- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #95249 üzenetére
Van igazsàg abban amit mondasz, de néhàny kivételes esettől eltekintve nem érzem azt hogy bàrmelyik jàték megérné a mostani Day1 àràt. A jàték nem olyan, mint a kenyér, hogy csak frissen jó.
Nem tudom egyébként hogy mennyire jó a felelőséget ilyen esetben ha nem lesz folytatàs, a jàtékosokra hàrítani. Ez egy késöbbi projektnél visszaüthet.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Wolfy33 #95254 üzenetére
Ezt írja:
"The HITMAN 3 Access Pass system allows you to access HITMAN 1 and HITMAN 2 locations in HITMAN 3, essentially making it possible to play all locations in the World of Assassination trilogy from within HITMAN 3."Access Pass System. Ezt a rendszerre érti, nem a konkrét access pass-re. De alatta is írja, mit kapsz:
"Purchasing or redeeming this Access Pass will grant access to the locations from 'HITMAN 2 - Standard Edition' in HITMAN 3."Konkrétan a menüjében egymás után felsorolja az összes játék összes pályáját, és kedvedre váltogathatsz köztük, nem kell külön játékot letölteni, meg kilépni egyikből, hogy a másikkal játssz.
[ Szerkesztve ]
-
Zso11
csendes tag
újra akciós a füles: az előbb még 23$ volt... annyiért sikerült vennem, most meg 27$
[link][ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jookomak #95240 üzenetére
Ha a PS Plus darabok is benne lennének, akkor ez a szám túl kevés lenne szerintem. Biztos, hogy valós eladásokról van szó. Más kérdés az, hogy amit már más is felhozott, hogy az eladási mutatóknál jobban számít az első pár hónap, amíg teljes áron adják a játékot. Gondolom Sony-nak azok bökték a csőrét anno.
Live-Die-Respawn
-
szasanyi
félisten
Vezeték nélküli fejhallgató / headset típusok közöl van ajánlott, bevált amihez nem kell vevő USB stick formájában?
Kendek - nincs? Egyedül csak a PULSE 3D lenne jó?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Kendek #95262 üzenetére
Hoppá most láttam, hogy a PULSE 3D is tartalmaz USB adaptert. BT van de BT kapcsolaton keresztül nem használható a hang? Nem értem...
Akkor mi(k) az ajánlott(ak) azok közül, ami már jó de nem olyan drága mint a SONY fejese?FollowTheOR: értem. Azt viszont továbbra sem, hogy miért így van. Javaslat esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szasanyi #95264 üzenetére
A PS-ek a BT audió szabványt nem támogatják. Szóval csak USB hangkártyán keresztül megy/mehet ki audió a gépből közvetlenül. Ezt már az USB hangcucc oldjahatja meg hogy vezeték nélküli és azon belül milyen formátum vagy pedig vezetékes.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #95252 üzenetére
Ebben egyetértünk, mármint, hogy a mostani Day1 játékok nem érik meg az árukat szerintem sem, tisztelet a kivételnek. A Sony játékai szerintem általában ilyen kivételek, mármint a saját játékaik day1 játszhatóak, nem telik hónapokba, hogy rendberakják (persze attól még nem olyanok mint a kenyér, ezért is nem vettem még ps5-öt). Szvsz nem a játékos hibája ha egy játék nem sikeres, általában olyankor maga a játék középszerű vagy szar, abban a ritka esetben meg amikor valami jó de nem veszik a megjelenési dátum + marketing elcseszett (szerintem). Valószínűleg a DG esetében ez volt, ezért nem vették akkor amikor a Sony szerette volna, aztán meg lassan csak felfedezték és jó számokat produkál, de a Sony már meghozta a döntését (anyagilag nem mer újra kockáztatni).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
F-ECT$
titán
Ez most a budget ajánlott kategória:
Mpow BH415 Air 2.4G Wireless Gaming HeadsetDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz NyMRooD #95267 üzenetére
Néha igazi gyöngyszemek maradnak a radar alatt mindenféle okok miatt. Sajnos már akkora termés van játékok terén is (filmekről, sorozatokról és zenékről már nem is beszélve), hogy nincs olyan ember, aki mindent kit tudna próbálni, amit szeretne.
Persze AAA címből nincs sok, de épp most hallgattam a checkpoint 2021-es legjobb játékok részét, és Grath 250 játékkal játszott az elmúlt 1 évben legalább 1 órát, és a felét kb végig is játszottaDive ever, work never.
-
Mephike
őstag
A Bluetooth szabvány teljesítménye játék szempontból eléggé problémás. Nem véletlen, hogy minden nagy gamer cég a 2.4Ghz-es Wireless kapcsolatot preferálja ha vezetéknélküliségről van szó. Igen ennek az a hátránya, hogy van valami adó/vevő egység, de cserébe jobb sebességre számíthatsz.
-
bbuffy
senior tag
válasz szasanyi #95273 üzenetére
Van nekem is. Ennyiért vicc amit kínál. Nyilván nem Arctis 7 szint, de bőven jó. Akksit nem tudom, időnként felrakom, csak úgy, de eddig nem merült le játék közben. INSIDER15 kód lehet él még hozzá, úgy még jobb az ár.
Vettem más termékeket is a cégtől, teljesen jók, tényleg pofátlan áron. 60 dollártól free ship, nekem 1 hét sem volt mire megjött.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Elderath
őstag
Horizon Forbidden West - Tribes of the Forbidden West | PS5, PS4
Nekem ez quality modeba fog menni az tuti. Eszméletlen szép az art
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Store-problámám van.
Battlefield V - próbálom a játékon belülről frissíteni a Definitive Edition-re, árat is kiír rá (3700), de ha rányomok, azt írja ez jelenleg nem elérhető.
A Store-ban, ha az akcióban rámegyek a DE csempére, azt írja, hogy nem elérhető, hogy ez a termék konfliktol a jelenleg meglévő BF5-tel, a sima BV5 csempén meg ott van, hogy purchased.
Magyar fiók.
Ha átlépek a UK fiókba, ott játékon belül is engedi frissíteni, és ha a store-ban keresem ki, akkor a DE csempéhez is ír ki -75% árat.
Ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
W | W | H | W | W | W | H
-
nagyúr
válasz raziel01 #95274 üzenetére
Hát, én is azt hittem jó már, de most nyomtam végig és volt benne bőven BUG. Amire emlékszem:
- egyszercsak bent ragadt a fejsze Eivor kezében és onnantól újraindításig minden animációban látszódott, úgy itta a kávét, úgy gesztikulált és úgy feküdt le aludni
- a játék végén felcsendül egy outro zene, onnantól kezdve megszűnt a fast travel lehetősége, amíg le nem adtam egy küldetést másnál menteni sem enged, a kiválasztott küldetés leadásáig (lehet az bármi éppen...)
- leütött ellenfél kerítés tetején halt meg, nem tudtam véglegesen kivégezni -> mission failed, csak restart után tudtam megoldani
- 2 küldetésben is volt, hogy a célszemély / céltárgy lerakása a kívánt helyszínre nem triggerelte a küldetés teljesítését -> restart game
- a 60 óra alatt kb. 2 alkalommal kifagyott teljesen és ki is dobott a játékból
- textura probléma tonnányi van, átlógnak tárgyak felületeken stb., de ezt már meg sem érdemes jegyezniJátszható volt, de érdemes gyakran különböző slotokba menteni.
A bugok ellenére élveztem a játékot, de néha ki tudnak zökkenteni a pillanatból. -
-
ratgab
tag
válasz Ctrl+Alt~Del #95281 üzenetére
Magyar supportot hívnám a helyedben hátha tudnak megoldást: +36 1 677 7317
-
Bazsi747
aktív tag
Skacok a Hunt Showdown kapott valamiféle frissítést ps5 re?Régóta nézegetem most pedig megint akciós store-ban.Ha ilyen gyötrelmesen 30 fps van még mindig lehet hagyom
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz ratgab #95289 üzenetére
Felhívtam. Megoldás nincs. Mivel a DE tartalmazza az alapjátékot, és az nekem már megvan, nem tudom megvenni a DE-t, mert kétszer nem lehet meg ugyanaz a termék.
Kérdeztem, miért nem elérhető a játékon belüli frissítés, mondja, mert az nincs fent a store-ban. Mondom, hogy a UK-ben fent van, ha onnan lefrissítem, fogok tudni játszani vele a magyar fiók alól? Mondja, hogy sajnos nem.
Megköszöntem a segítséget, majd felmentem az USA Store-ba, és ott megvettem a DE-t, még olcsóbban is, mint a magyar Store-ban lett volna. 10 perc van hátra, és le is jött, játszom vele a magyar fiókom alól.
Ekkora baromságot, de komolyan. Ha nem kell nekik itt a pénzem, majd elköltöm máshol.
W | W | H | W | W | W | H
-
Frod
addikt
-
Bazsi747
aktív tag
Szerintem is ennyit megér,engem csak az zavar hogy már több mint 1 éve kint az ps5 és ez a cím a Crytek nek a legfontosabb akkor miért nem dobnak össze már egy nyamvadt felpimpelt patch-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest