- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Jól látom a HU store-ban, hogy a heti akció (ami még a múlt heti) szombatig tart?
Ebből következtetve nemigazán hiszek benne, hogy fekete péntekre kapunk valami eget rengető akciótWe were here
-
-
N2O999
tag
Az MTU-val kapcsolatban szeretnék pár téveszmét eloszlatni. Nem mindenkinek felel meg egy adott beállítás, ez függ a kapcsolat típusától is. xDSL esetén 1492 a helyes beállítás, kábelen 1500. De hogy bonyolítsam a helyzetet, ez sem feltétlenül mindig igaz, bizonyos esetekben alacsonyabbra kell állítani. A legegyszerűbb ha mindenki leteszteli magának. Sajnos most hirtelen nem találtam magyar nyelvű leírást.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van olyan játék (FPS) ami játszható egérrel, billentyűzettel?
A menüben látom, hogy nem áll messze a géptől az eszközök kezelése, de konkrétumot nem tudok.
-
horvathkrisz
addikt
válasz Flashenzer #68956 üzenetére
Ha a store-on nem lesznek akciók, az nagy sz@r, mert én mindent ott veszek.
Nem akarok lemezeket... -
Kicsikatona7
tag
Lehet tudni, hogy az emagon hány órától indul az akció?
-
vonSux
őstag
válasz horvathkrisz #68959 üzenetére
Mindig, most is van akció minden store-ban. Nem is értem, hogy lehetett eddig fekete péntek nélkül létezni.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz horvathkrisz #68965 üzenetére
Azt, hogy folyamatosan, állandóan, konstans. Természetesen más-más termékre, változó kedvezményekkel.
-
Rigormortiis
veterán
válasz chosa91 #68968 üzenetére
Jahahajj. Annak idején mi is ilyen szöveggel védtük az xbl-t, ami ugye fizetős volt a psn-el szemben. Akkor csak annyi volt a különbség hogy amaz működött is. De most ez egy kvázi kötelező szolgáltatás mindkét platformon (mar ha multizni akarsz), és bizony fontos lehet, hogy mit csapnak mellé. Engem annyira nem érint, de megértem, ha valakit felháborít.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Ezzel a "híres péntekkel" kapcsolatban lenne egy kérdésem és inkább a tapasztaltaitokra lenne szűkségem.
Ha van valami kisebb-nagyobb plusz akció, akkor csak arra a napra szól vagy esetleg rátesznek pár napot? -
ldave
félisten
X1-ből van ez az Elite kiadás, 1TB SSHD-vel szerelve. Gondolom az ilyesmit szoftveresen is támogatni kell a rendszer részéről, hogy kihasználja benne a gyorsítótárat. PS4 is tud ilyet? Érdemes lehet ilyen SSHD-t tenni bele?
A Slime draws near! Command?
-
Shamat
aktív tag
PH! Játékoslistára hogy kérhetem fel magam?
DEAD LIKE ME
-
Because
őstag
szerintetek lesz most pénteken valahol értelmes akció a PS-re? pl. az emag mostani árai el vannak szállva még ha ad is belőle kedvezményt...
amúgy én 576-nál néztem ezt a csomagot: [link]
mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
válasz Vasy09 #68978 üzenetére
Amúgy megy az akció Ausztriában rendesen de csak a zöldek masinájára nem is akármilyenek a kékek sajnos még nem akcióztak, bár gyanítom nem is lesz
Amint lesz valami linkelem.Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
delibab
senior tag
válasz Bencus88 #68943 üzenetére
Nekem az van és semmi gondom vele... mondjuk elég keveset használom de az enyém tökéletes, nagyon meg vagyok elégedve vele! Szerintem csak beleestél egy rossz szériába, bár azt megértem, hogy ez nem vigasztal...
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Worldmaster
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új szériás PS4 konzolom. 4 hete vettem, az első tulaja vagyok.
A napokban észrevettem egy furcsaságot. Játék közben egyszer csak felpörög a ventillátor 10 másodpercre, utana elhalkul. Ezt szabalytalan időközönként produkalja. Nem lemezes játékkal játszok és jól szellőző, szabad helyen van.
Szerintetek ez normális? Lehet hogy eddig is ilyen volt csak nem vettem észre? -
F1rstK1nq
aktív tag
Ha veszek egy USB-s hangkártyát és annak csak a mikrofon kimenetét használom mikrofonomra, a fejes marad az erősítőn, akkor ez így működni fog szerintetek?
Eddig csak olyan megoldást találtam itt, hogy a fejes és a mikrofon is a hangkártyára megy, de gondolom az én megoldásom is működőképes lehet.Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
delibab
senior tag
válasz Because #68983 üzenetére
Én a MediaMarktot mondanám.
Náluk is van ilyen csomag, de szerintem személyesen is érdemes mivel több gépük van mint amennyi a honlapon szerepel! pl én holnap ott veszem meg a Star Wars limitedet mert van nekik csak a honlapon nincs fent...Shamat : megnyitod és kitöltöd, aztán zárd be és kész...
[ Szerkesztve ]
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
fityere
senior tag
válasz Worldmaster #68986 üzenetére
Teljesen normális, van olyan játék ahol a menüben felpörög, de játék közben meg alig halható
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Madwe
nagyúr
SSHDnak akkor van előnye, ha ugyanazokat a címeket indítod el általában - végigtolsz 1-2-t, meg pár multi, s utána jön az új. Ha naponta 10 féle játékot indítasz el s folyamat váltogatsz közöttük akkor nincs értelme a kis ssd részének.
(#68971) ManUnited A ps3 idejében, amikor teperniük kellett. De régen a fagyi is 10 fillér volt
A ps4 eleje óta tudni h kötelező a multihoz, s azért éri csak meg fizetni. A játékok ajándékok mellé. A ps3 esetében a játékok miatt fizettél elő. Ha van ps3ad meg vitád is akkor meg mindegyikre jön a játéközön ajándék.
Igazából a baj tényleg az h minden hónapban előjön. Van aki (köztük én is) 2013 novembere óta ps4 tulaj, s azóta hallgatjuk. Elhiheted rohadt idegesítő egy idő után normális hszek helyett ilyenkor a nyavalygáson átfutni - én pl az esetek 99%ban csak technikai segítségnyújtást próbálok adni embereknek ha olyan kérdésük van amire tudom a választ, de minden hónap végén elmegy tőle a kedvem
-
Robi86
senior tag
Tudja valaki, hogy itthon lehet-e kapni a Battlefrontos mini hűtőt? 6 sör belefér ahogy a képeken láttam, pont meg is lenne a helye a nappaliban. Kicsit lerontaná a K/D -met, de az így is elég gyér
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán és is csatlakoztam a PS4 tulajok társaságához.
Nem volt sok időm vele foglalkozni, de amikor egyik ismerősömet akartam felveni a barátok közé egy hibaüzenettel elutasította. Biztos a beállításokat kezeltem flegmán, de este átnyálazom.Első tapasztalatok nagyon jók, a controllert is jól eltalálták.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
A`rpi
addikt
Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem, ja igen,
plus-os havi játékok miatti "károgás" ezt ha kérhetem az uraktól, mellőzzék.Fórum témájához nem tesz hozzá, nem nem arról van szó hogy nem lehet beszélni semmiről, lehet mindenről, de tudjuk hol az a bizonyos határ. Ha nem tudsz egyebet hozzáfűzni csak azt hogy pocsék az ingyenes játék ezer más szinonimával. inkább ne írj, közhellyé vált...
Többen is emlegettél már az OFF topikot, merthogy ilyenünk is van,
na ott lehet csevegni.Én személy szerint azért nem erőltetem, mert relatív kis létszámú topik a PS4-é.
Ha minden off hozzászólás masszívan lenne törölve, és minden második embert átküldenék az offba, azzal szétverném a bandát, ezt nagyon nem szeretném.Ennek megfelelően ha kérhetem, picit fogjátok vissza magatokat,
PLUS-os ingyenes kínálat kapcsán, ez van ezt kell szeretni.Témával kapcsolatban töröltem 13 hozzászólást,
kérem senki ne vegye személyes sértésnek.Köszönöm szépen a megértéseteket, és az együttműködést is!
További kellemes napot, és jó fórumozást!
A'rpi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest