Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GreEko

    csendes tag

    Sziasztok,

    Elmesélem, én, hogy jártam :)

    Hónapok óta érlelődik bennem, hogy veszek egy tv-t, és mivel tudatos vásárló vagyok, jöttem fórumot olvasni, hogy tájékozódjak. 150 ezerért kezdtem el keresni, elsősorban led tv-ket. Már kinéztem egy Samsung tv-t, amikor az egyik lcd vs plazma vitából el kezdtem nézegetni ezt a topicot is.

    Januárra körvonalazódott, hogy a nekem kitalált tv az egy Panasonic 50ST50 lesz. Húztam, halasztottam, vártam 0% THM-re, mindenre. Aztán az Allé panashopba elmentem megnézni a kiszemelt áldozatot, akkor már nem nagyon volt új ST50, ezért néztem az UT50-et, főleg hogy abból volt kamatmentes hitelre, talán az Auchanba. Végül elvetettem az ötletet, hogy egy élelmiszerboltban vásároljak tv-t.

    Mivel addigra teljesen biztos volt, mondták is az üzletben, hogy ha nem viszem el az utolsó darabot, akkor 2 nap múlva elviszi más, és így is lett. Ekkor elkönyveltem magamban, hogy majd az új szériából lesz tv-m, jövőre. Márciusban az E-digital hirdetett 0% THM-et, akkor már az 50GT50 volt terítéken. 30.-án rá is böktem, miután a hitelbírálaton természetesen megbuktam, gondoltam akkor megveszem egybe. Ahogy rámentem a megrendelésre, el is tűnt a honlapról a termék (azóta is 03.30 az utolsó forgalmazási nap), és kértem, hogy töröljék, hiszen egyértelmű volt, hogy nem bontatlan a cucc, és az e-mailemre törölték is. Párhuzamosan rendeltem a panashoból is, hiszen ugyan annyiba került. Nyomatékosan jeleztem, hogy kizárólag bontatlan termék esetén tartom fent a vásárlási szándékomat. Olvastam itt, hogy valakinek cseréltek egyet, és volt bontatlan még belőle. Nem nagyon hittem benne, hogy szerencsém lesz, a biztonság kedvéért elmentem az Aréna Plázába, sajnos az ottani eladó is azt mondta, hogy hetek óta nincs új, és nem is lesz. Megjegyzem a két helyen az eladók nem voltak valami kedvesek, de direkt játszottam a laikus vevőt, kíváncsi voltam miket mondanak.

    Írtam a rendelésről külön e-mailt nekik, hogy ha nem bontatlan, töröljék a rendelésemet. Kedden kaptam is a levelet, hogy sajnos nincs bontatlan, így törölték a rendelésemet. A történet itt kezd érdekes lenni, ugyanis fél órával később hívott a futár, hogy van egy tv, mikor hozhatja.. Hát mondom, az én rendelésem törölték.. ekkor átadta a telefont egy kollégának, aki mondta, hogy volt még bontatlan, kihozzák. Nagyon szkeptikus voltam, gondoltam ezek tuti rám sózzák valamelyik kiállított példányt, nagyon faszán visszacsomagolva (sose venném észre).

    Szerdán meg is érkezett a termék, hatalmas volt a doboza, tényleg sokkal nagyobb, mint a boltba. Gyorsan csomagoltam, hogy hamar átvegye a szobahőmérsékletet. Közbe hevesen kerestem, hogy hol tudom megnézni az üzemórát. Minden karcolást ellenőriztem, újnak tűnt a termék, de biztos voltam benne, hogy vissza fogom küldeni.

    Aztán történt a csoda, mert a szervíz menü ellenőrzése során csak az én első be-ki kapcsolásom mutatta. Egy hatalmas kő esett le a szívemről, és végre őszintén mosolyogtam, amikor ránéztem a tv-re, mert bizony ha ránézek, mosolyognom kell! :)

    Így szemre tökéletes, még nem ellenőriztem a pixelhibát, meg a sávosodást, de normál (igaz csak fos analóg van még) használatkor semmi hibát nem látok rajta.

    Iszonyat jó érzés, és nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem, és nagyon szeretném megköszönni a sok segítséget, amit kaptam, még ha konkrétan ez az első hozzászólásom.

    KÖSZI!!!

Új hozzászólás Aktív témák