Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz bogabi #30476 üzenetére

    Nem szórom a pénzt, de ragaszkodom egy bizonyos minőségi szinthez. Számomra ez a három linkelt konzol képviseli, amiket több napos kutatás után választottam ki. Ha Te úgy gondolkozol, hogy egy valóban minőségi, professzionális szintű konzolért 70e forintot elkérni pofátlan lehúzás, akkor tényleg nincs miről beszélni. Mit mondanál a 3200 eurós Furutech hangszórókábelre, a milliós LessLoss Firewall tápkondicionálóra, a 2-300000 forintos LessLoss tápkábelekre, a 60000 Ft/méteres AQ Vodka HDMI-re, az 570000 forintos Furutech XLR-re, amiket jelenleg a rendszeremben használok? Azokhoz képest a Vogel's konzol olcsónak számít. Egyébként a Meliconi lesz a befutó, mert a Vogel's kifutott, nem is pontosan arra gondoltam, hibásan linkeltem, és csak S méretben kapható.
    Azért fontos a falhoz simuló alaphelyzet, mert a plafonról vászon ereszkedik a TV elé. A fal Ytong, amelyben sokkal csekélyebb a tiplik teherbírása, mint Porotherm téglában.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák