- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
válasz Create. #8800 üzenetére
sry
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Segal
veterán
válasz bombibmw #8792 üzenetére
Nekem tegnap volt hasonlo. Piszok messze volt a suli de gondoltam odaugrok. Senki mas nem jott oda. Szanaszet lootoltam magam aztan mivel jarmu nem volt sehol a kozelbe futas mert mar lattam hogy a katonai bazis fele fog szukulni. Az elso ket szukulest tul is eltem aztan osszetalalkoztam egy hidkemperrel...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dendytv
senior tag
válasz kisza25 #8803 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Bludz23
csendes tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy újra tettem a Windows és feltettem a PUPG és ilyen zöld csíkok lesznek ha full screenbe játszok a játékkal ennek mi lehet az oka a legfrissebb win 10 a Fall Creators Update miatt lehet? Mert nekem volt frissítve erre az updatera de semmi baja nem volt most ahogy ma újra tettem drivert is és semmi itt egy videó ami ugyan arról szól de van megoldása is de nekem nem működött https://www.youtube.com/watch?v=sVOIRYZYYHg GÉPEM:GTX 970 I7 4790 8GB RAM 1TB TOSHIBA HDD + 500GB SAMSUNG HDD GIGABYTE H81M-S1 ALAPLAP, CRUCIAL 2X4 8GB RAM CL11 1600MHZ CHIFTEC FORCE 80+Bronze 550W Windows 10 Pro 1709
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Dendytv
senior tag
Te mikor keltél ma ?
Amúgy nálam a sz@r loot-al val írtás az az hogy Vector+S1987 azzal volt tegnap 3-killem mire találtam olyant akinél valamire való loot volt Ami nálad van az már nálam valamire való loot[ Szerkesztve ]
-
Bludz23
csendes tag
Sziasztok megoldódott a probléma az Nvidia Driver volt a rossz ez a új amit kiadtak nem tudom csak lehet nálam GTX 970 nél vagy nem tudom hogy másnál is nálam hibás volt és az egyel régebbi Drivert raktam fől és megoldódott.
-
Segal
veterán
válasz Bludz23 #8814 üzenetére
Tobb helyen ki lett vesezve ez a dolog arra jutottunk hogy a 385.69 a tuti az osszes utana erkezo csak rosszabb lett. Regebbi jatekoknal konkretan lassulast okoz. A legujabb meg valami katasztrofa. Mas temakba is akadozasokrol szamolnak be
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dendytv
senior tag
Fegyver szempotból igen ! Bár nem vagyok SKS-párti ! De heal az sajna gyenge ezért írtam, hogy valamire való !
-
KisApám
addikt
Nekem a 388.00 van fent. Semmi bajom nincs vele (MSI GTX970 Gaming 4G).
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
tepenzed
őstag
mindegyiktől csak jobb lett.
A probléma az, hogy megcsináltátok ezt a sok optimalizáció hiper szuper faszságot. Ekkor én is éreztem, hogy patchről,driverről egyre szarabból fut a játék. Utánna visszaállítottam mindent normálra, az nvidia controlos baromságokat is, és hopá, szépen 90 fps fölött van a 970 -
Segal
veterán
válasz tepenzed #8818 üzenetére
Ez nem csak a PUBG-ra vonatkozik. CS:GO meg a Project Cars 2 temaba is felmerult a problema. Lehet ezek az optimalizaciok es benne vannak a pakliba de a legujabb nvidia driverre akkor is sokan panaszkodnak. (Megint csak tobbfele jatekba)
-
Dendytv
senior tag
Nálam semmi gáz. Tegnap 5-órát raktam bele s minden jó volt ! Majd ma is csak érjek haza
-
Segal
veterán
válasz Dendytv #8820 üzenetére
Akkor lehet teszek egy probat este bar a project cars2-re is panaszkodtak ott meg semmi allitgatas nincs. Majd irok fejlemenyeket.
-
VGNGR
senior tag
Ki milyen gear-re esküszik mostanában? Nálam a suppressoros ump red dottal nagyon jól adja. Auto módban is nagyon jól adagolható, pontos. Mellé scar 4x-essel, tekintettel arra, hogy sr-rel nekem nagyon nem megy.
-
Dendytv
senior tag
Ugyan ez + ha van M14 akkor a SCAR-t cserélem !
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Akcios a game!
[link] -
PeL
addikt
Remélem ezen a bal oldali vállkamerán fognak még állítani mert katasztrofálisan szar és félrevezető... Folyton a falat lövöm telibe ha ki akarok nézni bal oldalra váltott kamerával, a karakter meg már szinte teljesen kint van a fedezékből.
-
lemusz
addikt
Szóval te most lebalfaszozol engem?! Berontva valakire egy házba az az egyik legjobb, futva lőve, fps laggolva körbefutom az embert meg se bír mozdulni kapja a hiteket, tárral 50 golyóval még vígan mellé is lőhetek párat. Minek sight? Ez egy közelharcra való fegyver...
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Amelyikbe csak 25, 30, 35 golyó fér könnyen megeshet hogy egy golyózáporos csatározás közben, újratöltésre nincs idő, kifogysz és az életedben kerül. 50 golyós tommyval darálhatsz amennyit akarsz, nem fogy ki. EU solo top
1K-bavagyok jelenleg.szerk.: Bocsi megnéztem, lecsúsztam top 3K-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Nekem az M16 AKM kombo mostansag a kedvenc parosom.
-
lemusz
addikt
Saen ha van kedved dobj össze egy google-s kérdőívet minden Földi jóval, kivi lennék az eredményre. Felbontás, beállítások, hardverek, körülbelüli fps, kedvenc pályarész, fegyverek stb... mehetne is az összefoglalóba, mint: "Ezzel játszanak a topiklakók"...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
Dendytv
senior tag
+1 xDD Neked tényleg ez a sz@r
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Lootról - Yasnaya Polyana - 2 db emeletes ház átnézve, CSAK pisztoly. Természetesen utána instant halál
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Winne
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #8840 üzenetére
Mitől jó játékos itt egy játékos? Sokszor nyer? Sokszor van top 10-ben? Sokat öl?
Ha egy közepes játékos sokat tud játszani, sokkal feljebb tudja magát tornászni, mint egy skillesebb, akinek nincs ideje játszani. Egy sokat bújkáló és emiatt magasabb százalékban top10-ben szereplő játékos úgyszintén.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest