- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Jol van gratula
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
regener
veterán
válasz spanglee001 #8151 üzenetére
De ér, maxon tartja a boostercsíkot sokáig, addig gyorsan mozogsz és healelődsz.
-
Dendytv
senior tag
válasz regener #8153 üzenetére
+1
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Preda
aktív tag
Tegnap nagy volt, ugrok szokásos hely minden az enyém lootolgatok.Meg is van ami kell kb. Első kék vége kb 1 perc következőig. Elindulok kocsival befele , megyek a kör belsejébe egyszer csak valaki nekiáll lőni 150m-ről. Cikázok egyre messzebb van közben ugratok aztán egyszer csak bumm előttem egy tag pont elütöm. Nem is láttam, de szerintem ő se, csak azt, hogy fent akadt az Uazon 3as sapiban .
-
Dendytv
senior tag
Nekem is volt tegnap hasonló futottam befelé körbe mikor 2 player ott harcolt melletem az egyik nyert, én le vadásztam azt aki nyert nála volt AR Suppresor! Felvettem de már pont indult a kör én meg persze mellete voltam bepatantam egy FOW-ba azzal be körbe siettem mint az állat! 6-Shift meg minden mikor ugrattam egyet azzal pont elkaptam egy gyereket aki a fánál kempelt túlélte, kiszáltam azt a Suppresoros SCAR-L kivégezte
-
Lokids
addikt
Nekem valahogy a hétvégén nem volt szerencsém. Vagy azonnal kilőttek, vagy állandóan szendvicsbe kerültem.
Majd amikor a saját társam lőtt hátba az enemyvel együtt, akkor feladtam.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
guftabi96
addikt
válasz #35434496 #8133 üzenetére
Szép
Mennyivel több pont jár soloban. Nekem is többször kellene így játszanom, de sokszor úgy megijedek, hogy a víz lever Maradok inkább a duo-squad felállásnál.
--------------------------------------------------------------------------
Kuksi:
Mostanában nekem is nagyon változó a szerencsém a loottal. Van, hogy rogyásig van minden, van, hogy csak bandage+shoti+uzi
Utóbbinál legalább nem kell félni, hogy kiszednek. Amikor jó lootom van, akkor már szinte borítékolom, hogy lesz vele max 1 killem, aztán a játék közepe fele majd kiszednek valahonnan a messzi távolból
Múltkor egy duplacsövűvel lettem 2. Afkoltam az elején, aztán természetesen a térkép másik felére kellett menni. Volt egy teljesen alap lvl1 felszerelésem, meg a duplacsövű. Aztán jól jött ki a lépés, és egészen a második helyig eljutottam vele.
-----------------------------------------[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Dendytv
senior tag
válasz guftabi96 #8158 üzenetére
De ez amúgy mindig így van! Ha jó a loot akkor általában 1-kill azt levadásztak. Bezzeg ha nem jó akkor meg top10
-
Mr.Csizmás
titán
tegnapi sztori: vannak ezek az erdei nyolcszögletű gombaházak. alul semmi, felül kisszobában vmi mütyür, <10 létszám, várunk. valaki bejön, matat a nagyszobában, talán ő is a kör megindulására várt, hogy hova szűkül majd, ajtófélfán pattintva kapott egy villanót, után lecsaptam a kétcsövűvel. mondjuk akkor már serpenyővel kellett volna, stílszerűen
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dendytv
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8160 üzenetére
Velem ugyan ez történt csak ő tényleg serpenyővel jött azt nem mellém ütött az UZI meg adta a fejébe a 9mm
-
niof
addikt
Eddig én is csak videókban láttam ilyet, ma délelőtt nekem is volt egy ilyen killem. A Ruins alatti hepehupás részre mentem UAZ-al, lőttek rám. Hogy fedezékbe jussak, gondoltam átbillenek vele két domb közé. Nem mentem gyorsan, épp hogy elindultam. Mikor billent át a járgány, akkor vettem észre, hogy pont az utamban van egy srác, pont ráestem. Gyors loot, aztán tovább. Még leszedtem 2 srácot, aztán engem is megfektettek... Aztán volt egy olyan killem is ma de., hogy bújok egy domboldalban, hallom, jön egy UAZ. Ugrat, felborul. Csávesz kiugrik, de a Scar elől már nem tudott meglógni. Eddig izgi ez az új szezon! Hétvégén squad-ban nyertünk egyet, meg sok 2. 3. hely is volt. Kár, hogy a meló miatt most hétvégéig már nem tudok játszani...
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
saen
Topikgazda
Elmagyarázták mit jelent a növelt kék zóna sebzés az új patch-ben:
"- Blue zone DOT (Damage over Time) increases the farther away from the play zone you are - This does not apply to the first blue zone" -
Zoli54213
aktív tag
Az mit kapott??!!! xD Nos hát ilyen az élet... xD Neki ennyit adott.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
yozsee11
aktív tag
Hétvégén pont ezt mondtam a haveroknak, hogy szerintem egy ilyen megoldás lenne a jó.
Jó is lesz ez a változtatás, mert vasárnap pont tesztszerveren próbálgattam az új kék sebzést, és úgy, hogy egy másodpercet sem voltam a fehér körön belül 4 first aid, 5 bandages és 3 energy drink-el kihúztam 13. helyig.Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Dendytv
senior tag
Ha jól értem akkor a blue körben nem lehetlesz majd first aid-elni
-
core i7
addikt
Gyerekek egyébként ennyire nehezen dob kabátot a láda vagy én vagyok balszerencsés? Lassan 200 óránál járok és csak rongyok meg ugyanaz állandoan
-
LLKobe
veterán
Most ugrott be egy ötlet: a kékben körön kívülről kempelőkkel azt kéne csinálni, hogy minden ott leadott lövés őket is ugyanannyira sebzi mint azt akit meglőttek. így ha valaki lemarad még futni tudna, de befelé kempelni nem.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #8178 üzenetére
Csak az utolsó 2-3 kört kellene így büntetni, nem lenne hülyeség szerintem. Mert aki a végén már a kékben van, szinte majdnem biztos, hogy direkt csinálja.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
LLKobe
veterán
válasz Mr.Csizmás #8178 üzenetére
Nem igazán értem amit mondasz, fejtsd ki egy kicsit jobban. Én ezzel csak arra referáltam, hogy utálom az olyan játékosokat, akik körön kívülről kempelnek befelé, főleg az end game-ben, erre lenne megoldás.
(#8177) la_cc: Őőő ez nem egy értelmes vagy kulturált megnyilvánulás. Majd ha lesz olyanod, arra reagálok érdemben.
(#8179) Zoli54213: így van, erre gondolok én is.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Mr.Csizmás
titán
az uccsó körökkel egyetértek.
az elsőre gondolok, hogy leugrik x helyre az emberfia, felpakol, stb., elindul befelé, jön a kör, és rohanna be az ember, üres kézzel vagy pisztollyal, mert azzal gyorsabb, de a kibicek meg levadásszák.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Prosector
addikt
Koszi a reszletes valaszt. Nyilvan az en rutintalansagom is belejatszik nem kicsit a dologba, szal nem a jatekot akarom szidni, de neha ugy tunik, mintha feleskudott volna ellenem.
#8158) guftabi96: hasonlo volt nekem is, beleptem 1 szerora kiserletezni a graffal, aztan gondoltam megsem lepek ki, ha mar beleptem. A kor kb feleig csak fekudtem, utana szereztem 1 scart 30 ammoval es 9. lettem
-
Dendytv
senior tag
válasz sirszevenap #8168 üzenetére
Jol van nah űber potato az angolom
-
core i7
addikt
Tehetnének bele olyat ,hogy ha sok redbullt iszol rosszul leszel
[ Szerkesztve ]
-
Preda
aktív tag
Nem igaz :S. Marha szarul megy most is 6 kill harmadik. Idei szezonban egyet se nyertem, mondjuk az az érdekes benne, hogy Eu Fpp solo 602. vagyok .
-
KisApám
addikt
Az egy szokásos dolog, hogy az autó melletted megy el kb. fél méterre vagy messzebb és elüt?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest