Hirdetés
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz DeathAdder #9443 üzenetére
en az alaplapival sokszor zajokat hallottam, epp ezert valtottam kulon hangkartyara D:
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
HoyHoy2
tag
hát nem tudom, az még semmi.. nekem folyamatos fps lag van minden egyes tűzharcnál + invertory nyitásnál, eddig semmi gondom nem volt... szóval egyenlőre ez katasztrófa ami van.. Valakinek lett még ennyire szar? ennél még a cheaterek is jobbak voltak, az legalább csak néhány kört tett tönkre..
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
olle
senior tag
válasz Szeszkazán #9463 üzenetére
Érdekes nekem nem laggol. csak a bombázás mellett de ezt alap mióta játszom vele.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Szeszkazán
senior tag
Az új .exe védelem miatt kb átlagban -20% performance mindenkinek.
-
olle
senior tag
válasz Szeszkazán #9467 üzenetére
Erről valami hivatalos infó?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
törölt tag
"új .exe védelem" Ez mi ez?
-
zarayg
aktív tag
tegnap csapattunk 3-mat, érezhetően dropposabb volt a játék illetve kb -20 vagy akár -30 FPS is volt bizonyos szituációknál. A legnagyobb FPS drop a repcsiből kiugrásnál volt, ott lement 30FPS-re is (átlag 50-60FPS szokott olyankor lenni, konfig az adatlapomon)
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz #35434496 #9469 üzenetére
Szépen le van írva a kommenteknél , a Themida tehet az egészről.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz ReFleXx #9457 üzenetére
Hát ezaz, haver mondta hogy több sztrímertől hallotta, de azoknak nem feltétlelnül hiszek..
Mindenesetre vagy én vagyok süket, de már nem egyszer azért lőttek ki mert nem hallottam valamit amit ők igen, miközben spectateltek pedig mindenkinek szarabb fejese van mint nekem.Tegnap utánanéztem van ~9e-ért olyan hangkártya amibe fejhallgató erősítő is van, és visszaolvasva a topikját azt mondják nagyon megéri ha fejest használsz. Valaki meg pl iponnál azt írja hogy szar
Lehet kipróbálom h veszek egyet aprón 5-6e ért aztán max eladom, bár jobban szeretek ilyesmit újan venni
más. a crashelés nálam is megszűnt amióta letöröltem a rakás régi visual c++
-
HoyHoy2
tag
Ezt már én is olvastam máshol.
De ez a -20% nálam most nem a néha droppolok kategória, és amúgy is inkább -60-70%, ez egy játszhatatlan f*s most.[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
válasz Szeszkazán #9476 üzenetére
Igen, egyetértek, most így nem éri meg játszani.
-
olle
senior tag
válasz Szeszkazán #9476 üzenetére
Valakiknek sose volt 60 fps. mégse panaszkodnak.
-
VGNGR
senior tag
Bocs telorol vagyok, ezert linkelni nem tudok. Youtube pubg live első találat.
https://youtu.be/QVM9znAYnmw[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
válasz cintula187 #9479 üzenetére
Ja, lassan
rémeketcheatereket is látsz... -
Segal
veterán
Csak kiszeded a cimsorbol a http es a lapcsalad kozul az m betut es ugyanugy tudsz linkelni mobilrol mint szamitogeprol. Valaszthatod a lap aljan a teljes nezetet is. Nekem is pont emiatt van teljes es mobil verzio is. Olvasni jobb a mobilt de a teljes verziobol sokkal tobb minden elerheto.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Az a baj hogy annyi pontot szerez ebbol hogy ladaeladasbol rohogve ujraveszi a jatekot
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Årpi
őstag
Limitálva van a heti vásárolható ládák száma talán 7 darabra..a legdrágább láda most 0,70€ (mínusz steam market fee)...azért 6-7-8 hét kell ahhoz, hogy újra tudja venni a játékot, és az hogy addig ne banolják ki. Én úgy tudom inkább simán ráutaznak a nagyon-nagyon olcsón megvehető kínai kulcsokra
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
sagem
addikt
válasz bombibmw #9486 üzenetére
Ha ő árulja a cheatet és az arcát is adja hozzá (+egy rahedli nyomot, youtube, gmail fiókok stb), akkor gratulálok, gyakorlatilag simán büntetőeljárást tud ellene kezdeményezni a BH, szóval streameljen csak, eszes dolognak tűnik
Azt gondolják, hogy ebből semmi bajuk nem származhat, pedig nem egy eset volt már az utóbbi években, amikor perbe fogták a csíteket árusító/készítő oldalak tulajdonosait, és sok 10-100 ezer dolláros kártérítések születtek az ügyekben, akkor majd nem lesz ilyen boldog..meg a szülei sem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Pistikeeee
újonc
Mikrofon használathoz nyomni kell valamit vagy elvileg folyamatosan hallanak a többiek?
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Pistikeeee #9492 üzenetére
T betűt megnyomod, akkor hallani, ha viszont barátokkal játszol célszerűbb egy programot feldobni pl.: discord.
-
miazmá
tag
Nekem csak kezdőn meg repülőn csökkent az fps utána játékban ugyan annyi, mint eddig.
-
sagem
addikt
Tegnap játszottam én sem tapasztaltam semmi változást a játék közben (a kezdőt meg nem is szoktam nézni), csak nem akartam beírni, mert úgy tűnt általános jelenség..de ezek szerint nem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
kisza25
félisten
Én most teszteltem az új masinát, full hd verylow 60-100 FPS, alapon a ryzen 1200 és alapon az 1050ti, RAM 2400Mhz és most még HDD-n a win 10 és a játék is
A procit meg megrángatom kicsit, ha már lock mentes és csak 3,1Ghz-en megy a GPU nem ment 100%csak65-85Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Krisz0418
őstag
Gyors kérdés, ha én nem legiten hanem G2A-n vásároltam a PUBG-ot akkor semmi hátrányom nem származhat ügye? Nem tiltják a játékot, és nem kell megvennem újra igaz?
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Honor Magic V2 - origami
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android szakmai topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Miner/bányász félkonfig a startoló bikapiachoz: SOYO B85-BTC + i3-4170 + 4GB DDR3
- Genesis Comp Solution 27,5" MTB 19" MXUS 250W 36V 10,4Ah
- Zeblaze Thor Ultra
- Eladó ASRock N68-VS UCC AM3 alaplap ajándék Athlon II X2 250 CPU-val, hűtővel!
- Playstation 5 FAT Digital Edition - 2025.12.17-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest