- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz DM-Fan #77193 üzenetére
Mindegy, előrendeltem a KV-nál, bár náluk is elfogyott előrendelésben, így azt írják, hogy csak akkor tudják teljesíteni, ha lesznek további készletek, vagy ha visszamondja valaki.
Ilyenkor mindig megnyugszok, hogy nincs baj ebben az országban, ha február közepén mindenhogy elfogy előrendelésben egy májusban megjelenő 40 eFt-os játék gyűtői kiadása.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
senior tag
válasz Shamat #77189 üzenetére
Igen persze ,mert ha megnézed 5v és 9v üzemel az és ráküldi a 9v én sem figyeltem és szépen egy telónak az usb-jét cseszte szét ,de lehet nálad is elég usb-jét cseréltetni és kész is.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz toompa #77190 üzenetére
Szeva!
bocsi érte. Erre gondoltam [link] itt azt írják lehet
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Sirandrish #77191 üzenetére
Ez még a jobbik eset, hogy hajlandó a kompromisszumokra(vagy felfogja, de legalabb is megprobalja megerteni hogy miert jo/ fontos ez). Az sokkal nyomasztóbb, amikor asszonyi nyomásra adogatják el a "man-cave" darabjait, mert teszem azt jön gyerek vagy olyan az illető.(a Diszkópatkányokban volt egy ilyen jelenet, ami ezt figurazta ki, ha jol emlekszem)
.
-
szasanyi
félisten
válasz DM-Fan #77204 üzenetére
De, sajnos van itt baj elég. Meg sok
hülyemeggondolatlan ember, aki mondjuk nem tud fontossági sorrendet állítani. Szerintem náluk nem alapvetően azért fogy relatíve sok ájfon, műszaki cikk, játék, stb. mert valóban olyan tehetős az átlag magyar polgár.
Mondjuk az sem lehet tudni, hogy hány darabra vettek már fel előrendelést mennyi az a "sok" ami már elfogyott. Azért ez elég fontos infó lenne a helyzet megítéléséhez (amit soha nem láttam kiírva egyik webshop oldalán sem). -
toompa
őstag
válasz Black Phone #77206 üzenetére
Ezt én is olvastam anno. Több éves cikk. Sosem létezett ilyen. Lehet hogy ps3-hoz igen(nem tudom),de PS4-hez tuti hogy nem.
-
senior tag
válasz toompa #77209 üzenetére
Oksa,köszi szépen,ja még annyi , hogy valakivel chatelek azt hogyan tudom törölni ?
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #77208 üzenetére
Nyilván ironizáltam a "nincs baj" gondolatsorral, egyértelmű, hogy nagyon sokan előbb vonják meg a szájuktól a falatot, semmint hogy lemondjanak egy telefonról, műszaki cikkről.
De azért nonszensznek gondolom, hogy 3 hónappal a megjelenés előtt már ne tudjak előrendelni egy szar collector's edition-t bármiből is, mert mindenki rárepült, mint a sáska. Mindezt 3-4 nap alatt.
Mindegy, aki tud biztos hazai beszerzési forrást, az dobjon már elérhetőséget, mert őszintén szólva nem bízom a leadott rendelés teljesülésében, mivel írták a honlapon, hogy ez erősen kérdéses.
Get Moded!
-
flegga92
senior tag
válasz Black Phone #77206 üzenetére
PS3-on működött, nem volt rossz ötlet.
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #77207 üzenetére
Alaphelyzet: 12-14 éve jó pc, 19-es crt monitor, céges laptopok. Pc+monitor+dedikált asztal kivezetve "nézd milyen sok helyet csináltam", cég közben ipad, iphone stb-t is bevezetett... (Ez itt a mázli része)
Ajánlott konzol bevezetési sorrend (minden használtan, jó áron, kivéve ps4 sw limited - azt is lehetett volna okosabban és türelmesebben kb 10-15%-kal olcsóbban), közben 3 gyerek is bevezetődött...:
Wii, balance board, stb:" fitness! Kéz-szem koordináció fejlesztés! Bájos játékok a növekvő gyermekeknek! "Softmod
Wii U: "tök jó, mennyi minden használható a wiiből és nézhettek a tv-n, amit akartok" (nem akarnak, játszani akarnak a hálátlanok)
DSiXL, mert nagyon olcsók voltak, egyiket majdnem annyiért eladtam, mint amibe a kettő került. "Milyen ügyes apa"
Eddigre már megszokta ezeket a dolgokat (hasznos, hogy a feleségem SW fan, amennyire 3 gyerek mellett lehet), PS4 SW limited:"meg kellett vennem, nézd eladtam azt a tabletet meg eladom a win mini pc-t is ( utóbbi folyamatban)" végső megnyugtatás: abe oddworld, mert azt ő is imádta a pc-n. Ha starcraft is lenne, még nyugodtabb lenne.
Ezzel együtt nem teljesen alaptalanul visszatér a mindent kidobok, mert úgyis csak azokat a szarokat nyomkodjátok. Szerencsére a Legozás, társasjátékok (igaz: de apa, a monopoly sokkal jobb a ps4-en...) és a friss levegő, menti az ilyen helyzeteket.
Tablet heti 2x1 óra engedélyezett, konzol csak hétvégén 3-4 óra összesen max. - tisztességes viselkedés esetén, 4-5 jegyek romlása esetén szünet.Ennyit tudok a védelmemre felhozni Tisztelt Bíróság, enyhe ítéletben reménykedem.
Bakker az xbox 360-at kifelejtettem. Bocs. Használt, kinect, 25 játékkal volt 55e 4 éve kb - nyilván ennek megfelelő korlátokkal okosítva.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Wlac
Ármester
válasz DM-Fan #77129 üzenetére
Látom, nem csak én vagyok ezen a véleményen.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Neoteric #77217 üzenetére
Nem erről van szó, ugyanis ez még sehol nincs raktáron, pont ez a lényeg! Még 3 hónap múlva lesz majd csak megjelenés eleve. Itt inkább arról lehetett szó, hogy minden kereskedő kaphatott x darab előrendelési opciót és arra rögtön le is csapott a plebs. Nyilván nem is várom el, hogy százasával legyen nekik raktáron, de pont erről kéne szóljon valahol az előrendelés, hogy felmérik az igényeket. Egyébként is gyanítható, hogy ebből több fog fogyni, mint egy huszadik semmi cím CE kiadásából.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
senior tag
Hogy lehet kikapcsolni hogy letöltött játékokról jöjjön le emailbe értesitő
-
marquuard
veterán
The Division open beta hogy fog működni? Le lehet majd előre tölteni vagy a beta kezdetekor szedhető?
PSN ID: marquuard
-
F.B.I.
veterán
válasz kevepapa #77221 üzenetére
Kinyírja a gyors töltő Redditen is írta pár arc (ráadásul Samsung volt ott is).
Én most a gyereknek fogok egy homemade megoldást összehozni, ami bár csúnya de hatásos, mert 4 méterre van a konzol az ágytól, ilyen hosszú kábel nem tudja rendesen tölteni USB-ről és kb. 5 óra alatt lemerül fülessel a joy.
A kivitelezéshez való eszközök:
- egy elég kis méretű powerbank
- tépőzás
- és pillanatragasztó.Amint kész a project, fényképes beszámoló.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz vrob71 #77227 üzenetére
Néztem, de az nagy.
Ezt a powerbankot most találtam. Kis mérete miatt simán fel lehet ragasztani a kontroller aljára tépőzárral és nem zavarja a kezeket.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Shamat
aktív tag
válasz kevepapa #77221 üzenetére
Sajnos biztos. Eredeti Samsung gyári cucc természetesen. Egyszer töltöttem fel vele, furcsa is volt, hogy meleg volt a kontroller... Onnantól kezdve lassacskán megadta magát. Néha vette a töltést, de nem töltött csak 2-es jelzésig, majd egy rubrikáig, aztán kakukk....
DEAD LIKE ME
-
Zanik
addikt
Mióta karácsonyra megkaptam a charging station-t nincs problémám a töltéssel. Lekapom az állványról amelyik épp kézre esik, ha merülne az egyik akkor csere a másikra. Bár sose játszom annyit egyhuzamban hogy ne bírná a DS4, pedig headset is van rá kötve.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Tegla80
addikt
En mar soxor leirtam a tuti-t,de nem ertetek a szep szobol.
Azert kaptatok kabelt,h hasznaljatok......ha mindig rajta van akkor sosem merul le.Sony® & PlayStation®
-
MODERÁTOR
válasz Tegla80 #77234 üzenetére
Viszont úgy meg hamarabb tönkre megy az aksi, és azért jó, ha az is működőképes benne. Plusz mint ahogy írták is, nem mindenkinek kényelmes, hogy több méternyi vezetéken lógjon a kontroller. Illetve egyébként is egyszerűbb kicsit ha a vezeték nélküli eszközt ténylegesen vezeték nélkül lehet használni.
-
Tegla80
addikt
válasz Kendek #77235 üzenetére
En ugy vagyok vele,h ha jatszom akkor a tv optimalis nezesi tavolsagabol jatszom.Ez esetemben kb1.5m (felett van picivel,de En jol ezrem magam 1.5m-re igy onnan nezem).
Szoval arra pont eleg a kabel.
Amugy olykor-olykor kabel nelkul is jatszom azt ami nem multi ,de 2 eves kora es a szinte 90% kabelen logas ellenere is birja orakon at. ACBF-et jatszottam nemreg igy es siman birta azt amit En is (kikapcsolasig)....szoval En attol nem parazom,h ez odaver az aksinak.(De persze barmi elofordulhat.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Shamat
aktív tag
DriveClub / Bikes platinázva: [link]
DEAD LIKE ME
-
A`rpi
addikt
válasz F.B.I. #77225 üzenetére
Relatív drága ez a power bank, és nem is lesz igazán esztétikus, miért nem veszel egy nagyobb kapacitású akkumulátort, amit a gyári helyére építesz be?
USB toldókkal nincsen tapasztalatom, drágábbak biztos jobbak, de akár házilag is lehet építeni például tömör UTP kábelből, és szerelhető USB csatlakozóból.
-
Elims
veterán
válasz marilllyo #77192 üzenetére
SirAndrish szòròl szòra megírta.
Da Shep: A vita-s remote play sajnos csak egy parasztakítàs.Nagyon kevés az a jàték amivel tényleg lehet hasznàlni.Nincs fizikai L2/R2 így semmit sem ér a legtöbb jàtékban.
Tegla: "asszonyallat remote play"
:-DDDD Megvan ez.. ;-) Csak az online-ra+chat-re vhogy nem működik.Olyankor mindig vége van.
Titi: Gta probléma.Nàlam is van hasonlò,de csak nagyon ritkàn online-ban.Akkor jön elő néha amikor tengerentùli jàtékosokkal jàtszom.
DM-Fan: "Ilyenkor mindig megnyugszok, hogy nincs baj ebben az országban, ha február közepén mindenhogy elfogy előrendelésben egy májusban megjelenő 40 eFt-os játék gyűtői kiadása."
Ne félj,100%,hogy jut neked.Sok a kapzsi aki szeretné és előre optimista.Amikor eljön az idő minimum 30-40% visszamondja.
"...előbb vonják meg a szájuktól a falatot, semmint hogy lemondjanak egy telefonról, műszaki cikkről."
Ez deszéép! :-))
"Egyébként is gyanítható, hogy ebből több fog fogyni, mint egy huszadik semmi cím CE kiadásából."
Biztos igazad van,nem kérdőjelezem meg,de ettől függetlenül én 5e-t sem adnék érte.
Na jò,talàn,de akkor is csak azért,hogy megajàndékozzam vele James-et. :-)Shamat: Gratulàlok!!! :-) Pedig azt írtàk,hogy nem egy könnyű mutatvàny. :-)
-
Tegla80
addikt
Koran reggel jot rohogtem..."egy oszinte felhasznalo"
Sony® & PlayStation®
-
Bingoo
tag
Ha böngészőből, vagy éppen iOS App-ból vásárolok, az ugyanolyan, mintha a primaryként beállított PS-en vásárolnék? (Így akkor nem kellene mindig variálni, hogy visszaállítsuk primaryre az én fiókomat, aztán pedig vissza másodlagosnak.)
-
Adam_Shepard
addikt
Nem emlékszik valaki, hogy mennyi volt a storeban a GTA V még Decemberben (a January sale kezdetekor azt hiszem?)
ugyanitt:
Szerintetek a Heavy Rain meg a Beyond2S trófeák egyesítve lesznek?
[ Szerkesztve ]
.
-
n000rbi
senior tag
válasz Adam_Shepard #77245 üzenetére
Szerintetek a Heavy Rain meg a Beyond2S trófeák egyesítve lesznek?
Mivel a Beyond már rég megvásárolható és egyébként sem csak bundle-ben lehet megvenni a két játékot, így elég biztos, hogy külön lesznek listázva a trófeák.
-
marilllyo
veterán
válasz Bingoo #77244 üzenetére
Account-ra vásárolsz. Nem gépre. Bármelyikkel megveheted. Én speziel böngészőből szoktam. Annyi, hogy ha rámész (web-en), hogy "download to your PS4" akkor csak a primary-ra tölti le.
(#77245) Da Shep: Magyar Store-on 10.000 HUF volt. (de mintha adtak volna mellé kreditet is....).
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
rone003
tag
Sziasztok! Tegnap játszogattam és azt vettem észre hogy kiléptem a főmenübe és látom tölti le a sniper elit 3 Ultimate Edition-t. Amivel annyi a baj hogy nekem elvileg nincs meg.
Leállítottam és töröltem, mert előző generáción játszottam.
Gondoltam felnyomták az fiókot. Jelszócsere.
Túl léptem rajta nyomom tovább a phantom pain-t....kilépek a főmenübe.... Tölti az amplitude játékot... Mondom hagyom megnézem mi is ez. Tudtam vele játszani, de letöröltem mert nem tetszik. Inkább kikapcsoltam a gépet.
Ez valami bug? Volt másnak is ilyen? -
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #77248 üzenetére
Mivel nem cross-buy, ezért nem hiszem.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest