- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Sziasztok, Ps4-et ra lehet valahogy varazsolni egy regi fajta TV-re? Tehat attol hogy fullScreenes felbontasa van, meg megjeleniti valami jatszhato kinezetben a jatekokat? Scart csatlakozoja van ha jol emlekszem.
Udv
-
Pöttön
őstag
Hát az felejtős...
Régebbi, (FullHD-t támogató!) D-sub-os monitorra ráköthető, egy ilyen átalakítóval.
De a scart az felejtős ennél a gépnél már.
Olyan aktív átalakítóról hirtelen nem is tudok, ami hdmi-ből tudna scart-ot csinálni, csak ami scart-ból hdmi-t, de annak sincs túl sok értelme...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
A`rpi
addikt
Típust tudsz mondani?
Képcsöves televízióval ne is próbálkozz.
Inkább szerezz be egy használt HDMI-s monitort innen az apróról.
Vagy ha van erősebb PC-d, Remote Play is szóba jöhet.
Magához a párosításhoz kell majd megfelelő TV vagy monitor a PS-hez.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Felbontás legyen natív 720p minimum, de ha 1080p az talán a legjobb, HDMI bemenet mellett legyen benne beépített hangszóról, vagy fejhallgató kimenet. (Praktikusság szempontjából jobb, amúgy ha véletlen nincsen rajta úgy is el lehet használni.)
Én 24 colos monitoron játszok. (e248wfp) Enyém nem HDMI-s, de ehhez kell átalakító(DVI-HDMI), egyszerűség kedvéért inkább HDMI-s készüléket vásárolj.
[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
Hát azért ez nem teljesen így van,nem rég felvetettem ezt a problémát...most vettem egy playstation tv t,hogy majd jól rárakom a monitoromra,de ugyan azt csinálja mint a ps....csak az állapotjelző bekapcsol a monitoron,de semmi nem történik....
Én is dvi-hdmi átalakítót használok....
Kicsit utánnaolvastam,meg ti is irtátok,hogy van a ps be ez a védelem,valami hdcp vagy mi...azt meg nem birtam kikapcsolni,úgyhogy gondolom ha monitort vesz valaki,akkor ezt is kell figyelni...[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hun store-ban előrendelt játékot mikor (mennyivel a megjelenés előtt) kezdi el letölteni (előtölteni) a ps?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
-
gorgocska
tag
sziasztok.Nagy gondba vagyok új gépet vegyek a fifával 116ért vagy használtat de garis gépet (100 ezer )játékokkal?szerintetek.
PS4 500GB 12xxCUH + 2joy 2017 ig gari +játékok
Lemezen a witcher 3 meg az until dawn van.
accounton meg:
Uncharted4
Battlefield 4 Premium edition
Metal gear solid phantom pain
Mortal Kombat XL
Rocket League
Lords of the fallen
Metro last light redux
God of war 3 remastered
Banner Saga
Trine 1,2,3
Little big planet 3
NBA 2k16
Journey
Badland: GOTY
Fez
Helldivers
Gone Home
Broforce
Zombivagy:500gb angol gép átalakító van hozzá 3hó ps+No Man's Sky
-The Crew Wild run edition
-Destiny Legendary edition
-The Last of Us Remastered
-Killzone shadow fall
-Uncharted 4 ez 110 ezer
hát e kettő közül kéne választanom . vagy egy zsír új masina .köszi előre is a segitségetTcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Lackooo84
nagyúr
válasz gorgocska #94963 üzenetére
Hát te tényleg nagy gondba lehetsz, ha egy hónapja majd minden PS4 eladónak írtál pü.-t...
Amit már ezerszer elmondtunk, accountért ne adjon ki senki plusz pénzt, mivel az bármikor visszaszerezhető. Ha 116-ért akarsz új gépet venni, akkor inkább dobjál hozzá ~+10 ezret, és vegyél egy prot...
The Truth is out there...
-
Pöttön
őstag
válasz dezs520 #94960 üzenetére
A HDMI-DVi átalakításnál nem ütközhet meg a hdcp, mert mindkettő ugyan azt a digitális képi jelet alkalmazza.
Ha olyan aktív átalakítót használsz, amit lentebb is linkeltem HDMI (digitális)-Dsub +3,5 Jack (analog) akkor meg ügyelned kell rá, hogy az átalakító támogassa a PS4 hdcp szabványát, de ezzel még ebben az esetben se volt gond nálam.Szóval nálad valami más lesz a bibi.
Ha régebbi a monitorod, és csak DVi bemenet van rajta, akkor valószínűleg, a te esetedben, maga a monitor nem támogatja a hdcp-t...
Ennek jobb vásárlás előtt utána nézni, ha az ember régebbi monitort vesz magának ilyen célra.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
keIdor
titán
Horizon Zero Dawn videó[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
A`rpi
addikt
válasz dezs520 #94960 üzenetére
Remote paly PCvel abszolút működőképes alternatíva,
ahogyan a HDMI-s monitorok döntőt többsége is támogatja a HDCP-t,
szóval ezzel nem lehet gond.Az hogy a te esetedben kompatibilitási probléma lépett fel az más kérdés.
Először is, a specifikációkban nem árt ha szerepel a HDCP támogatás.
Nem kötelező, mivel szerencsére tiltható PS4 esetében.Ha nem támogatja a monitorod a HDCP-t: Tiltsd le PS4-en HDCP funkciót!
Ha a fentebbiek nem hoznak eredményt, próbáld ki másik kábellel, átalakítóval.
Van több helyes megoldás is, teljesség igénye nélkül két megoldás:
DVI bemenetű monitorhoz milyen kábel, vagy átalakító szükséges?HDMI>DVI kábel (egyszerűbb megoldás)
Hol vásárolhatom meg? [link]
DVI kábel + DVI>HDMI átalakító
Hol vásárolhatom meg? [link] [link]
Ha több bemenet is van a megjelenítődön azokon is próbáld ki.
Esetleg frissíts firmware-t ha van elérhető a monitorodra,
gyártó oldalán megtalálod.
(Igen előfordul hogy monitoron is lehet, sőt néha kell is frissíteni.)Végül ha nem járnál sikerrel keress másik monitort, lehetőleg olyat aminek a natív felbontása legalább 720p, vagy inkább 1080p, mert a natív felbontás hiánya is okozhatja a problémát, bár a mostani monitorom sem natív Full HD, (1920x1200), és van itthon egy másik HP Pavilion w1907, ez szintén nem natív, 1440 x 900, ezzel is boldogul a PS4...
Apropó, mi is a monitorod pontos típusa?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Elnézve KV Ricsi PS4 BF1 gameplay-ét, a játékkal vannak bajok. 40-50fps-ekkel megy, de szemre van ott 30fps drop is.
Kíváncsi leszek a PS4 Pro hoz-e ezen, mert ez így szemre tényleg nem jó, nem csoda, hogy hamar abbahagyta.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
A`rpi
addikt
-
unrealnoise
senior tag
-
gianni85
veterán
válasz unrealnoise #94973 üzenetére
Miért nem vesznek vissza a grafikai részletességből? Fix hardver, miért nem lehet belőni fhd 60 fps-re?
-
gianni85
veterán
Okok, csak arra akartam kilyukadni, hogy nem kell itt trükközni. Lőjjék be megfelelően a játékot és kész. Aztán megy egy stabil szinten olyan látvánnyal amit bír a vas. Ja, hogy az pc-s viszonylatban nem lenne egy 2016-ban vállalható szint? Ez van. A stabilitást bármikor előbbre tenném a látványnál. Sajnos nem ez az elfogadott gyakorlat.
-
A`rpi
addikt
válasz gianni85 #94978 üzenetére
Nem lehet egyszerű dolguk, mert itt az átlagnak kell megfelelni,
ez talán hellyel közzel sikerül is nekik.Akinek nem felel meg, annak ott lesz szerencsére a PRO, vagy a PC, de szerintem bőven vállalható lesz a végeredmény régi PS4en is, néhány nap múlva kiderül, aztán maximum kicsit várni kell a javítócsomag végett. Részben én ezért nem szoktam játékot előrendelni, mert egészen egyszerűen nem akarok bétateszter lenni.
Most mondjuk szerencsém van?
Mert egyik ismerősöm megosztotta velem a játékot...[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Megmondom őszintén,eddig csalódás az új Tomb Raider. Semmit nem változott az előző rész óta,ami nem volt egy nagy kedvencem amúgy se,inkább a régi TR-ek fanja vagyok. A TLoU szerű craftolási rendszert kivéve szinte semmi újat nem nyújt a játék,Lara is ugyanúgy nyög mint egy hülye,meg folyamatosan pofázik magában,kissé idegesítő egy idő után.
Az régi részekben imádtam hogy szinte a fél világot bejárjuk,szebbnél szebb helyekre jutunk el,de itt megint csak egy helyszínen vagyunk és gondolom itt is maradunk a végéig... Arról meg persze nem is beszélve hogy megint egy kiscsaj öli le a fél szigetet állatostul és emberestül
És a legfontosabb ami hiányzik a játékból az ami a címében is benne van: a tomb-ok. Már megint csak mellék küldetésekként vannak a játékban,ha akarod simán ki is hagyhatod őket,pedig egytől egyig nagyon ötletesek és szépek ugyanúgy mint a 2013-as részben is volt,abban is csak a challenge tomb-ok tetszettek. A sok robbantgatás meg felesleges harcok helyett ezekből kellett volna több.
Na mindegy azért persze egy jó akciójátékot csináltak megint,de ez már nem Tomb Raider.https://psnprofiles.com/kazama001
-
A`rpi
addikt
válasz echterion #94984 üzenetére
Én annyira nem vagyok "masterrace". Megfelelő PC-n elég jól fut a GTA5 maximum részletesség 60 FPS stabilan azért durván "mellbe vág" konzolos érzéshez képest, amúgy konzolos verzió is jó sőt, persze azt nem szabad elfelejteni kevés játékra szánnak ennyi pénzt és energiát.
Szóval mindent össze vetve ez a cím minden platformon szépen fut,
ja igen, és a moddolhatóság is a PC mellet szól.Játék topikjában kérdezz rá,
hogy vinné a géped a játékot ha esetleg nem vagy képben.F1 játékot nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz echterion #94984 üzenetére
Nekem megvan pcn a gta és eszméletlenül jól paraméterezhető + tengernyi mod van hozzá. Egyetlen negatívum, hogy kell vas alá rendesen. A te konfogoddal egy very high ~ 60 fps kihozható. De ha biztosra akarsz menni + a cheatereket elkerul i akkor a ps verziot ajanlom.
.
-
Lefty
addikt
MM-ben van 1TB slim bundle Watch Dogs mindket reszevel 120k-ert.
-
redXIII
senior tag
válasz james001 #94983 üzenetére
No offnese, de mit vártál? Hogy majd arra a pár százalékra épitenek egy tizensok millió dolláros projectet, hogy majd megveszi aki játszott vel 96-ban ? Erre adják majd a befektetők a a pénzt? Sajnos nem valószinű.(Lásd 3as metró) Vagyis de . ezért fossák az indie szarokat orba szájba.
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
A`rpi
addikt
válasz dezs520 #94979 üzenetére
Megnéztem még egy monitorral,
nyáron szerettem volna használni de PS3-mal nem tudtam.Mint utólag kiderült HP LP2465 nem rendelkezik HDCP támogatással,
ahogy tiltottam a funkciót utána adott képet a monitor.Szóval megerősíthetem, HDCP támogatás nem kötelező jellegű,
ha más megjelenítőn (amin ad képet) tudjuk tiltani a HDCP funkciót.
Persze azért nem árt ha van. -
james001
veterán
válasz redXIII #94988 üzenetére
Nem arra számítottam hogy majd olyat kapok amilyen a 90-es évek részei voltak,hanem egy normális TR-t tele felfedezéssel,több helyszínnel,több puzzle-al és kevesebb nyögéssel meg harccal.
Az meg hogy a 3-as metró hogy a vérbe jön ide azt nem értem,de ne is vigyünk már szaros politikát egy PS4 topikba[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
A`rpi
addikt
válasz MerLinh #94993 üzenetére
Média lejátszót, és az előfizetéses videó tartalmakat érinti a védelem,
játék esetében nem befolyásoló tényező.Előtölthető a Standard BF1.
Kicsit trükkös, be kell menni a library-ba, ott kiválasztani purchase-t, utána kiválasztod a játékot, és megy is a letöltés.
Store felől nem tudtam elindítani, esetleg ha ez "alap" akkor elnézést.
-
echterion
nagyúr
Köszi, ez kimeritő válasz volt.
(#94986) Da Shep: Köszi. Most vagyok gépcsere előtt, várok az új notimra (i7+1060), azon szerintem nem lenne gond vele.
(#94997) v!ct0y: Köszi, látom, hirdetsz is egyet, lehet, a héten meg is kereslek vele. Joy vagy kormány? Én most kormányon gondolkodom, mert PS3-on a GT-ben nagyon nem ment az analóggal való irányítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest