- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
A fejlövéses dologról annyit, hogy nem hiszem hogy csaló, de már paranormális dolgokkal én is találkoztam. pl-nekem nem hogy az UMP nem ölt egy fejlövésből de volt rá példa, hogy a Kar98 nem volt hajlandó ezen funkció elvégzésére egy 2-sapkában BUG-nak tudtam be
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
xavix13
őstag
Első dolgom volt eu-ra átrakni a szerót, de aztán végig próbáltam mindet, sikertelenül. Viszont a kb 50 próbából egyszer sikerült eu-ra csatlakozni, landolás után 1 perccel agyonlőttek, jó volt. Utána megint nem ment, majd este adok még esélyt neki ha hazaértem. Ha szarakodik megy a refund.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Segal
veterán
válasz xavix13 #7659 üzenetére
Nagyon nem mindegy hogy hova ugrassz.
Tegnap este nekem is voltak problémáim volt hogy a ruháim nem jöttek, volt hogy a pontjaimat nem tudta mutatni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
VGNGR
senior tag
Ha valakinek gondot okoz a crouch-jump, annak TIPP: hüvelykujjat elfektetve space+C-t egyszerre próbáljátok lenyomni. Nekem működik.
-
Hunbeast87
senior tag
Természetesen annak érdekében semmit sem sikerült csinálni, hogy alapból ne az AS szerverre dobjon, ha nem figyelne oda valaki.
(#7665) Segal: Teljesen random (a fejlesztők szerint), így felesleges előre kalkulálni. A haveromat viszont tudom ajánlani, 10-ből 9-szer ráérzésre megmondja, hogy hol lesz a kezdőkör.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Segal
veterán
válasz Ochocinco46 #7661 üzenetére
A vége felé lehet némileg tájolni a szűkülést sok esetbe. Legalábbis nekem az már feltűnt hogy ha a kör tartalmaz egy várost( vagy csak házakat plusz egy utat akkor nagy valószínűséggel az út fele fog szűkülni a kör úgy hogy az út mindkét oldalán lesz benne a fehér körön belül. Ezután meg arra a felére szűkül amelyik fele nagyobb az útnál.
Képen ez így néz ki. Itt már tudhatod hogy az út rossz oldalán állsz..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
guftabi96
addikt
válasz Create. #7655 üzenetére
Na igen. Engem a Bf4 megjelenés utáni állapotára emlékeztet sokszor a játék.
Sokszor nagyon nincs rendben a hitreg/netcode. És szerintem sokszor az "ez biztos csalt" is ebből jön.
Pont múltkor ha jól emlékszem Spanglee nézett engem spectatorban. Nálam M24 volt, kb 100-120 méterre lévő embert egyszerűen nem tudtam kilőni. Fröccsent a vére, de nem igazán akart kifeküdni. Tegnap meg nekem volt olyan, hogy kirontottam egy épületből, csak rossz irányba fordultam el, és így hátulról kezdett el lőni az ellenfél (az ajtó mellett várt). Simán meg tudtam fordulni, és kiszedni őt. Pedig csak ugrottam egyet. Egyszerűen nem tudott ellőni.
Futottam már össze én is olyan emberrel, aki szerintem biztosan csalt, de nem érzem azt, hogy rengeteg csaló lenne a játékban.#KeepFightingMichael
-
Segal
veterán
Elég sokszor eljutok a top10-be nekem úgy tűnik hogy a vége mindenképp szabad területen van (házak felett, alatt, mellett) és ha út is van a vége felé (mert elég sokszor van) akkor így szűkül de persze semmi tudományos háttértörténet nem áll mögötte és bizonyítani sem tudom (meg persze felelősséget sem vállalni érte) egyszerűen csak nekem úgy tűnik döntő többségbe így alakul a végén a kör.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ochocinco46
aktív tag
Szerintem teljesen random a szűkülés, rengetegszer épületek fele szűkül. A lángcsóvásat poénnak szántam, mert az mindig random, hogy hány csóva van és mikor alszanak ki, ezért is említettem hátha egy titkos jel a szűkülésre azoknak, akik megfejtik Nyilván attól függ, hogy hova ültette be a lángoló embereket
-
m0h0senator
őstag
válasz Ochocinco46 #7669 üzenetére
Én azt hittem az valami grafikai fícsőr
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz m0h0senator #7670 üzenetére
a ma reggeli patch notes-ig én is
-
cintula187
addikt
-
niof
addikt
Szerintem csak simán neked így adta eddig ki. Nekem/nekünk egy csomószor volt épület az utolsó, vagy az utolsó előtti körben. Most vasárnap egyik alkalommal pl. a Prison 2 raktára közé szűkült, a magasabb sziklafal oldalán. Sajnos 1v2-ben maradtam, így mikor lerohantak bebuktam, de ez van. De amúgy a nyílt terűletek vs épületek aránya is kb azt predesztinálja, hogy legtöbbször a nyíltra végződik.
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ЯΞD
senior tag
Azt megtudja valaki mondani, hogy Nvidia driverbe be van állítva hogy 85hz legyen a képfrissítés akkor játékban mért 144? Csak mert sehol nem találtam erre beállítást a játékban. A cfg-ben fixáltam 85-re az FPS-t. (Mert ez mindig megvan minden körülmények között.) Ezért is állítottam 85hz-re a monitort. De 144-en megy játék alatt. És amúgy sehol máshol.
-
Segal
veterán
válasz kisza25 #7677 üzenetére
Ott a pont
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dendytv
senior tag
válasz kisza25 #7677 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
KisTücsök
addikt
Most az miféle bug már megint, h annak ellenére, hogy kivan kapcsolva a voice chat mégis hallom az ordibálásukat? De az a vicc, még a master is kivan. És úgy is hallom. A csúszka is levan véve, de hiába, ki-be kapcs sem segített. Már másodszor fordult ez elő tegnap. Mással is megesett már?
-
Dendytv
senior tag
Szerintem most is bőven játszható
-
hitman77
senior tag
válasz Dendytv #7686 üzenetére
Szerintem is, de azért teljes kiadásnak még talán nem álja meg a helyét.
Én értek félre valamit? Azt írja, hogy ma délben jött frissítés. Én nem vettem észre ilyet, de a repülős tűzcsóva bug is megmaradt. Most mentem egy kört és még megvolt. Gondolom frissítés nélkül el sem kellene indulnia nem?
-
KisTücsök
addikt
válasz Dendytv #7686 üzenetére
A "bőven" azért túlzás. Naphosszakig lehetne sorolni a hibáit. De szerencsére ezt ők is tudják.
hitman77: TS-re dobják fel először, csak utána élvesbe.
(#7690) justreadonly: gratula!
Semmi értelme más játékokat ide keverni. Semmi köze hozzá. A pubg akkor lesz bőven játszható, ha ígéreteikhez híven az év végére azzá teszik.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Srácok, másik topikban felvetődött, hogy hány tickesek a PUBG szerverek. Én 20-ról tudok, jók az értesüléseim?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Dendytv
senior tag
válasz #67947008 #7690 üzenetére
Pontosan
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
válasz NyxNyxNyx #7695 üzenetére
Hát nah én a dayz-ben sokkal de sokkal többet láttam Mikor valakit azért nem tudsz lelőni 900M-ről mert egy kis föld darab előtte van de neked a játék nem jeleníti meg De ez még semmi Vagy azért törik el a lábad mert random rosszul fordul a karakter vagy le esik egy kb 10-centis "deszkáról" és akkor persze ha nincs nálad morphium buktad azt a karaktered meg a jó loot-ot
-
PeL
addikt
-
Segal
veterán
Ez hatalmas
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest