- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz Major Lion #95359 üzenetére
a Sony így csinálta meg a store-t, mi pedig elfogadjuk a felhasználási feltételeket vásárlás előtt. szerintem is engedni kellene a régi váltást, legalább évi kétszer, hogy egy költözést le lehessen követni, de nem így van. aztán hogy te, mint felhasználó, azt pont leszarod és onnan vásárolsz egy másik accounttal, ahonnan olcsóbb, az megint egy másik dolog.
és egy szóval se mondtam, hogy ez így jó, vagy felhasználóbarát, pusztán csak egy kérdésre válaszoltam, tényszerűen.I hate morning people. And mornings. And People.
-
penge111
addikt
-
lo_jo
senior tag
válasz tothjozsi96 #95405 üzenetére
Az emag ezekkel semmit nem csinál, nem saját forgalmazás. Azon felül, hogy boltként funkcionálnak, piactérként is, oda meg az adott eladó annyiért rakja, amennyiért akarja.
-
belan
addikt
válasz tothjozsi96 #95405 üzenetére
Írtam pár napja volt 2 gépem egyiket 185 oda adtam volna bontatlan 2 év gari de senki nem irt . Persze csak szigorúan magán célra adtam volna oda .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
axlfsi
veterán
válasz Kendek #95404 üzenetére
Miért írod ezt? Ez is vezeték nélküli!
(vezetékes megoldásra vettem egy ARCTIS PRO + GAMEDAC
fejest, de néha ha jól jönne a vezeték nélküliség, akkor arra nem sajnálnék most ennyi pénzt...)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Kendek #95411 üzenetére
Oda? Mármint, hova? ... mert a terméklapon még az a szó sem szerepel, hogy 'Playstation' ...
Szerk.: hja, látom: "Note:The wireless function does not support ps4 temporarily"
Gondolom, ezek után nyílván PS5 sem fog menni...[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tothjozsi96
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz BOBAKILL #95400 üzenetére
Csúnya, elszállt árak. Én inkább várok.. 185K lemezes verzió, Alza.
#95405 tothjozsi96 Nem az emag nepperkedik, hanem a cég aki az emagon keresztül (is) forgalmazza a terméket..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
lo_jo
senior tag
válasz tothjozsi96 #95413 üzenetére
Vett egyet nyáron +50k áron (tehát 185+50 azaz 235-ért), ehhez képest most 220-ért adja az emag. Szerinted azon az áron akadt fenn? Vagy esetleg a másik 3 árán, amiket nem az emag forgalmaz?
-
Peace
nagyúr
30 FPS PS5-ön. Series X-en 60 FPS dinamikus felbontással.
"September 5th, 2020
We’re working on the next generation edition of The Witcher 3: Wild Hunt!
Developed to take advantage of the most powerful gaming hardware, the next-gen edition of the game will feature a range of visual and technical improvements — including ray tracing and faster loading times — across the base game, both expansions, and all extra content."[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
A HZD - Forbidden West-et lemezesen honnan rendelitek elő?
Behúzni digiten nem gondoltam, mert 1x végigjátszós.Nemrég lett meg ugye a PS5, azóta 2 platina, Tsushima és a Miles Morales, iszonyat bejött mind2. Jöhet a Days Gone.
Tsushima-ban volt egy bug a Haiku-knál, nem adta be a bronz trofit, 18/19-en állt. Redditen is írtak többen rá, nekem meglett a megoldás:
a Simura nagyúrral való duel után meg kell csinálni a másik befejezést is. Utána adja be. Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
tothjozsi96
addikt
válasz Ferenczi Áko #95415 üzenetére
Te berendelted Alza-ról? Ha igen, mióta vársz?
-
Sefter
veterán
válasz tothjozsi96 #95419 üzenetére
Én be. November 21 óta várok.
Közbe vettem egy lemezest (azt árulom jelenleg), ha nem kapom meg hónap végéig a digital-t, akkor megtartom ezt...[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
belan
addikt
válasz tothjozsi96 #95413 üzenetére
Ismerősnek adtam egyiket itt a fórumon nem irt senki rá .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz tothjozsi96 #95419 üzenetére
Január elsején adtam le.. Várok, elvagyok én a Ps4-el is.. :)
-
Ferenczi Áko
addikt
Jelenleg Ps4-en játszom a Death stranding-el, lemezen van meg. Ha veszek egy Ps5-öt, a mentésemet át tudom rakni úgy, hogy ne akarja utána frissíteni Director's cut-ra, hanem az alap játékkal jatszhassak tovább?
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #95425 üzenetére
A Director's Cut az teljesen opcionális és fizetős. Nem fogja rád erőltetni a frissítést, emiatt ne aggódj. A mentéseket természetesen át tudod majd vinni a PS5-re.
-
FőDudu
veterán
Az netto? (226 brutto)
Nekem annyiert vett egy ismeros Konzolvilag-ban December elejen (lemezes PS5-ot) Szombathelyen.
Nalunk (kulfoldon) sem kaphato. A bolhapiacon 700-900 Euroert mennek.
FőDudu
-
ratgab
tag
Az jó ár érte (béna vagyok. Nem tudtam törölni a hozzászólást így átírtam).
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz ratgab #95434 üzenetére
Itt a kezemben a konzolvilagos szamla.
Ez egy Bundle verzio volt (Death Stranding + Ghost of Tsushima).
Reszletek:
PS5: 184999
Death Stranding Director's cut: 15990
Ghost of tsushima: 24890
Osszesen 226580.
A bundle reszei kulon nem elerhetok, nem ertekesithetok.De ettol fuggetlenul orulok, hogy lett, mert igy is kb 600 Euro.
Annyiert nincs. Szloveniaban es Olaszorszagban mar rohognek amikor valaki PS5-ot akar vasarolni. Nincs. Nem is lesz. Marciusra kaptam igeretet.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
gyerecske
senior tag
Aki 220K-t sokall egy ilyen konzolért, nézzen rá a videókártya árakra.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
belan
addikt
Jó régen rendeltem még konzolvilagtol is gépet pár napja kaptam e-mailt hogy van gép házhoz szállítással van csak meg csomagba sajnos . Ha valakit érdekel utána járok hogy lehet meg oldani a dolgot de ahogy nézem nem nagyon jönne ki a ember 185 ezer forintra szívesen át adom rendelést ha meg lehet oldani !
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Marvel's Spider-Man Miles Morales
218 979 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Death Stranding Director's Cut
223 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Death Stranding Director's Cut
223 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Marvel's Spider-Man Miles Morales
225 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Ratchet & Clank: Rift Apart
225 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Ghost of Tsushima Director’s Cut
225 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Marvel's Spider-Man Miles Morales
225 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Demon's Souls (Remake)
225 979 Ft
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
225 979 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Ghost of Tsushima Director’s Cut
227 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Ratchet & Clank: Rift Apart
227 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Demon's Souls (Remake)
227 979 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Ghost of Tsushima Director's Cut
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Ratchet & Clank: Rift Apart
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Ghost of Tsushima Director's Cut
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Ratchet & Clank: Rift Apart
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (Midnight Black) + Demon's Souls (Remake)
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Demon's Souls (Remake)
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Ghost of Tsushima Director's Cut + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 779 Ft
PlayStation®5 825GB + Ghost of Tsushima Director's Cut + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Ghost of Tsushima Director's Cut
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
234 979 FtLG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Bence_99
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy ha haverom kölcsön adja a ps4es Ghost of Tsushima lemezes játékát. Azt én felupgradelem ps5verzióra azután is szükséges hozzá a lemez vagy sem? Esetleg probálta már ezt valaki másik játékkal? -
Skynet258
veterán
válasz Nirvatti #95360 üzenetére
20:23-kor, de elég agyhalott volt aki írt... Lehet az is csak félrebeszélt, de mondtam neki mindegy akkor küldjön kéket. Mondom az oldalon e percben is 200 valahány darabot ír az ezüstre, és azért akartam olyat mert ott levehető a mikrofon, tehát a régi széria. Azt mondja olyan már régóta nincs. Hát mondom akkor nézegesd a képeket az oldalon mert decemberi vásárláshoz is töltöttek fel ezüstről képet amin nincs mikrofon, plusz ugye itt is volt még frissebb rendelés ami ilyen volt. Mindegy mondta a számláló szar, és nincs ezüst.
Másik nagyobb problémám, hogy tegnap délután (18:00 körül) valamiért elakadt a rendelés náluk és a fizetésnél hibát dobott. A bankom viszont beterhelte a pénzt (illetve zárolta) és most is abban van. Így perpillanat a termék ára x 2 amibe nekem ez került.
Mondtam a nyominak ezt is, de csak azt hajtogatta igen látja a rendelést, este 8 órait. Hát mondom azt én is mert kaptam rendelési azonosítót meg mindent (ezután válaszolta amúgy, hogy nincs ezüst ), de küldtem screenshotot, hogy a pénz zárolva, rendelés nem futott végig.Szóval egyelőre nekem ez baromira nyögvenyelősen indul, remélem a cucc megjön és jó lesz... Na meg persze a bank is visszarakhatná az árát a számlámra és csak egyszer vonják le.
Levelezni ne akarjatok velük mert tipik kínai bagázs, nem tudják vagy nem akarják érteni az angolt. -
privacy99
senior tag
válasz gyerecske #95437 üzenetére
Bár nekem nincs PS5-öm, azért azt tegyük hozzá, hogy egy videókártya gyakorlatilag pénzt tud keresni, sajnos ezért kerül most ennyibe. Ha a PS5 ára 185, akkor persze, hogy soknak talál valaki 220-at érte. Egy listaáron 6 milliós autót sem akarna senki megvenni 8-ért úgy, hogy közben tonnaszámra veszik át az emberek 6-ért.
-
gyerecske
senior tag
válasz privacy99 #95448 üzenetére
Én ezt is megértem, de azért itt nem 2x árról beszélünk.Plusz 20-30 ezer forinton megy a "sírás" folyamatosan, amiért sok helyen még plusz játékot vagy kontrollert is adnak, ami 25K.És egy konzolt legalább 6-7 évre vesz az ember.
[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest