Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Szabi® #3806 üzenetére

    Más játék megjelenik, de van amit szintén tolnak, nem akarnak fél gőzzel kijönni egy játékkal, a játékeladásokban az első három hónap a legfontosabb, ha most kijön digitálisan és csak hónapok múlva lesz mindenhol elérhető lemezese is az az eladások/bevételek szempontjából maga a halál, egy AAA system seller-nek szánt játéknál hatalmas baromság lenne kihozni. Pont hasonlóak miatt volt téma a nextgen gépek csúszása is, mert ha nem tudnak akkora mennyiségben annyi helyen indulni mint szeretnének, akkor bizony inkább Sony és MS is bevállalja a csúszást és rengeteg más piaci szegmensben is így van, pl rengeteg film jön digitálisan és vannak országok ahol még/újra mennek a mozik, de a Disney mégis eltolta a filmjeit és bevállalt egy hatalmas veszteséget most, hogy később nagyobb hasznot realizálhasson.

    (#3807) wesder: Mitől ijedtek volna meg - sajna - saját belső címen kívül csak 1 van (a cyberpunk) ami eléri/meghaladja a szintjét (itt főleg nem a játék minőségéről beszélek, hanem az azt körülölelő hype-ról), azon kívül nem tudunk semmiről ami konkurenciát jelentene a tLoU2-nek, nem azért mert olyan jó lett az első rész és nem is azért mert olyan jó lesz a második, egyszerűen a ND játékok jókor jöttek ki ebben a genben, így kultuszuk lett.

    Persze bele lehet látni, hogy a ps5 miatt direkt szívatják az embereket a csúszással, csak ne feledjétek, hogy a nagy gonosz Sony pontosan tudta mikor akar kijönni az új gennel és azt is, hogy mikor milyen játékokat tervez kiadni, szóval már eleve megtehették volna, hogy ps5 startra időzítenek, nem kellett volna megvárni, hogy jöjjön egy előre nem látható ilyen szintű katasztrófa indoknak.

    (#3815) Szabi89: Nem érkeztek befejezni februárra, hát halasztottak májusra, aminek be tett a járvány, mert vagy az van amit fent írtam vagy gondolom nem gyorsította meg a fejlesztést és még mindig nem lett volna kész a játék, vagy neked jó lett volna egy olyan ami egy év múlva a megjelenés után lett volna befejezve? Ilyet a Sony nem nagyon szokott csinálni, főleg nem az ND.

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák