-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Szerintetek a Last of Us Part 1 kapott akkora tuningot hogy megérje az árát a Remastered-hez képest?
Sic Parvis Magna
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pzstm #147157 üzenetére
Úgy értem, hogy szerintem az Ubi sem tudja, hogy mit akar azzal a játékkal. Többszöri halasztások, negatív visszajelzések, gyatra gameplay részletek, érdemi infó régóta nem jött róla. Nem is tudom egyáltalán kinek szánják azt a játékot. Division 2 fanoknak kevés, újoncokat próbálnak meg behúzni a franchise-ba esetleg? De azt meg nem egy F2P játékkal csinálnák. Szóval nem tudom, hogy lesz-e belőle valami értékelhető. (max 1 év után lelövik a szervereket, de ne legyen igazam. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz 30z.Samu #147156 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a 3.500 Ft-hoz képest szebb és jobb-e annyival, hogy inkább 20.600-at fizess érte, akkor szerintem nem. De ha eddig még nem játszottál vele, akkor mégiscsak ez a legújabb változata az, ami a legjobb élményt nyújta. Viszont ha már többször is végigjátszottad, akkor most pluszban még egyszer megvenni nem annyira éri meg. Bár persze én is azért csak megvettem.
<-ƘƘ->
-
addikt
válasz oriic #147159 üzenetére
Mondjuk ha az Ubi úgy gondolja, hogy a kalózos játékuknak van helye, akkor ennek is. Igaz, hogy előbbinek jobban lenne helye a piacon, csak szerintem nem úgy, ahogy azt ők elképzelték. Meg aztán negatív visszajelzésekből ott sem volt hiány. Okkal. Bár némileg már kalapáltak rajta...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz oriic #147163 üzenetére
Pénztől függetlenül is az egész koncepciót szerintem nulláról újra kellene építeni. Az a játék bukásra van ítélve...szerintem. Tehát innen nézve igazából mindegy, hogy kell -e vagy sem.
Szerk.:
Egyébként már az első zárt teszteknél látszott, hogy kva nagy gáz van az egésszel. Mint akik nem is tudják, hogy mit akarnak csinálni. Ráadásul nagyjából játszhatatlan módon.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
-
marinea2
addikt
válasz 30z.Samu #147176 üzenetére
A Horizon kapott 60fps performance modot. A detroit nem, de nekem az FHD tv + ps4 slim kombo utani masodik vegigjatszasom a ps5 + 65" qled kombon tortent. Majdnem mintha masik jatekot lattam volna es azota mar megvolt kb az 5. vegigjatszas is
Death Stranding?
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
-
MODERÁTOR
-
F-ECT$
titán
Végigértem az Alan Wake (Remastered) fősztorin. Ahogy írtátok is, később már nem volt gond a lőszer mennyiséggel, az elején még gondolom bénább voltam picit, ezért fogyhattam ki (azért egy melee-t belerakhattak volna.) A platinára tuti nem megyek rá, annyira azért nem volt jó, hogy a legnehezebb fokozaton is letoljam + megtaláljak minden kis gyűjtögethető cuccot + még 1-2 apróbb szivatás (pl ne halj meg az 5-ik epizódban, stb).
A 2 special fejezetet viszont letolom még, az elősbe bele is kezdtem, ez egy picit nehezebb is, mint az alapjáték volt.A játék egyébként nem rossz, de az idő már erősen érződik rajta, nem tudom, hogy mennyire nyúltak hozzá, de a grafika elég pocsék, az irányítás is idegesítő néha, a hangulatteremtése viszont egész jó (a feleségem már a hangokat is elég nyomasztónak érezte). A sztori megint kicsit olyan, hogy "nem mondunk el mindent, hogy te találd ki magadnak, hogy mi is történt és az mit jelent", ami pár játéknál már jó volt, de a sokadik ilyen már picit unalmas (tudom, tudom - amikor eredetileg kijött, akkor még nem volt ennyi ilyen) és megúszósnak tűnik (illetve lehet, hogy a 2 dlc még segít ezen). No meg persze ha minden lezárult volna, akkor most nem jönne a 2-ik rész (Amit tuti nem veszek meg teli áron, remélem idővel jön majd Plusba, merthogy lemez ebből sem lesz )
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Frod
addikt
válasz F-ECT$ #147196 üzenetére
Az idő leginkább a gameplay-en érződik, bár nekem örök kult kedvenc, de az idei újrázásnál azért már kijött, hogy ez egy 13+ éves játék (nem dolgozik túl sok mechanikával, azokat is hamar megkapod, szóval végig "ugyanolyan").
Az első dlc valóban nehezebb, de kompaktabb is egyben (nulláról indulsz, de jóval hamarabb kapod az erősebb lámpákat, stb, a végső boss pedig nevetségesen könnyű, ha tartalékolsz 3-4 flare gun-t).
A második dlc még hátravan nálam is.A folytatást pedig az áremelés miatt most nem veszem meg - mielőtt észbekaptak volna, és korrigáltak 24e volt a Deluxe kiadás a később érkező 2 dlc-vel, jelenleg 28.5e - de az eddig látottak alapján - leginkább Alan szála - nagyon horrorosnak ígérkezik. (Míg a csajjal kb ugyanazt csináljuk, mint eddig)
Do you see the white shadow?
-
Wesder
félisten
Helldivers 2 pre-orders are live on the PlayStation Store:
$39.99 | Standard Edition
$59.99 | Super Citizen Edition (comes with special armor, weapons, currency, etc)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
proly01
őstag
Jól látom,hogy a Cyberpunk 2.0 ás frissítése folyamatban van és a DLC vel valami állítólag nagyon nagyot üt?
....Pr:)ly....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest