- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
-
Ps Vita
őstag
Mindenféle infó az Order-ről [link]
-
ted_mosby
senior tag
válasz Ps Vita #4807 üzenetére
Köszi
haddent Már nem figyelek oda csak végig futottam rajta. Pedig kiszúrta a szemem Köszi neked is.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Def26
félisten
USA -ban megelőzte ps4 előrendelésben a bf4 a cod ghost -ot. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Volr egy kósza infó Knak -ről, hogy megjelenés után pár hónappal bekerül a ps+ -ba. Nem tudom mennyire igaz, de egyébként elképzelhetőnek tartom, mert amilyen címek vannak ps3 nem lenne meglepő.
-
Zoli1117Bak
tag
Ki rendel kamerát ps4-hez? Boundle csomagban +karral 160 k ért megéri szerintetek?
psn:babax1117
-
Ps Vita
őstag
válasz Zoli1117Bak #4821 üzenetére
Én is azt rendeltem,így "ingyen" van a kamera,max. eladod
-
Def26
félisten
Én is, csak én 150k -ért.
-
haddent
addikt
Én most gondolkodom rajta.. Jelenleg a Killzone -os kiadás van leadva rendelésre KV-nál, de még lehet, hogy meggondolom magam. Jól hangzik, hogy 20k -ért kapok 1 joyt meg 1 kamerát ami lenne vagy 40k együtt, csak úgy igazából egyikre sincs szükségem Most a kamerával el tudnék játszani a kis cuki robotokat dobálva a kijelzőre, dehát annyiból akkor veszek még 1 játékot inkább Még nem tudom...
De második kérdésedre is válaszolva megéri, hisz féláron kapod a 2 cuccot. -
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Tegla80
addikt
válasz haddent #4828 üzenetére
Infó szinten.
Csak okosan az ilyen "eladom" dolgokkal míg garanciás a gép,mert pl csere esetén a vásárlás teljes tartalmát le kell adni!
Én mikor cserélték a PS3-am akkor Half Life2 őt kellett gyorsba megvennem,h átvegyék a gépem,mert bontatlanul adtam tova azt a ..... már a vétel után 2 nappal
futottam 2 kört mire meglett,de megoldottam és megkaptam az új gépem.Sony® & PlayStation®
-
GazRic
senior tag
Nekem sima alap PS4van 125 előrendelve. Meg Bf4 kellene anyagi szűke helyett.
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Zoli1117Bak
tag
Kössz a válaszokat!En is a KV nél rendeltem elő a kamerás csomagot killzoneval,kíváncsi lesszek a PS + hozz milyen teljes játékokat kapunk 4 ez.Am biztos lesznek jó kis fejlesztések a kamerához meg hallotam hogy 3d ben vesz fel.A mouve ról igen keveset lehet hallani,szinte semmit azon a táncolós videón kívül.
[ Szerkesztve ]
psn:babax1117
-
Xirtam
veterán
Na hát elég betyár ami még a magyar SONY-nál is megy. Embereket küldenek ki felmérni az üzleteket. Hogy miből hány fér ki stb. Iszonyatosan MS pirítás van már itthon is. CIKI , ez kérem CIKI. Még a magyar piacot is elveszíti így az MS. Dzsá
-
haddent
addikt
Aki akkora húdanagy elvakult fanboy, az megoldja, meg meg is érdemli, hogy szenvedjen a beszerzéssel, meg majd utánna is
Aki meg a ésszerűen a pénzéért a legjobbat szeretné, az majd otthon játszik a PS4 -el már idén.. Tök felesleges a "márkahűség", 5-6-7 évente jön ki 1 generáció, egyáltalán nem biztos, hogy mindig az lesz a jó, ami az előzőben is az volt. -
Madwe
nagyúr
Ja és biztos élmény lesz gariztatni itthon egy még hivatalosan meg nem jelent gépet, persze a kis boltok akik szürkén árulják majd biztos azt állítják h seperc alatt elintéznek neked mindent... Elvileg ennek a gennek már megbízhatóbbnak kéne lennie ezekkel a low power alkatrészekkel, de sose lehessen tudni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest