyanolyan felbontásban és sebességgel fussanak mint a régiek. -
Dominguez
csendes tag
válasz szasanyi #2284 üzenetére
Hol venni, cserélni?
Sajna 13 alatt nem láttam zsír új, 1napja megjelent gamet. Am GTA4-et, ha vki tud majd 15-nél olcsóbban, rám írhatna, nem sértődöm meg. V 1-2 olcsó bolt címét, ha lehetne, v vmit, mert a 15 1 gamért nem megy le a torkomon. Jó, még GTA-ért, v GT-ért, v God of War-ért csak-csak kiadom, de önfeledt játékhalmozás sosem lesz belőle.
Most sikerült lefixálnom egy használt, karcmentes Lairt 7ért, holnap megyek érte, ha minden igaz. Remélem nem basznak át. Jah, és holnap megyek a GT5 Prologuemért is. Végre sikerült lezsírozni 1 db-ot Jaj, de szép lesz ez a holnapi nap... -
szasanyi
félisten
válasz Dominguez #2285 üzenetére
Rossz helyen keresed. Én nem mondtam, hogy üzletben kell venni, és ott olcsó lesz. A neten nézelődj, és kimondottan javaslom a gamer365 oldal fórumát e célra! Tele van új, origi, meg kifogástalan használt gamek adás-vételével. Most is van egy mobilszámom, ha kell válaszolj gyorsan és megadom: a sác vadiúj, mo-i kiadású gameket akar eladni 10k/db áron!
A másik: GoW 4k, GoW2 6k volt a legtöbb helyen, NEM Platinum kiadásban, én is úgy vettem. Milyen üzletekben jársz te?
De, hogy tovább mondjam a fóliás, vadi új game árakat: Lost Planet 9k, DMC4 11k, HS 10k. A legdrágább game az UDF volt amit vettem, 12k-ért. Pld. MotorStorm és RFoM gameket jó, és használt állapotban 4-5k körül hajigálják 1esek.
Ezek jónak tűnnek?attavanti: igen, keresgélek és nem találom, hol láttam a bill+egér kombót támogató gameket. Az tuti, hogy a RFoM a frissítés telepítése után támogatja, a többit meg ha megtaláltam. Én két különbözü cordless cuccot próbáltam ki (A4 Tech, Logitech) de az nem volt jó. Persze volt a Logitechnek netto 18k-ért olyan cucca, ami valszeg jó lett volna, de azt el sem hoztam még kipróbálásra sem... annyit én nem adok érte.
-
Pityesz82
tag
Valaki meg tudná Nekem mondani,hogy a HDMI kábel tartozék a 40 Gigás PS3-hoz??Vagy külön vennem kell hozzá kb. százmillió forintért egyet??!
[ Szerkesztve ]
-
attavanti
tag
válasz szasanyi #2288 üzenetére
Tehat akkor mondtal valamit es az megsem igaz? Imadom az ilyeneket? Van egyaltalan playstationod?
Mert en kiprobaltam a Resistance-val az elobb, a legujabb van meg, mert a neten is szoktam jatszani es NEM MEGY BILLENTYUZETTEL!
Fogja mar fel mindenki, hogy csak az Unreal megy billentyuzettel, ha valaki mast mond az nem igaz!
-
szasanyi
félisten
válasz attavanti #2291 üzenetére
Bazz... itt a PS3-ról van szó? Nem, nincs olyanom, csak billenytyű bizniszem. Gondoltam hátha bejön, és veszel, én meg gazdag leszek. De már látom, hogy csak te értesz hozzá igazán, és te biztosan tévedhetetlen is vagy egyúttal.
Fogja mar fel mindenki, hogy attavanti megmonta a tutit! Tunkpum!
De tudod mit? Én akkor is olvastam vhol, hogy a RFoM - frissítéssel - támogatja a bill+egér használatot. Neked amúgy van PS3, vagy te is olvastad vhol?
-
GaBBoR
tag
A hallottakon felbuzdulva én is kipróbáltam, hogy bill+egér működik-e Resistance-val, de NEM megy. Pedig többfélével is kipróbáltam, vezetékessel és drótnélkülivel is. Amúgy szerintem, ha menne más játék is egérrel UT3-on kívül, akkor a Dunából is ilyen hírek folynának.
-
dante3
addikt
Holnap érkezik a Darksectorom, remélem faxa lesz!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
szasanyi
félisten
És milyen, pontosabban az a lényeg, hogy az UT3 azzal megy?
MOD: megnéztem a RFoM-ben, tényleg nincs ilyen opció. Úgy emlékszem, hogy a frissítés telepítésekor írta, hogy azután támogatja. Mondjuk nekem nincs megfelelő egér + bill kombóm, így nem tudom akkor választható lenne-e ilyen beállítási lehetőség az opcióban.
[ Szerkesztve ]
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Öcsémnek vettem ma ajándékba egy 40GB-os ps3-at. Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mi lehet a baj: ha hdmi-hdmi kábellel dugom össze a ps3-at a plazma tv-vel akkor kép van hang nincs, ha azzal a kábellel amit gyárilag adtak hozzá akkor hang van kép nincs.
2 másik tv-n is kipróbáltam a a gyári kábellel azokon még hang se volt igaz azok crt tvk voltak. Megpróbáltam úgyis, hogy hdmi kábellel és a gyári kábel fehér és piros dugaszát bedugtam a tv audio in-jébe de így se volt hang.
Előre is köszönöm,
üdvözlettel kíváncsi.
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
szasanyi
félisten
-
kíváncsi
őstag
válasz szasanyi #2299 üzenetére
Szia,
mikor először megláttam a válaszod azt gondoltam, hogy jó nagy hülyének nézhetsz engem Mert ott már jártam. De most, hogy írtad megint megpróbáltam. Elsőnek mikor próbáltam akkor csak az optical és egy másik lehetőség volt ahol az av, hdmi meg még valami képe is szerepelt és azt választottam ki. De most, hogy ezt írtad megint megnéztem és most leglesőnek, harmadik lehetőségként ott volt a hdmi is
Köszönöm!
Üdv kíváncsi
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest