Hirdetés
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Jinxb1rd #8060 üzenetére
Érdekes, COD, BF, R6, mindenkit letudok lőni, csak ebben a fostengerben van olyan hogy 4 teli shoti lövés után (se mellény se sisak rajta) meg se nyekken (5 méterről) majd odapöttyint pisztollyal és meghalok. Ez kb 1-2 hete megy, azóta nem voltak ilyen durva laggok. Tegnap is volt egy fantasztikus eset, scar, nagy tár, jön motorral, lövöm mint a barom, már ott van előttem, kényelmesen leszáll a motorról (én még mindig lövöm) majd ump-vel pitty putty, meghaltam. Elmentem utána r6-ozni, 3 kör, 3x mvp, szóval azt hiszem nem én lettem béna hirtelen.
Amúgy tudod mi a bullshit, hogy játszottam veled és nem remekeltél, még kicsit se, itt meg leírod hogy jaj de nagyon megy neked. Arról már nem is beszélve hogy egy taktikai zseni vagy, nulla loot-al menjünk el hidat kempelni és társai, meg menjünk military-ra, aztán shotival lövöldöztetek össze vissza, közvetlen közelről nem találtátok el az embert, én lőttem ki őket kar-al, ami közelre nem épp olyan jó mint a shoti. Én elhinnék neked mindent, ha nem játszottam volna már veled.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest