Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Luck Dragon #8118 üzenetére

    Információidnak köszönhetően már egy 7109-es tv tulajdonosa vagyok. Mivel még szokjuk egymást ezért még nem mondhatom, hogy felhőtlenül boldog, de remélem ez az állapot is el fog jönni.

    A képet elvárásaim szerinti minőségre be lehet állítani, tehát ez pipa tetszik nekem és a családnak is, az amblight szintén sikert aratott.

    Amikkel még nem jutottam dűlőre:
    1. USB lejátszás esetén nem tudom az egyéni kép és hangbeállításokat módosítani, mert átlép a tv módba. A képen meg teljesen egyértelműen látszik, hogy az TV módban beállított egyéni képmód paraméterei nem azonosak az usb esetén alkalmazottal.
    Ezek szerint USB esetén nem lehet módosítani az egyéni kép és hang sémákat?
    Ez esetleg kijátszható azzal, ha pl a normál módot testreszabom? Akkor lehet, hogy az usb ugyanazon képi paramétereket fogja a normal-nak értelmezni, mint a tv módban?

    2. A kép - hang szinkronba hozásával valahogy még nem jutottam dűlőre. Mintha folyamatosan változna a kettő egymáshoz képesti viszonya. Amikor azt hiszem már együtt mozog a kép és a száj akkor egy másik jelforrás esetén mintha megint más lenne az idő. Pedig most még a tv saját hangszórójáról beszélek nem a külső erősítő késleltetés a téma. Mi a tapasztalat a hang késleltetéssel?

    3. A rádiós távirányító eléggé megnehezíti a dolgomat, hogy a logitech harmony távirányítómat felprogramozzam, mert a hiányzó parancsokat ir hiányában nem tudom megtanítani. Ezt megtrükköztem azzal, hogy a 6309 távirányító parancskészteltét töltöttem a harmony-ra, de egy dolog sajnos nem stimmel. A 6309 nem rendelkezik beépített műhold vevővel, így ha direktben akarok hdmi-ről tv-re váltani, akkor nem tv-re, hanem sat-ra teszi a tv-t.
    A source menüben a jelforrások sorrendje valahogy módosítható?
    Egyrészt néhány ezek közül nekem csak útban van, másrészt számomra közel se ideális a sorrend.

Új hozzászólás Aktív témák