-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #90545 üzenetére
én igen
-
Madwe
nagyúr
Szerintem ez pusztán annyi, hogy eddig ha kábelesen volt rákötve a ds4, akkor is bt-on kommunikált, a kábelt csak töltésre használta. Mostmár lehet majd ilyenkor kábeles kapcsolatot is választani. Ennek lényegi jelentősége egyébként pro meccseken van, amikor egymás mellett van 10+ ps4 és minden ms számít, mert olyankor a bt kicsit lassabb (hiszen egymás mellett van egy csomó s interferálhatnak) és elképzelhető packetloss is, a kábeles adatátvitel pedig stabil és gyors. Szóval szerintem csak annyi, h mostmár kábeles adatra is van lehetőség, de mezei gamernek ez annyit nem számít 8persze ha valaki ultrahc competitive játékos, akkor neki az a pár ms is számít.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Így aztán végképp nem tudom ebben mi az a funkció ami miatt csak az új JOYokat érinti ez az opció...
Kábeles kommunikációt DS4 is tudja (PS3) esetén például amíg nincsen párosítva a géppel addig csak kábelen lehet használni. (Külön regisztrálni kell BT eszközként menüből, hiába van összekötve kábellel.)
-
Zanik
addikt
Tegnap kipróbáltam ezt a Titanfall 2 pre-alfát. Nagyon szép, meg tetszik is az egész koncepció, DE!
Mivel én amúgy se vagyok nagyon top FPS-ekben kontrollerrel, ezért félve ültem le elé. És hát ez a játék annyira pörgős, hogy teljesen elveszettnek éreztem magam benne.
Kb. esélytelen hogy én ezt a játékot konzolon játsszam. Nem a reakcióidővel van gondom. Hisz PC-n továbbra is tolok FPS-eket, nem is annyira rosszul. De kontrollerrel egész egyszerűen képtelen vagyok kellően gyorsan célozni az analóg karral. Iszonyat pontatlan vagyok. Ha valaha megveszem a Titanfall-t, az tuti PC-n lesz.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Herczi
senior tag
Akik hamarabb kipróbálhatják a Bf1-et azok már megkapták az emailt?
-
Herczi
senior tag
Akkor van remény. Köszi.
-
Tegla80
addikt
Nekem jobban tetszik a mindenki aki bejutott,de majd holnap elmondom,h mi lett a valosag.
Amugy arrol nem olvastal/hallottal,h lesz e hozza hc mod is mar a beta alatt? Nem birom En ezt a 2tar/ember stilust,igy megmaradnak a lovok es fexik dolognal ha lenne benne.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
addikt
Én meg pont azért szeretem a HC módot (mindig azt játszok minden játékban ha van rá lehetőség) mert ha nem is nagyon, de egy nüansznyival életszerűbb az egész, elég 2-3-4 találat az ellenfélbe, és igen van team kill, még jó, oda kell figyelni, nem össze vissza lövöldözni mint egy idióta.
BF1 béta meg azt hiszem szeptember nyolcadikáig lesz, szóval nem hiszem hogy remegni kéne azért a +1 napért amit az ínszájderek kapnak.
Bf4 a frissítés óta nem látja a dlc-ket, azt írja vegyem meg, pedig a prémium van meg, van másnál is ilyen gond?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Ne haragudjatok csak átpörgettem a hsz-eket nagy vonalakba. 2 hónapja a gépet se kapcsoltam be, de itt az ősz nagyon érik. Annyit szeretnék kérdezni láttam BF1 auhógusztus 31 open beta. Lehet már tölteni vagy csak aznap? -
addikt
-
gianni85
veterán
Normál mód inkább skill-re épít, ott akár meg is tudsz fordítani egy tűzpárbajt. HC meg tiszta reakció-játék. Alapvetően én a HC-t kedvelem, mert ott jobban elviselem a kudarcot Ő látott meg előbb, helyzeti előnyben volt, ennyi. Viszont amikor Core módban elkezdek sorozni valakit, az megfordul és fejbelő, na az kiveri a biztosítékot
-
A`rpi
addikt
válasz gyuribácsi88 #90567 üzenetére
"oda kell figyelni, nem össze vissza lövöldözni mint egy idióta."
Ez addig szép és jó míg nem jön egy random jó képességű,
és nem kezd el unalmában téged öldösni, nem egyszer vette már el ez a kedvem...
5TK után kivágja, de jön vissza a szerencsétlenje...
Amúgy a korrekt az lenne ha begyűjtött valaki akarva akaratlanul 5 team kellt legalább egy óra ban az aktuális szerverről...(#90575) Def26
Ezzel nekem nincsen gond, én amely pályát ismerem ott nem nagyon tudnak zavarba hozni. (Más kérdés kisebb létszámú mérkőzéseket preferálom, pályából szintén a kisebb egyszerűbb megoldások jönnek be nekem.)(#90576) Madwe
Deploynál látsz mindent (HC ban is),
vagy ha scoreboardon ha scrollozol big mapre.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
[moderálva] Ha éppen nem valamelyik [moderálva] csapattárs ölt meg akkor egy camper szed le. A másik meg, hogy alig van hc szerver. A tömeg normál szervereke nyomul. Jó pár ismerősöm nekem is hc -t erőlteti, múltkor is behív, rámegyek, és panaszkodik, hogy "jó lenne ez a hc de nagyon lagol". Erre megnézem és persze, hogy ázsia szerveren voltunk. EU -n, meg alig volt valami...
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Kakaduku
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom mennyire legit oldal, de:
10$ PSN feltöltőkártya - 7 dollárért
Live-Die-Respawn
-
Rigormortiis
veterán
Az elején szokatlan, de hc módban sincs több camper, mint normálban. Ha kiismered a pályákat, egy idő után már zavar a térkép. Én pl jobb kd ratiokat hozok le hvban, mint normálba, pedig aki ismer az tudja, hogy nem kempingelek, rusholok pontról pontra. Csak nem ész nélkül kell menni.
És ha már itt tartunk: itt legalább vannak dedikált, választható szerverek Csak végig kell nézni a beállításokat csatlakozás előtt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Adam_Shepard
addikt
Olyat tudok csinálni, hogy bejelentkezek a HUN gépemre a UK fiókommal , letöltök témákat meg pár cuccot majd azt a HUN fiók alól használom?
.
-
Def26
félisten
válasz Rigormortiis #90587 üzenetére
1700 órám benne van, ismerem a pályákat.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Ha egy játéknak megsérült a mentése , akkor gondolom nincs mód a javítására ?
Konkrétan az F1 el gyűlt meg a bajom. A session váltás közben írta , hogy menti a játékot es a következő
Másodpercben mar crashelt is. Ujra indítottam a játékot , és be is tölti (látszólag). Mert aki ismeri a játékot
Az tudja , hogy a töltés közben meg lehet nézni az évadra vonatkozó beallitasokat , es mikor végez a töltéssel
Akkor ezt az opciót be kell zárni es akkor jön be a játék. Na most nekem ez addig megy , hogy a jobb felső sarokban kiírja ,hogy betöltött , szépen zöldel. Es amíg nem zárom be a fent említett opciót addig nem fagy le a játék. Viszont ahogy nyomok egy X-et mar ki is lépett a játékból.Ha esetleg valakinek van ötlete szívesen olvasom.
Köszönöm előre is.
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #90588 üzenetére
Tudsz ilyet.Viszont az avatàr nem működik így sajnos. :-/
Legalàbbis ps3-on nem ment. -
hovika81
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, gondolkozok PS4 vásárlásán, azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e használtan megvenni vagy inkább újjonan? A másik kérdésem, hogy a PS4 kompatibilis-e lefelé szóval viszi-e a 3-ra kiadott játékokat? Előre is köszönöm.......
Diablo 3 - hovika81#2333
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs