- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A holdra nem tudok eljutni focizni, azonban a kábeleket saját rendszeremben tudom tesztelni. Amíg 1,5 méteres kábelt használtam 55" tévéhez, engem sem érdekelt a téma, mert nincs érdemi (semmi) különbség. Gyere majd vissza, ha minőségi lejátszót használsz és próbáltad 10 méteres HDMI kábellel összekötni a 220 centiméter széles vetített képet adó projidat a helyiségben szemben lévő HTPC-vel. A vászon sok mindent megmutat ...
-
mayday00
őstag
válasz MasterMark #57855 üzenetére
Zúgjon.majd veszek olyat ami nem zúg
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Gicz
addikt
válasz mayday00 #57856 üzenetére
Dehogy veszel... Nekem ikülön szobában van az asztali gépem a monitortól, meg a tv től, így se játék közben sem filmnézéskor nincs semmi zavaró hang.
Ezzel csak az a baj amúgy, h amióta kint van a gép, azóta a monitorom táp búgásátol őrülök meg néha. Mert amúgy teljes a csend
-
Locutus
veterán
Felmerült bennem a gondolat, hogy kéne vennem egy soundbar+mélynyomó kombót, vagy valamilyen 2.1 rendszert a gt60-hoz.
(mindegy miért ilyesmit, de leginkább azért, mert ennek volna hely, 5.1-et, vagy nagy ládákat nem akarok)1. érdemes a panasonicnál maradni, csak a viera link miatt?
2. néhány modellnél olvastam, hogy ha a hdmi-t átvezetem rajta, akkor romlik a képminőség...
3. viszont ha nem vezetem át, hanem a tv-ből kapja optikával, akkor meg csúszás lehet a hangban, nem? Azért kérdem, mert játékra is használom PC-vel, és nem lenne jó, ha késne a hang, vagy romlana a képminőség.Árban mondjuk 400 euróig van valami ajánlott?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
MaUser
addikt
Bejglikómát kihasználva délelőtt megcsináltam az st60 hárompálcikás krómozott keretének burkolását. Ég és föld a difi, sokkal kellemesebb, mind nappal, mind most teljes sötétben a tv-t nézni, hogy nem veri ki az ember szemét a csillogó keret. Szóval erősen ajánlott.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
kokobe
őstag
-
bucsher
őstag
válasz MasterMark #57865 üzenetére
Az igen, de ha a DAC még megkéslelteti, akkor rá kell valahogy megint korrigálni.
In the pipe - five by five!
-
MaUser
addikt
válasz M_AND_Ms #57870 üzenetére
Előtte képet nem csináltam, de szemléltetendő a keret csillogását, a bal alsó sarokba raktam egy hasonlóan csillogó kést:
Ilyen csillogást lehet látni nappal v. villanyfénynél. Teljes sötétben pedig a visszaverődő fény miatt csillog a keret folyamatosan, még olyan sötétebb filmeknél is, mint pl. az Alien sorozat részei.
Szerk: kép minőségéért elnézést, de állványt már nem akartam felállítani, a lényeg azt hiszem látszik.
[ Szerkesztve ]
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz MaUser #57872 üzenetére
Maszek, de jó. Nem is értem ezt a csillogó keret mániát, ez is Samsung-majmolás. Nálam a G20 ilyen szempontból tökéletes, a zongoralakk-káva ellenére semmilyen hátrány nem ér filmnézés közben sem sötét, sem világos szobában.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
MaUser
addikt
válasz liszi70 #57876 üzenetére
Állványt már nem szedem elő, VR meg csak ennyit segít. Így néz ki a króm keret az st60-on:
Ezt ragasztottam le szépen él mentén fekete matt ipari textilszalaggal (ez garantáltan nyom nélkül leszedhető 10 év múlva is). Másik és könnyebben kivitelezhető dolog a pl. praktikerben is kapható matt fekete bútorfólia (sokkal könnyebb a króm/zongoralakk részhez egyenesen illeszteni), de nem tudom mennyire bírná a krómozott műanyag ha x év múlva azt leszedem.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Tud nekem mérni valaki egy input lagot az ST60-on így frissítéssel együtt, már aki szokta frissíteni?
Köszönöm előre is. -
nagyúr
válasz MaUser #57880 üzenetére
Köszönöm, de azt tudtam, hogy gyárilag hogy néz ki az ST60, azt nem tudom a kép alapján, hogy most hogy néz ki nálad.
De oké, értem, szóval leragasztottad textilszalaggal. Az ST50-en is baromság az az átlátszó plexi körbecsík. Nálam a tévé jobb oldala mögött nem fal, hanem étkező van, így az ottani lámpa fénye bizony becsillan néha a plexi dizájnon, kapna is körmöst tőlem favonalzóval az a mérnök vagy dizájner, aki tervezte! -
oncsi
őstag
válasz hunspikey #57804 üzenetére
De kár, hogy későn kapcsolodnék be ebbe a vitáb ttp://hardverapro.hu/apro/panasonic_plazmat_vennekttp://hardverapro.hu/apro/panasonic_plazmat_vennek én is hiszek a plazma tv-ben, de turbó az játszani jó. V8 kell a fenekem alá.
Bocsi.
És elnézést a hirdetésért, de még mindig vennékilyesmit
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
wdarty
tag
Tegnap megnéztem a Wolwerine-t BD3D-ben. Nagyon király.
De a TV nagyon fényes lett, állítgattam ezt azt. Jobb lett. Fekete sáv az LCD fekete volt inkábbDe kellene nekem valami beállítás tutorial, hogy mit mivel, micsoda, hogyan. Pl. Mi az az IRE?
-
wdarty
tag
Ezt a beállítást netről szedtem. Jobb lett. Deee... *mmm*.
Ez nem a BD3D beállításai.2D - Egyedi
Kontraszt: 75
Fényerő: +1
Szímtelítettség: 41
Színárnyalat: +2
Képélesség: 15
Színhőmérséklet: Meleg
Élénk színek: Ki
Körny.érz. BeSpec.
Panel fényerő: Közép
Adaptív gamma: 0
Fekete-szint kiterjesztés: 5
Színskála: Normál
Gamma: 2.2HDMI RGB-tartomány ->HDMI1: Teljes
Bemeneti jelszint: IRE 100
Erősítés: 0[ Szerkesztve ]
-
patakidr
aktív tag
Még mindig a tegnap fellelt 2 ÚJ hibás subpixelen pöfögök Azért az gáz, hogy veszel egy hibátlan, lepróbált, időközben már kalibrált TV-t, aztán egy napon elkezdenek halott pixelek megjelenni a semmiből
Milyen gyakori ez a jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- Mini PC
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.