Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz dino_m #3573 üzenetére

    Legyen igazad a jövőre nézve, őszintén szólva én is szkeptikusan állok a dologhoz, mert az első rész megfelelő alap. Bugos ez tény, de a hibák javíthatóak, a tartalom bővíthető. Csak kifutási időt sem hagynak az első résznek, mert már itt a második fejlesztése és jogos a bizalmatlanság arra nézve, hogy az elsőt esetleg elhanyagolják, a másodikat meg összecsapják a pénz miatt az előzetes ígéretek és az On Demand ellenére.

    A játékkal kapcsolatos értékelések többsége meg egy rossz vicc, a legtöbb usernek fogalma nem volt róla mit vett meg (/próbált ki) és megy a sírás, ami arra enged következtetni, hogy egyesek arra is lusták voltak, hogy a saját igényeiket szinkronba hozzák a játék leírással, majd ez alapján döntsenek, hogy a Project CARS vajon nekik való szórakozás avagy sem.
    Akik viszont az AMD gyalázatos teljesítménye miatt vannak kiakadva, nos őket megtudom érteni, nem vitás, hogy nagyon a zöldeknek kedvez a játék, az meg a másik, hogy az AMD driverei is annyit érnek mint egy kalap szamóca.

Új hozzászólás Aktív témák