- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
KisApám
addikt
A repülőgépről leugorva motorcsónakkal elmentem a kis szigetre,
ahol mindenki gyülekezik mielőtt repülőre ülünk (térkép jobb felső sarok).
NEM érdemes odamenni, szinte teljesen üres.
1 db nyílpuskát találtam, meg füstbombát.
Viszont poénnak jó volt.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
cintula187
addikt
Ma volt olyan két kidönthető kerítéssel is, hogy nem vitte át az UAZ, hanem beleállt és sebzett.
De volt két chicken Dinner vacsi is squadban ami hatalmas, hihetetlen élmény volt.Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
KisApám
addikt
RAMBOztam egyet
Jött a kör, nyílt terep, víz mellette, mondom irány a víz,
ússzunk amíg tudunk, közel a cél.
Levegőt kellett vennem, fel kellett néznem, erre mi van?
A parton fut valaki, ráadásul félig hátat is fordított.
Hát akkor cél és tűz. Volt nála minden ami kell[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz cintula187 #8204 üzenetére
Az olyan kemény fajta kerítés volt. Lesz még több is, majdnem meglett a 3. is.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
vzsryl
nagyúr
válasz cintula187 #8204 üzenetére
Van egy kerítés Mylta város felett, amin mindig áthajtok, ha arra megyek, de egyszer az UAZ 90 feletti tempónál visszapattant róla, és levette a hp-mat is...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
PeL
addikt
Ilyen már velünk is megesett, de a kedvencem mikor egy kis dombocskára nem megy fel az autó hanem visszapattan és vele sérül az autó meg mi is. A hármas motort meg nem is mondom inkább. Megyek 50-60-al, egy kis buckán áthajtottam és rögtön nyomtam egy szaltót vele. Az a motor egy rémálom komolyan, mikor azzal kell mennünk mert nincs más mindig imádkozni kell hogy ne boruljunk fel vele.
[ Szerkesztve ]
-
Tewe013
őstag
-
niof
addikt
válasz Tewe013 #8210 üzenetére
Csávónál fennakadt a lemez...
Amúgy ha időben észreveszed, le lehet ugrani, ha a motor "beakad" valamibe. Persze nem 100km/h-nál. Mylta felett a dombon az egyik torony mellett akadtam bele a hullámlemez kerítésbe a 3-as motorral. Akkor már láttam több ilyen videót, gyorsan leugrottam. Kb. 2-t léptem, és robbant. Kicsit lesebzett, de túléltem. Amúgy a 2 motor duván nerfelve lett ebből a szempontból. Régebben alig lett valami baja, ha odacsaptad magad vele, most meg 2*-3* keményebben nekimész valaminek, és felrobban.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Dendytv
senior tag
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
KisApám
addikt
sprEEEzy stremaje:
6 azaz HAT fő ugrott... ennyi volt az összjátékos.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Dendytv
senior tag
válasz KisApám #8216 üzenetére
Hát az meg hogy ? Már nem mennek be hozzá
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz hun-man #8219 üzenetére
"snipeolják." Sry nem szoktam stream-eket nézni bocsi a nap kérdéséért de ez mit jelent ?
-
manya777
tag
Nagyon nagyon ritka sikereim egyik felemelő pillanata (tényleg kevés ilyen volt még eddig ) nekem is hasonló eset után született. A vége felé kb 15 en voltunk, és kezdett nagyon szűkülni a kör, át kellett volna kelnem egy keskeny folyó szakaszon, vagy átfutok a hídon. Gondoltam utóbbi esetben azonnal kiszednek, így úgy döntöttem átúszok a híd alatt/mellett. De kicsit beljebb húzódtam bámészkodni nincs e a híd körül valaki, erre tőlem úgy 30 méterre valaki szintén a folyót választotta, és beugrott a vízbe, elkezdett átúszni a víz alatt. Én utána úsztam, szintén a víz alatt, és végig láttam is. Még egyszer fel is jött szétnézni Aztán megnyugodott nincs a környéken senki és elindult a parton a sziklák takarásában. Én meg mögötte ahogy felbukkantam, finoman ledaráltam. Csóró azt sem tudta mi van Mondjuk cserébe erre az egy jóra jut kb 99 olyan esetem amit funny videókba is simán belehetne rakni Néha már tényleg nemtudom sajnáljam magam, vagy kiröhögjem
i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.
-
őstag
-
Dendytv
senior tag
válasz DrTechnoid #8222 üzenetére
-
la_cc
addikt
válasz DrTechnoid #8222 üzenetére
Az twiccsen nem beállítás kérdése? Nem csak látják az azonos szerót aztán rámennek?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
nagyúr
-
Dendytv
senior tag
Nekem tegnap valami nagyon kaka loot-om volt. Persze volt már rosszab is! De Hétfőihez képpest + én is mindig megveszem a heti 3-ládát! De semmi! Mindig ugyan azokat dobja van polom amiből már van 8-darab nadrágom amiből szintén van vagy 5. És ezek a full alap kis béna cuccok!
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
Nekem szintén mindent találtam ami SMG-re kell csak SMG-t nem . De egy M14 vígasztalt
-
Lokids
addikt
Nekem sajnos előjött egy olyan hiba, hogy játék közben 1-1 pillanatra megakad az egész. Ezt egy windowsos hang is kíséri, mint mikor egy pendrive le/fel csatlakozik. Ez 2 nappal ezelőtt jelentkezett. És csak PUBG alatt.
Tapasztalt valaki hasonló problémát?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Dendytv
senior tag
Nálam kb 2-napja van az, hogy így random crash eror-al ki lök a játék! Ilyen óránként! Spannál is ez volt de ő ugy oldotta meg, hogy letörölte a fölös vicual CC-ket!
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Aki tudna segíteni Radeon ReLive -al kapcsolatban keressen már meg privátban. Lenne egy kis gondom. Köszi
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kisza25
félisten
Én azt vettem észre, mikor nagyon kellene a fegyver. mert 3 másik rohangál körülöttem, akkor minden televan scopeal, reddottal, meg extendeddel és supressorral + táskák tömkelege és kötszer mindenütt, de egy darab fegyver sincsen sehol
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
BRABUS113
aktív tag
válasz cintula187 #8236 üzenetére
mi a gond?
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #8244 üzenetére
Én egy s12k val indultam neki, mert semmi mást nem találtam, 3. lettem, de végére ak+scar-l scope-al, eszement mennyiségű kötszerel és mindezt mások lootolták nekem.
Kör végén fülelek hol a másik kettő, erre behúztak egy TS szobába ahol mindenki pofázott, 5 másodpercel késöbb meghaltam, innen is thx mackó[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Winne
nagyúr
válasz Jinxb1rd #8242 üzenetére
Pont erre gondoltam.
Amúgy az optimális lootot csak az optimális helyzet határozza meg szvsz.
@(#8245) cintula187: grat papa. Egy tipp: ha beállítottad a monitorozást, akkor tudsz hotkeyt állítani képernyőmentésre.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
sirszevenap
addikt
-
KisApám
addikt
válasz sirszevenap #8248 üzenetére
Hova menti le a képernyőmentett képeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest