Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz DeathAdder #9649 üzenetére
En rendkivul orulnek 1 hasonlo test rangenek is, mint amilyen a bf4ben van.
Egyebkent single player mod nem lehetetlen a devteam szerint, playerunknown emlitette, h elkepzelhetonek tartja.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Jinxb1rd #9648 üzenetére
Camperek mindig lesznek mindegyik játékmódban, bármit is csinálsz, bármit is szeretnél. Ez szimplán csak egy játékstílus.
Azt viszont kötve hinném, hogy FPS módban nem lehet elbújni egy házban, sőt! Még egyszerűbb, hiszen bebújhatsz úgy a sarokba, hogy az ellenfél nem fog meglátni, mert a kamerát nem tudja tekergetni össze-vissza. Sokkal inkább azért tértek át (szerintem!!) a streamerek, mert kevesebb az RNG, sokkal inkább a tudásod számít a játékban.
Nem egy drón szemszögéből látod a játékot, hanem a két virtuális kis szemecskéddel.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Lokids
addikt
válasz Hunbeast87 #9653 üzenetére
Csak az a baj, hogy az a 2 szem a a karakter mellkasába vannak építve. Vagy nemtudom.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Hunbeast87 #9653 üzenetére
Inkább azért, mert fair-ebbek a harcok. Tp-ben azt utálom, hogy a fedezékben lévő embernek nem kell kockázot vállalva kibújnia, hogy körbenézzen. Mikor mindketten álltok a fa mögött és várjátok, hogy a másik kimozduljon. És rotate-elni sem nagyon tudsz, mert azt is látja az ellenfél, rápusholsz, azt is látja. Patthelyzet alakul ki, mert mindketten vártok a másikra. Fp-ben tudsz agresszívebben játszani. Ott viszont azt nem szeretem, hogy nem látok olyan jól, nem veszem olyan könnyen észre a kígyókat. Szerencsére kevesebb is vannak, mert nem látnak a fűtől.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Preda
aktív tag
válasz Jinxb1rd #9616 üzenetére
Uram bocsá engedtessék már meg, hogy néha írjak valamit és mivel én úgy gondoltam, hogy az nem lehetséges azért rákérdeztem. Kolega válaszolt is normálisan. Óriási nagy sírás tényleg. Rajtad kívül más ne is írjon semmit ugye. Mindenkinek van olyan, hogy valami nem tetszik, de attól még nem kell lehurrogni az illetőt....hagyjuk is
-
dugo_
veterán
válasz DeathAdder #9640 üzenetére
Én ezeket a campelősöket nem bírom idegekkel, kb egy 4 éves is lelő ha csőre töltve mozdulatlanul vár elbújva valahol, szívem szerint ezeket is külön -de másik- szerverre raknám mint a csítereket
Kb ekkora volt a kék, amikor magamra csuktam a shack-et:
18-an haltak meg körülöttem három szűkülés alatt, aztán végül 1v1-ben kinéztem. Én azt hittem, hogy hősi adok-kapokban haltam meg, aztán kiderült, hogy még hitpontom se volt...
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
Én nem tudom nekem van mikor kempelek mert a helyzet úgy kivánja de van mikor nem. Mas téma span nem veszi komolyan a játékot fojton rosszkor lő és ha meg hal én vagyok a hibás! Esetleg valaki innen? Pár kör? 154-órám van benne napi rendszerességel játszom kivéve a Szerdákat! 21-élet év szerintem normális a felfogó képpeségem
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
ssgk
aktív tag
A játék sok esetben megköveteli a camp et.... És az okos használja is!
Pl amikor egy városba te éled túl a jump ot egy másik játékossal, és a kör miatt mindkettőtöknek mennie kell járgány nincs vagy vársz vagy elindulsz s kilő. Ilyenkor a szerencs is sokat számít kinek mennyi heal je van vagy éppen fegyvere. A másik ilyen amikor rádlőnek több irányból s eljátszod hogy mások lőttek ki. s amire loot olna a közelebb álló ledarálod l. Köcsög módszer de a túlélésért sokkal durvább dolgok vannak (még ha ez egy játék is ) ... Túl sok múlik anszerencsén. Hova szűkül, redzone, loot, camerek, VEZETÉS BUGOK(!). És ezért nem értem hogy rendeznek ebből versenyt, pl most lesz a duo kupa a vr nak. oké hogy több kör alapján nézék de matematikailag számolva is benne van hogy 4x (vagy akár 1000x) van balszerencséd, szerencséd) ami pl egy cs be vagy rainbow six be nincs. Itt túl sok a változó. -
Szeszkazán
senior tag
Test 2 patch notes
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Szeszkazán #9671 üzenetére
"Kill camera function was added to the tab of the game play of the setting menu. You can see the person's kilcam in the game result window.
In squads and Duos you can only see the kill cam when the whole team is dead."
- "now half the ppl who say that got killed by hacks can see they got killed by someone whose just more skilled than them and maybe they need to work on their game sense"
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Dendytv
senior tag
Items
DP-28
AUG A3 a supliban ?[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Segal
veterán
Mindig fura volt cs utan jatszani a pubg-al de most mar legalabb tudni fogom hova kellett volna neznem
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
Ez már most éles? (mármint a test szervereken)
Semmi 😂[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
tepenzed
őstag
Good evening players. Today I will show you the second test server.
Schedule: (probably the time we can play, but it's for DMM and possibly different on steam)
First release -> November 22 11:00 - November 24 16:00 (KST)
Second release -> November 28 11:00 - November 30 17:00 (KST) -
BRABUS113
aktív tag
VÉGRE \o/
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
niof
addikt
válasz tepenzed #9677 üzenetére
Tök jó, hogy eddig az összes teszt időszak olyan időpontra esett, hogy magam kipróbálni nem tudtam, max streamen nézni valakit... Azt mondták, lesz hosszabb tesztidőszak is, nem? Egy teljes hétvége miért nincs benne legalább? ehhh....
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ogi88
tag
Kill camera már nagyon hiányzott néha azt se tudtam honnan kaptam a fejlövést.Kiváncsi leszek hogy oldják majd meg.
-
niof
addikt
válasz Szeszkazán #9680 üzenetére
Ok, értem én, csak szerencsétlenül jött eddig ki az összes időpont... Csak szerettem volna kipróbálni én is a teszt szerón is. De ez van.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Winne
nagyúr
A hosszabb tesztidőszak akkor kezdődik, amikor kiadják és rá merik írni az EA helyett, hogy v 1.0...
AVG 20 meccs, lehet most már néznem kellene tőle egy videót?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
DeathAdder
veterán
silencer egyébként nem tompítja a lövés erejét? illetve torkolattüze van-e neki az mellett hogy hangot tompít?
Vagy arra csak a flashider a jó?szerk. am Uzival ma én is daráltam, eskü jobb szeretem mint UMP-t szétdaráltuk duóban a katonaságot és meg is nyertük, az uzi csak úgy szórta a killeket
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz DeathAdder #9687 üzenetére
Silencer hangot tompít és torkolat tüzet is rejt, best cucc kb.
-
saen
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Probalja vki a teszt szerokat? Engem 10-12 probalkozasbol sem enged be.Most beengedett.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
A menu zeneje eszmeletlen jo!
A Dying Light feelengjet jutatta eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
"Kar98k will no longer be included in care packages. World spawn rate of Kar98k will remain the same"
Na, csak eljutottak ide is.
Ez elég tartalmas lett. Kb minden tetszik. Mk14-et én nem tudtam használni eddig, pedig nagyon szerettem volna. :d Hátha majd most.
Teszek majd egy próbát vele majd ma. Új fegyverekről jöhetnek majd a vélemények.
-
Segal
veterán
Akkor egy kis elemzés a test szerverről.
-Rögtön az első pozitívum. Éles a kill cam Engedélyezni kell a menübe, utána ha meghaltál az egész haláltusádat visszanézheted, sőt meg is ismételheted ha többször is kiélveznéd
-Hangok jobbak, kivéve a red zone-os bombázás az szerintem rettentő hangos
-Az m menüs map részletesebb de nekem nem jönnek be a fehérrel jelzett épületek.
-Lehet csak szokni kéne de ezt a vaultingot sem tartom világmegváltó dolognak. Az persze nagyon tetszik hogy ugyanazon a gombon maradhat az ugrás és a mászás így szituációtól függően dönt a karakter.
-Motort még nem hallottam, az UAZ és a Buggy hangja jobb lett viszont nekem a Dacia hangja nem jön be.
-Röhej de nem enged 4k-ba játszani. Mivel alapból arra volt állítva fekete képernyővel el sem indult a játék és végül csak 2560x1440ig enged fel ha felteszem 4k-ba visszarak 1280x800-ba...
Végül 2 pozitívum az egyik hogy itt is kiváltható lesz 700-ért a láda és nem kell gürcölnöm a 2800-asért a sima szerveren, a másik hogy épp egy kis hídnál mentem egy daciával (még pocsék loottal) amikor szembejött velem egy uaz. Rádudáltam és visszadudált"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
s@nyiii
tag
Nekem reggel óta csak annyit ir, hogy Connecting...
[ Szerkesztve ]
-
s@nyiii
tag
válasz Szeszkazán #9699 üzenetére
Oh, köszi az infót, akkor nem is próbálkozok vele most
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Túra és kirándulás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Motoros topic
- Call of Duty: Black Ops 6 - Alig másfél hét múlva indul az első szezon
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest