- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Prowler #128100 üzenetére
Ha végigjátszod (vagy ha nincs rá más lehetőség, akkor végignézed) az összes részt, akkor nem viccesnek fogod megélni azt a pillanatot, hanem a gatyóba fogsz szarni, mert olyan szinten elemi az egész.
Bár csak lenne lehetőség végigjátszani az egész MG(S) szériát PS4-en
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! A szülői felügyeletet hogyan tudom kikapcsolni? Már allowra állítottam, hogy a gyerek bármelyik besorolású játékkal játszhasson, de most jelen esetben a mortal kombat x-ben nem tud játszani a living towerrel, mert azt írja, hogy nincs jogosultsága. Köszönöm
-
mettek
addikt
Pécsen a postán van egy Ac Origins Deluxe verzio ami nem kell mert mar mashonnan beszereztem. Ha valakinek kell itt helyben szoljon es akkor átvesszuk.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
mettek
addikt
Playstationre keresnék megbízható fiókpartnert akivel közösen lehet egy egy új címet megvenni. Jelenlegi rokonsági alapokon nyugvó partnerem kb 3 hónapja be sem kapcsolta a gépét így dobnám a profilmegosztást vele.
Digitális játékaim: Driveclub season pass-szal, Gran Turismo Sport, NBA 2k18, Pes18, Battlefield 1 season pass (maga a játék lemezes), R6siege, Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, Destiny 2,Hitman
Ps plus révén: Until Dawn, Infamous Second Son, Game Of thrones, Killing Floor, Metal Gear 5,Just Cause 3, Alienation, plus egy két kisebb cím.
Csak olyan írjon aki rendszeresen játszik és a pénzt sem sajnálja a megjelenő címekre. "A csak a sport meg a csak az Assassins Creed stb érdekel, kérem ne írjon"!
PROFILOM MAGYAR!
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
törölt tag
válasz Kvelstadt #128107 üzenetére
Azokat már az emulátor remasztereli 4k-ra
-
Gulyopapa
addikt
Kérdésem lenne: érdemes-e PS kamerát és move kontrollert venni, vannak-e rá játékok, vagy felejtős az egész? Most lett gépem és karácsonyra gondoltam ezeket.
VR jó lenne, de azt még nagyon drágállom -
A`rpi
addikt
válasz Gulyopapa #128109 üzenetére
"Kérdésem lenne: érdemes-e PS kamerát és move kontrollert venni, vannak-e rá játékok, vagy felejtős az egész? Most lett gépem és karácsonyra gondoltam ezeket.
VR jó lenne, de azt még nagyon drágállom "A kamerát még csak megéri megvenni, de arra sem igazán van sok játék, a fagyiknak, gyakorlatilag csak a VR-ral van hasznuk, a sima kamerás szoftverek többsége működik ps motion controller nélkül is.
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Ma reggel ugy ebredtem fel, hogy nekem kell az nfs payback... az eszem azt mondja ne rendeljem elo, de a szivem nagyon szeretne. Szerintetek?
-
Viper26
nagyúr
válasz oriic #128056 üzenetére
Pont ez az nekem sincs ötletem se mi történik.
Viszont rá lehet érezni a lopakodásra, és már a bázison is voltam.
Az utána lévő küldetésben még nem tudod választani kit viszel ki, ha jól emlékszem.(#128112) cross56.:
Azért vigyázz...én is érdekesnek tartom, de nem szabad elfelejteni, hogy a széria évek óta önmaga paródiája sajnos.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
válasz Viper26 #128115 üzenetére
otherworld - retroworld -
metal gear sorozat >> 168 percHa kicsit is érdekel az univerzum, akkor magyar nyelven talán ez a legjobb lehetőséged. Töménytelen információt kapsz, de legalább tudni fogod ki a Big Boss ami azért nem elhanyagolható dolog.
ui. most látom csak, hogy oriic playlistjét linkeltem be köszi neked is, hogy egybe raktad (ha már zoly-nak nem volt ehhez affinitása)
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Én amúgy a játék előrendelést ostobaságnak tartom... Persze idő / pénz volt erre rájönnöm.
Nekem a tavalyelőtti NFS celofán lehántása 5.000-6.000-rembe került. 3 nap alatt kimaxoltam aztán egy hónapig nézegettem mert nem lehetett eladni annyi volt belőle használtan.
Egy hetet legalább érdemes várni mindennel.
Kijönnek a tesztek, az első patchek és annak függvényében mennyire lett jó játék lejjebb megy az ára.SZvSZ.
Félni a használt játékoktól meg "Én csak bontatlan veszek" hozzáállással hátat fordítunk a konzol egyik legnagyobb erényének...[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz Kendek #128122 üzenetére
Nem írtam olyat, hogy ne vegyenek. Akinek nem számít a pénz az vegye...
Sőt minél többen vesznek annál több és olcsóbb lesz használtan...
Én azt írtam, hogy ostobaságnak tartom. És nem csak a pénz miatt mint ahogy azt írtam. Luxus picit de h van pénzed oké.
De ha egy legendás sorozat legújabb részéről a megjelenés után kijön 30 teszt, hogy bugos félkész sz*r... Akkor az sanszos, hogy úgy van.
Nem baj...A celofánt én vettem le.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
cross56
senior tag
Sziasztok.
A steelbook az pontosan mit takar? Nem vagyok otthon ezekben. Fémtokos?[ Szerkesztve ]
-
Trash
tag
Üdv!
Ps-en van valami olyan előfizetés ami olyan mint az Ea acsess?
Valamint ps4 pro-n lehet valahogy 4k filmeket nézni?
Megéri még ps4 pro-t venni? ki fog ez még szolgálni 4-5 évig? Megjelennek még 4-5 évig a legújabb játékok erre a platformra?
Köszönöm előre is a váalszokat! -
WhiteWalker
nagyúr
A metal gear menüjében kezdek elveszni... Elsőre 3 óra után nem teljesen tiszta hogy a bázison mit kit érdemes venni stb... Van valami leírás hozzá?
-
Kvelstadt
veterán
válasz WhiteWalker #128131 üzenetére
Én első körben a bázist fejlesztettem. Az már maxos. Most nyomom a fegyvereket.
Meg van néhány hasznos kütyü amit érdemes lehet, pl night vision. De rajtad áll hogy neked mire van szükséged. En végig hangtompitós kispisztolyt használtam."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
cross56
senior tag
-
veterán
Az Origins vagy az új Wolfeinstein lett jobb? Ma tervezem megvenni valamelyiket a kettő közül, de nem tudom melyik legyen.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Kvelstadt
veterán
válasz WhiteWalker #128133 üzenetére
Majd ha az R&D platform eléri azt a szintet akkor ki lehet rá fejleszteni. Lehet nem az r&d de kb így épül fel. Húzod a platformokat és egyre nagyobbak lesznek egyre nagyobb létszámmal amibe fogsz egyre jobb képességü embereket a palyán és jönnek a fejlesztések. Persze van olywn is hogy egy adott fegyvert egy másikból lehet majdkifejleszteni. Pl távcsöves majd hangtompítós távcsövest stb.
A katonákat meg fultonozd kif3le ész nélkül es a gyengébbeket majd kidobálod ha megvan a létszám.
Én már most A+ képességü alatt el se viszem őket de adogat már S-es kepességüeket is."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Gery9112
őstag
válasz syIex #128135 üzenetére
Hát .....az egyik open world TPS a másik FPS, nem egy műfaj, így amelyik hozzád közelebb áll azt válaszd. A Wolfi úgy tudom 10 óra alatt simán végigvihető míg az AC-be lényegesen több időt lehet ölni. Így ha ár/játékidő számít neked inkább akkor az Origins több játékidőt tartogathat.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
-
Apone33
őstag
válasz sting2 #128140 üzenetére
Igaz, mivel nem nagyon tetszettek az eddig AC-k ezért néztem róla videókat, elég sokan dicsérték, hogy milyen jó lett a játék. Pl a Get even-re azonnal lecsapta mikor megjelent, de nem jött be, ilyenkor nem ártott volna, ha egy-két videót megnéztem volna.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
tabaga
tag
Csak én vagyok a béna, vagy a Sony még tényleg nem jelentette be a novemberi ps plus játékokat?
Ilyenkor már illene neki, nem?
Ha jól tudom, akkor ha elsejején aktiválom a ps plust, akkor még pont letölthető az előző havi, ugye?Esetleg valami bevált hely, ahonnan veszitek az éves plust amerikai accountra? Amazon, ebay?
Előre is köszi a segítséget -
veterán
Köszönöm szépen a véleményeket, úgy döntöttem hogy az Origins fogom először venni és aztán a Wolfenstein később. De mind a kettőt megfogom mindenképpen, mert mind a kettőt szeretem nagyon viszont az AC lesz az első köszönöm szépen még egyszer
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
zzola
titán
Nem tudjátok, a Doom-nak van pspro patch-e? Kösziii!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest