- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz WhiteWalker #111057 üzenetére
Az a fehér, ami tartalmazza az összes színt. Ami fekete az elnyel minden fényt, semmit nem ver vissza, szóval mondhatni az a nagy semmi.
The Truth is out there...
-
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #111061 üzenetére
Nem tudom, hogy hiba-e, mivel elég régóta fennáll (rákeresve mindig is tapasztalták), bár elvileg nem indokolt, hogy semmittevés közben is pörögjön a venti, vagy felpörgesse a lemezt. Mint ahogyan az sem normális, hogy teljesen kikapcsolt állapotban csak úgy magától bekapcsoljon a konzol (ilyet is tapasztaltak itt páran).
Amit javasolni tudok, hogy a pihenő üzemmódot csak napközben használd ha még aznap folytatnád a játékot, de utána kapcsold ki teljesen, hogy este ne zavarjon a hangja. -
Medocsabi
addikt
válasz KenKesey #111060 üzenetére
Ilyen rasszista hozzáállást még nem láttam!.. Ha ezt elolvassa az UEFA, mininum 3 zárt kapus meccsünk lesz,és a holnapi szalagcím : " A híresen hírhedt rasszista szélsőjobbos prohardver ps5 csoport durván rassszista eszméket hirdet,és további tagokat toboroz titkos üzelmeihez"
-
veterán
Ez [link] volt már? De szép is lenne...
-
Ramoskaa
senior tag
válasz TrishtanAG #111071 üzenetére
ps5 lemez van benne, nem tölt le és nincs hozzakotve külső vinyó. :)
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz N.YCityBoy #111073 üzenetére
Nekem az UE motorok annyira nem jönnek be.
Gyönyörűen néznek ki a játékok , amik ezzel jönnek ki , de ez a statikus környezet valami rém gáz , annyira illúzió romboló.
Főleg ha FPS , vagy TPS típusról van szó. Mennyivel jobb lenne ha kicsit is rombolható lenne a környezet , stb , kevésbé lenne csőjáték az adott game.
Tudom BF tudja ezeket , de valami hasonlót tudnék elképzelni más játékokban is , csak UE motorral , vagy mással. -
veterán
válasz WhiteWalker #111077 üzenetére
Nem tudom, nekem meg ez a videó+a zene instant magömlést generált
-
törölt tag
A Forbidden West letöltőkódot amit a géphez adnak vajon mennyiért lehet eladni?
Illetve a magyar régiós kód továbbra is beváltható brit profillal?
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Olyan dologban érdeklődnék, hogy ti milyen sűrűn szoktátok takarítani a PS5-öt? 2021. karácsonykor vettem, és állva használtam eleinte, közel volt az ablakhoz, amely az utcára néz.
Hetente tisztítottam úgy, hogy kifújtam szájjal a port a bordákből, illetve a megfelelő száraz ronggyal letöröltem a két oldalát. Két hete átraktam fekvő helyzetbe, távol az ablaktól, egy elől-hátul nyitott asztalba, fél méterre a számítógép mellé. Szükséges továbbra is hetente kifújnom? Itt mintha nem lenne annyira poros. 7közben, ha melózok, és csak este használom, le is van takarva, csak 7végén van "takaró" nélkül. Arra gondoltam, elég lenne akkor 2 hetente kifújni.
Illetve fél éves a gép, nem ártana már leszedni az oldallapját, és a belsejét sűrített levegővel kifújni? A számítógépet 3 havonta szoktam így takarítani. Ahhoz még értek is, de a PS5-öt szétkapni kicsit parázok...
Köszönöm előre is a válaszokat! -
3L1T3
addikt
válasz dezfafara81 #111089 üzenetére
Gari vesztés nélkül kitudod venni a ventillátort és onnan gyönyörűen kilehet takarítani a gépet!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
MODERÁTOR
Teljesen nem tudod megbontani a konzolt, de ha az oldallapokat leszeded, akkor hozzá lehet férni a ventilátorhoz ami négy csavar után könnyen kiszedhető, és a kiporszívózható porcsapdákhoz. Normál esetben ezt is bőven elég pár havonta, de inkább évente egyszer. Kívülről persze viszonylag sűrűn kell portalanítani, mint a többi eszközt, és a bútorokat.
-
krx21
nagyúr
Az előttem szólókat nyugodtan kövesd… Hogy mennyi időnként az majd Te látod… Oldallapot és esetleg a ventilátort eltávolítva látszik mennyire porosodik..
-
F-ECT$
titán
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Úgy látom a Demon's Souls topic nem nagyon aktív, ezért inkább itt tenném fel a kérdésem, biztosan sokan végigjátszottátok a játékot.
A kérdés csak az lenne, hogy az Old King Allant-et érdemes amennyire csak lehet a játék végére hagyni? Már csak azért, mert konkrétan ha ez megöl elvesztek egy szintet... Lehet túl hamar kezdtem neki, a 2-es világnak jutottam a végére és utána jöttem vissza az 1-esre.
A harmadik világba még nem is kezdtem bele, haladjak inkább azzal?Korábban azt olvastam, hogy ez a legkönnyebb ilyen jellegű játék, hát én nagyon béna vagyok benne. Konkrétan nekem rengeteget kellett farmolnom. 25 órát tettem bele úgy, hogy közben csak a 2-es világot játszottam végig, meg ugye most jönne az 1-esnél ez a boss.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest