- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz S e t h #99242 üzenetére
Emlékszem az akkor kezdett elromlani mikor bejelentették mikor jön a ps, aztán jött hogy nekem nem jut, aztán hogy mekkora szemetek, akik drágábban adják és azóta kb nem volt nap, hogy ne legyen valami marhaság. Száműztem magam onnan is már nem tudom mi folyik ott, de ez rátett egy lapáttal tuti
-
Elderath
őstag
válasz N.YCityBoy #99249 üzenetére
Hát ha szerinted HDR off jobban néz ki, akkor ott TV gondok lesznek
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
S e t h
nagyúr
válasz Bencus88 #99251 üzenetére
Ott amolyan konszolidált mederben folyik a diskurzus és nagyjából arról szól a topik amiről kell, a szórakozásról.
Itt nagyon félrement vmi, de igazság szerint nem csak itt, egyre több topikban jelennek meg alusipkások, nem tudom honnan, talán a face vmelyik hetedik bugyrából és mintha nem is lenne szándék, vagy csak erő, akarat a szankcionálásukra, a színvonal meg egyre mélyebbre süllyed.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
sp8787
addikt
Sry de mostmar kell az at/visszahangolodas.
Ty, sziju"szuun" -
veterán
-
Wlac
Ármester
válasz Elderath #99253 üzenetére
Simán lehet. Nekem egy LG UJvalamilyen random tévém van (170k volt 4 éve az MM-ben), HDR-re alkalmatlan kijelzővel, de a funkció megvan benne. A tévé menüje katasztrófa, hiába kapcsoltam ki a HDR-t, mindig aktiválta magától és bizony emiatt a PS4-en sem lehetett rendszer szinten kikapcsolni. Nagyon rossz volt így játszani, a The Last of Us 2 konkrétan játszhatatlan volt a sötét részeken, ilyenkor maximumra kellett húznom a fényerőt játékon belül ahhoz, hogy egyáltalán tudjak navigálni valamerre, mert az orromig nem láttam el.
Nagyon sokat szenvedtem, mire sikerült kikapcsolni a tévén a funkciót, és így végre a PS4 is engedte, hogy rendszer szinten kapcsoljam ki. Sokkal jobb lett a kép szinte az összes játékban. Szóval simán lehet, hogy az ő tévéje is ilyen. Nyilván fasza a funkció, ha arra alkalmas megjelenítő van a tévében, de amíg a gyártók a low end vonalba is beépítik, addig inkább csak egy olyan felesleges feature, amiben nincs köszönet.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Bencus88
nagyúr
válasz S e t h #99254 üzenetére
Ott már a téma nem érdekel csak a ps5 hírek, kimaxoltam a 4et. De örülök, hogy legalább ott helyreállt picit. Egyre több a tanulatlan buta ember ennyi a magyarázata, kettővel kevesebb iqja lenne lehetne sültkrumpli. Az a baj hogy ezeknek bármit lehet mondani nem fogják fel, generálják a feszültséget és itt próbálják a hisztivel kárpótolni a magánéleti hiányosságaikat.
-
Dr. Venkman
tag
válasz Bencus88 #99235 üzenetére
Már leírtam korábban, hogy én meg azt tartom a fórumozás legrosszabb fajtájának, amikor valakinek nincs semmi mondanivalója, de azért beírja, hogy milyen hülyeség a téma, milyen szörnyű olvasni a topikot, jelezve, hogy ő mennyivel felül áll ezen. Akkor írj értelmes témáról Te, ne nyavajogjál. Egyébként az fps téma tényleg elég értelmetlen volt, de átgörgeted aztán kész. Persze lehet a keserű világról is lamentálni, de az aztán megintcsak kurva sokat tesz hozzá bármihez.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Dr. Venkman #99261 üzenetére
Igazad van mivel bármit beírok úgy is mindenki lesz@rja tovább görget és mindig akad majd egy hülye aki felbukkan. Nem gondolnám, hogy feljebb állnék, bárki írhat ide be, én csak jeleztem mennyire rossz irányba halad ez az egész, de sokakat nem érdekel ez többek közt téged sem. És nem is az én írásom miatt rendeződnek itt a dolgok, de ha mindenki csak tűr és ez megy akkor nincs értelme az egésznek. Nekem volt egy vélemenyem, leírtam ha valami pici is változik már örülök neki. Nem szoktam nyavajogni össze keversz valakivel, meg nem
Is lenne baj ha heti 1-2szer kellene átpörgetnem. Itt a napi rendszerességgel van a baj, hogy már minden nap át kell pörgetni és nem erre vágyik az ember. -
keIdor
titán
válasz N.YCityBoy #99241 üzenetére
Mivel teljes 60-70€-t kérnek a sima kiadásért… igen, ez probléma. 40€-nál nem foglalkozna vele az ember.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #99264 üzenetére
A mai világ az e péniszről szól. Én nagyon örülök, hogy megtapasztalhattam mi az hogy boldogan játszani.Ha 20fps volt annyival elveztem, ha a legroszabb grafikai beállítással akkor úgy nyomtam.A mai gyerekek meg ki tud nagyobbat mutatni, kinél nagyobb a csillogás, kinek van jobb telefonja, elkényeztetett világban élünk ez van. Szülők meg megveszik addig is csendben van a gyerek, mert foglalkozni vele hosszabb idő
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki írta, hogy CX tévéje van, és játékokban sötét jeleneteknél néha leveszi a fényerőt a világos részeken is, én is ugyanezt tapasztalom, és elég idegesítő jelenség... Nem igaz, hogy ilyen gyerekes hibát senki nem vesz észre és nem javítják...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
EmThor
addikt
Nagyon japán ez a Ghostwire Tokyo de pont ettől lesz OP
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Atomgeszi
veterán
válasz KaitouP #99255 üzenetére
Mondjuk aki még talán le tudna tenni valami újat, az IW csapata. Emlékszem az első MW-el mekkorát szóltak.
A Remaster mondjuk jó szar lett. Bár azt nem tudom, melyik csapat csinálta.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
keIdor
titán
válasz N.YCityBoy #99264 üzenetére
Én tudtam mi az a HDR régen is, csak akkor még egy másik featuret jelölt, ami a Half-Life 2 Lost Coast-al debütált. 2005-2006 körül.
Sokat dob a ma ismert HDR, legalábbis OLED-en azzal a kontraszttal, amire képes… gyönyörű. Tehát arról van szó, ha már 70€ egy alapkiadás, igenis legyen HDR normálisan implementálva.
Én fekete-fehér CRT+NES-el is boldogan játszottam 1992-ben a nagyinál, mégse ragadtunk ott.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Bobek198508
csendes tag
Sziasztok!
Létezik, hogy Ausztriában vásárolt Cyberpunk nem magyar?
@raziel01: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Bobek198508 #99273 üzenetére
Sajnos igen.
[link] oda más változat ment. Nincs benne magyar felirat. -
veterán
válasz keIdor #99271 üzenetére
"igenis legyen HDR normálisan implementálva."
Leírtad a lényeget, és én is ugyan ezt írtam gyakorlatilag, hogy nagyon kevés az olyan játék amiben normális, és ezért sem hiányzik abból amiben nincs😁 Inkább ne legyen, mint, hogy hányás legyen, és sajnos a legtöbb játéknál az😳 Egy kezemen megtudom számolni,hogy mennyi játékban van jól implementálva ahogy te fogalmaztál
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz N.YCityBoy #99277 üzenetére
Hozzáteszem, nálam a történet, karakterek, atmoszféra a legfontosabb egy játékban. Ezért is vagyok elájulva az FF7R után, nem rég vittem ki. De imádom az LiS-t is, az meg egyáltalán nem a grafikáról szól ugye.
De a negyedik-ötödik legfontosabb a grafika ezek után. Főleg ha már keményen meg is kérik az árát.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Elderath
őstag
Toltam 2 órát. Nagyon bejön eddig. Egyből resolution módba toltam, ez a tipikus "smooth" 30 fps féle játék szerencsére bár a motion blur kicsit túl van tolva. Adaptive trigger implementáció fasza. Meglestem performance módot is... Kb olyan a képminőség, mint egy switch játéknál, egyből toltam is vissza resolutionre.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
EmThor
addikt
(de tényleg ilyen!)
Amúgy attól félek ez így tényleg 'túl' mélyre megy a japán kultúrába, így potenciálisan kevesebbeket tud megszólítani, a kézmozdulatokkal létrehozott varázsharc pedig nem elég szexi (nem annyira mint Pistikének az AK a cod-ban, erre gondolok), és a mi kultúrkörünknek idegen; hasonló talán az arx fatalis volt anno, de az nyugati kultúrkör, az közelebb áll hozzánk, jobban elfogadható.
De meglátjuk, sztem érdekes, nem hétköznapi játék lesz, grafikailag is rendben van, ray tracing meg minden![ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
hadam98
senior tag
válasz Elderath #99280 üzenetére
Egyébként aki TV-n játszik szerintem nagyrészt elég a 4K30. Tényleg észrevehető a különbség még akkor is ha nem 2 méterről nézi az ember a TV-t.
Viszont amit nem értek, hogy mit akartok 1440p-vel?
Egyrészt a PS5 alapból nem támogatja jó okkal, másrészt aki ezen a konzolon akar nagy teljesítményű játékokkal játszani az egy 1080p monitort vesz pont az ilyenek miatt. -
ProEvoFan
nagyúr
Hátha itt még valakit érdekel a játék is
Horizon Forbidden West "tennivalók".
[link] -
syler123
veterán
-
ImACeltic
őstag
válasz Taurimod01 #99276 üzenetére
+1. Legyen minden AAA játékban HDR, de jó is legyen! Cyberpunkban és RDR2ben jól elkúrták. Remélem a nextgen CP77ben javítva lesz. RDR2ben talán az újrakiadáskor.
Szóval igenis elvárható, alap dolog kéne legyen egy legalább megfelelő minőségű HDR már évek óta amúgy. GT Sportban, HZD-ben pl brutál jó.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz RangerFox #99086 üzenetére
Bocs még egy kicsit lovagolok ezen. Megnéztem ps4-en a storet. Azt nem értem a ps4 változat miért kerül 3000ft-al kevesebbe ha ingyen lehet upgradelni
Mondjuk ps5-on a standard változathoz ps4-ps5 van irva.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Sliderxy
senior tag
Előfizettem PS Plusra az év végi akció keretében, hát eddig nem vagyok túl elégedett a felhozatallal. Nem játszottam soha Borderlands játékokkal, de ez a február havi Tiny Tina baromi rövid. Most olvastam, hogy ennek az az oka hogy anno egy DLC-je volt az egyik epizódnak, ami ráadásul már korábban elérhető volt Plus-on. Ezek után erősen azt érzem, hogy a hamarosan megjelenő új játék reklámját játszottam. A másik kettő játékról ne is beszéljünk...
-
.LnB
titán
Akkor el is dőlt. Idén a Ghostwire: Tokyo lesz az első játék amit megveszek. Majdnem GT7 lett, de ez jobban meggyőzött. Ez megint valami új, friss, stílusos, japán. Már már Kojima szintű "wtf?" . Szóval erre én kíváncsi vagyok. És mivel a legtöbben úgy is majd a Horizon-t, GT7-et veszik, majd én bizalmat szavazok nekik.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
S e t h
nagyúr
válasz Elderath #99280 üzenetére
Parkour és harc esetén nem látványos a különbség a 30 és 60 fps között?
Én délután esek neki, szerintem performance módban.
Day one patch is kint volt már? Ha igen, akkor mekkora?
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hadam98
senior tag
Teljesen jogos amit irtok viszont én máshogy gondolom.
Én egy komolyabb BENQ 1080p monitoron felváltva egy 4K TV-n játszok.
Érdemesebb 1080p monitort venni akkor is, hiszen nem kell olyanokkal foglalkoznod mint például jelen esetben, hogy csak 1080p van nagy teljesítmény mellett.
Itt fontos az is, hogy én és ahogy sokan mások a minél nagyobb teljesítményt szeretik monitor terén. A legtöbb játék 1080p-120 FPS kombót fogja úgy is választani. Mindenképp érdemes ilyen téren 1080p-ben gondolkodni mert nem kell ilyenekkel foglalkozni valamint ár-érték arányban is jók és én úgy gondolom, hogy egy jó 1080p monitor mellett amilyen teljesítményt nyújt nem azt fogod nézni milyen a felbontás mert nem fog úgy kitűnni. Arról ne is beszéljünk, hogy nagyon szép kijelzős monitorokat kapni, bár ezek már drágábbak úgy 1080p monitor 100 körül van ami tényleg nagyon jó játékra.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Az első infok óta érdeklődéssel figyelem én is a játékot. Én is beújítanám. Csak sok lenne ez és még a két említett játék is day1. Pénzben és időben is.
Aztán még a backlog is ott van. Amivel szándékozom játszani. Death stranding, rdr2, RE 8. Meg még ilyenek, hogy platinát megcsinálni RE7-ben, pókemberekben, last of us 2-ben.
Mikor és hogyan...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest