- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
azigazimoris
aktív tag
Megnéztem a 6559-hez.
A kiadási dátum valóban változott de ugyanaz a verzió van fent, mint december elején...Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
TIT
veterán
válasz azigazimoris #8051 üzenetére
Már megint?1x már eljátszották ezt,amúgy 1,5 havonta jön frissítés,úgy látszik ennyire trutyi köztudottan a szoftver
matthews: Melyik samud volt,mondjuk haver 7xxx tvje 4-5 éves is jobb mint a samuja(asszem 5-ös)
Csak a pana aktív felezi a felbontást?Még jó,hogy kiderült,gondolom nem hírdették.
Állítólag a passzív se felezi labortesztek szerint.100 hogy volt a 6109?Annyiért mindenkinek megéri.A 32pfk 6509 volt 166
[ Szerkesztve ]
-
süti5
őstag
válasz azigazimoris #8051 üzenetére
Ezt tényleg nem értem
-
anrab
addikt
ne hülyítsétek már egymást!
nem véletlenül nem találod a 21:9-es képarányt a 16:9-es képarányú tv-n. nem a pixelek száma számít hanem a képarány. a 16:9-es úgy jeleníti meg a 21:9-es formátumú képet hogy belenagyít és levágja a széleket és az alját-tetejét. de szerintem ezzel Te is tisztában vagy.
majdnem egyharmaddal szélesebb a tv-m mint a 16:9-esek.
21:9 = 2.39:1 mozi formátum
16:9 = 1,78:1 tv-hez igazított kép -
adam0010
csendes tag
válasz Luck Dragon #8050 üzenetére
Sziasztok szeretnék egy kis infót kapni.
47PFH6309/88 a típus ezzel kapcsoltban akinek van tapasztalata ne tartsa magába ,megköszönném ha privit is írna.
milyen a 3d-je?
mkv hogyan kezeli illetve a feliratot hozzá?
a 16:9 -es filmeket valóban széthúzza??
Előre is köszönöm válaszokat
Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
bala6120
senior tag
12.16-án megjött a 32PHH4509. A támasztott feltételeknek tökéletesen megfelel a készülék. Ez egy 75000 Ft-os készülék így kéretik úgy kezelni, értelmezni az alábbi sorokat. Eszem ágában sincs összehasonlítani a közép és felső kategóriával.
Az első kellemes meglepetés már a futár kocsijának rakterében fogadott. Doboz jobb felső sarkában matrica: Included Wireless USB Adapter . Összeszerelés tökéletes, semmi illesztés hiba. A készülék szép megjelenésű, jól mutat a nappaliban.
A gyári képmódok szerintem katasztrófálisak... 3 napi állítgatással viszont sikerült belőni a képet (asszonynak is tetszik), úgyhogy marad a kicsike. Felhősödésnek nyoma sincs. Van elfogadható fekete, kék ég, bőr szín. A havas táj sem egybemosott fehér, szépen kivehető a felület szerkezete. Színek rendben. A TV-t szemből kell nézni, mert oldalra haladva jelentősen, fokozatosan romlik a minőség. Ezzel semmi baj nincs, mert mindig szemből, kanapéról nézzük. Mind ez Müholdas DIGI TV HD beltérivel. MKV külső HDD-ről még szebb, főleg 720p +.
Hang vérszegény a mélyeket tekinvte, de Pioneer Hi-Fi-re van rákötve, így ez sem zavar cseppet sem.
YouTube videókat szépen, gyorsan lejátsza. DLNA elfogadhatóan működik, rendben van. Képernyőtükrözés Xperia SP-vel tökéletesen működik, kedden letesztelem majd LG G2-vel is.(asszony karácsonyi ajándéka )
A Kingstone pendriveket nem szereti, 3-t is próbáltam, nem látja őket. Hálózatról nem látja az újabb firmwaret. USB-ről próbáltam, de az ugye nem sikerült egyenlőre.A "200 Hz", hogyan kapcsolható ki-be?
Még egyszer ez alsó kategória, mely a felé támasztott igényeknek megfelel.
Luck Dragon Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz bala6120 #8056 üzenetére
Pen drive-ot formázd FAT 32-re, látni fogja.
200 Hz meg a kép-javított vagy speciális-mozgás-perfect natural motion-maximum lesz szerintem.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
TIT
veterán
Nekem NTFS-t is lát.
-
azigazimoris
aktív tag
Lehetséges, de a fat 32 az tuti, mert nem hiszem, hogy pont csak a Kingstonet nem szereti...
Főleg, hogy nekem csak az van és simán olvassaNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
bala6120
senior tag
válasz azigazimoris #8060 üzenetére
3-ból az egyiket sikerült működésre bírni, azzal sikerült a frissítés.
-
dualcore
őstag
Elviekben mindkettőt látnia kellene, de a kisebb modelleknél a FAT32 a nyerő. Csak ott ugye kisebb fájlokat lehet csak rátenni.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz dualcore #8062 üzenetére
Így van, de szerintem nagyobb cuccoknál kifizetődőbb egy külső vinyó.
Egy 64 GB-os pennél mem sokkal drágább egy 500-as hdd.
És akkor nem kell filózni, hoygy melyik 50 gigás 3d filmet töröljem leNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
matthews
aktív tag
Samu 40B650TXXW. Nagyon szerettem. Most a gyerekek szobájában van. Fekete pénteki leértékelés volt. Itt láttam meg a fórumon, valaki belinkelte. A Panáról itt :[link] olvastam.
Ezt írja :
"The TV was essentially throwing away half the vertical resolution in the third dimension, resulting in visible line twitter and jaggies – even the characters in the on-screen menu appeared jagged in 3-D mode."Bár ez 40AS640B-re írta, de gondolom ugyanaz mint az E betűjelű változat.
"No brain, no problem"
-
válasz bala6120 #8056 üzenetére
A Hz- nem lehet HBB rendszeren keresztül ütemszámban változtatni, egy-két típusnál lehet csak akkor is szervizmenü alatt,de ott is vigyázni kell,csak is megfelelő szaki kell hozzá, mert hamar papír nehezék lehet belőle.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy ilyen tv-t 50PFT4509 de nem találom a Philips odalan. Hogy lehet ez? A firmware frissítés érdekelne.
-
-
nababika
aktív tag
válasz azigazimoris #8069 üzenetére
Akkor ezek szerint az jó hozza. A nyelv bizonytalanított el. Köszönöm
-
azigazimoris
aktív tag
válasz nababika #8070 üzenetére
Mondjuk ez pfh-t ír. Meg kell nézni milyen verziószáma van a mostani firmwarenek, ami rajta van.
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
azigazimoris
aktív tag
válasz azigazimoris #8071 üzenetére
Bár ahogy nézem mindkettő ugyanaz a verzió.
-
nababika
aktív tag
válasz azigazimoris #8072 üzenetére
Mostmar jó. Csak nyomtalan voltam. Köszönöm.
-
davverka
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Philip 42PFH5609/88 -as tv és egyszerűen nem bírom rajta működésre bírni a DLNA-t!
Próbáltam Windows Media Player 11, Servioo, Universal Media Server, programokat és odáig eljutok, hogy felismeri a tartalmakat meg látja a szervereket de "nem támogatott fájl formátummal" 10/10 filmet nem játszik le!Na most ugyanezeket a filmeket pendrivera átmásolva mindet lejátsza!!!
Nem értem mi lehet a gond! A tv is és a laptop is Wifin keresztül csatlakozik, Nod32 tűzfal kilőve!
Valaki tudna segíteni? Ti milyen programot használtok?
Üdv D.
Sony Ericsson Xperia X8 - Android 4.0.4 ICS E15i - nNa-ics2 kernel
-
válasz davverka #8074 üzenetére
Szia, én a telefonomon a Yt appon belül megkeresem az általam kedvelt videót, majd lejátszáskor fel dob egy pici ikont a "DLNA"-t és kettő másodperc múlva egy jelszóval párosítom a két eszközt az az a telefont és a tv-t egy wifi modemről majd ha ez kész a tv automatikusan belép a saját lejátszójába és elindítja a tv- a videót, vagy zenét,képet. és mindent a telefonról tudok irányítani, olyan mint egy új távirányítom lenne
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
süti5
őstag
Én is kipróbáltam tegnap a dlna-t és meglepően könnyen tudtam összekapcsolni a mobilt a tv-vel. Féltem, mert még symbian-os nokiám van (808), viszont van rajta dlna és kb. 3 mp. alatt megjelentek a tv-n a képek, videók.
-
-
Hmm most nézem hogy a PFS8109-nek szép lassan esik az ára,de még mindig nem az igazi,de legalább 5ÉV garival van még mindig.
-
Kellemes ünnepet.
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #8082 üzenetére
Köszi vszont
Behoztam a szervízmenüt 2 tipusnál is:123654. -
dualcore
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepet kívánok én is minden kedves fórumtársamnak és családjának.
-
gilimbgalamb
tag
Sziasztok! Segítséget szwretnék kérni. Van egy philips 40pfh4309/88 tv-m,és nemtudok minden csatornát beállítani rajta. Nem tudom mi lehet a gond. Válaszotokat köszönöm.
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
TIT
veterán
válasz gilimbgalamb #8086 üzenetére
Szia!
Digitális vagy analóg?
-
dualcore
őstag
válasz gilimbgalamb #8086 üzenetére
Próbáld meg először is a régiót átállítani MagyarO.-ról valami másra pl Német O.. Akkor hangold be újra a csatornákat.
-
gilimbgalamb
tag
Köszi a segítséget. Bulgáriát állítottam be,így mostjó,és a műsorújság sincs eltolódva.
[ Szerkesztve ]
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
dualcore
őstag
válasz gilimbgalamb #8090 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
Burning Sky
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra vásároltunk egy Philips 48PFS6609/12-es 3D LED tv-t. A problémánk annyi, hogy amikor 3D-s filmet szeretnénk nézni (How.to.Train.Your.Dragon.2.2014.1080p.3D.BluRay.Half-OU.DTS-ES.x264.HuN-No1) a tv a 3D tartalmat királyul felismeri és meg is jeleníti, csak a szemüvegek (PTA519) nem szinkronizálódnak vele. A filmet pen-driveról játsszuk le, mert blue-ray lejátszónk nincs, laptopról pedig nem működött a dolog semmilyen lejátszóval sem. A szemüvegekkel lehet baj, a tv nem adja le a jelet, vagy esetleg teljesen más a probléma? Kérlek, segítsetek! Előre is nagyon köszi!
Brigi
-
benjonino
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a tisztelt hozzáértők véleményét, hogy mi lehet a különbség a következő 2 tv között:
- phillips 55pfh5209 - 210eFt
- phillips 55pfh6309 - 250eFtHa nem tudjátok mi a különbség, akkor az is nagy segítség lenne, ha elmondanátok hol keresgéljek.
Így egyszerűen nem lehet dönteni, hogy nem tudom mivel veszek többet, ha a drágábbat választom.Köszönöm szépen.
-
sebgutkopf
őstag
válasz benjonino #8093 üzenetére
Sziasztok,
nekem hasonló jellegű a kérdésem bár inkább ár/érték arányban raktam össze a hasonlatot.
Lényegében egy árban van a 47pfh6309/88 és a 42pfs7109/12A 600 Hz vs 200 Hz és a pixel precise vs pixel plus témákon kívül nem igazán látom, hogy mi a különbség a két készülék között.
Alapból hajlok arra, hogy itt a méret kerekedjen felül, de cáfoljatok meg! Esetleg valamit nem vettem észre, jobb panel van a 7109-ben, ami jobb képet ad, vagy valami egyéb szempont?
-
sebgutkopf
őstag
Azt még elfelejtettem, hogy igazából azért gondolkozom philips-ben, mert családban van samu, lg és philips (nekem jelenleg philips és lg van itthon) és eddig csak a philips esetén sikerült számomra tetsző természetes (nem túlhúzott) színeket beállítanom, miközben az lg és samuk esetében a sötét részleteket sose tudom láthatóvá tenni, nagyon hamar feketébe buknak a színek, míg a philips-en a fekete elérése előtt sokkal több féle szürke különböztethető meg.
Egy barátomnál még Toshiba tv-n sikerült hasonlóan kellemes színvilágot előállítanom. -
Burning Sky
Szia a 48PFS6609/12 samsung kijelző panellal van ellátva így az 3D- Aktív lesz ellenben a film lejátszásakor a kép átvált 3D-re de a szemüvegnél ez nem jön át akkor 2 kettő dolog próbálj ki.
Első minden félle 3D tartalmat próbálj ki ami a menü felkínál. a második hogy a szemüvegben elhelyezett gomb elemet vedd ki majd tedd vissza újra, majd kapcsold be, vagy cseréld ki a gomb elemet egy másikra. utána sziknrónizáld újra a szemüveget tv-vel, mert az első alkalommal nem sikerült, vagy nem ajánlotta fel.
benjonino
A két készülék között igen sok a különbség.
köztudott hogy a 6 szériától valóban jobb a kép megjelenítése a 2D tartalmaknál.
Az általad említett két típusban a 6 szériában van még pluszba EPG (elektronikus műsorújság)
DLNA ,HDMI-CEC ,PVR támogatás És fejlettebb HBB-rendszer.
Csatlakozok terén van még hozzá Komponens és ethernet.Energia fogyasztásban is jobb a 6-széria
Alkalmazott technológia is több a megjelenítésnél.De ha gondolod és érdekel a dolog még pontosabban össze foglalom számomra. Csak az egy picit több időt emészt fel.
sebgutkopf
Megjelenítő
Kezdjük az elején a képernyő nagysága és adatai teljesen mások.
a 6 szériában 47" az az átszámítva 119 cm-ter mig a 7-es 42"- az is átszámolva 106cm az ezek a méretek megfelelnek a készülék kiválasztott helyére akkor léphetünk is tovább. (itt hozzá kell pluszba számolni pluszba a talpazatot is!
50 cd/m2 nagy a fényereje a 7-nek és sokkal nagyobb a technikai támogatása a 2 és 3D tartalmak megjelenítésnél hogy érzékelhető is legyen a dolog 30%-al jobb.
Tuner-nél csak egy különbség van DVB-S csatlakozó nincs 6-ban mig a 7-ben az is van.
Hangképzésnél
Hála istennek mindegyik Ambiwoox hangszórók vannak bennük de hangfunkciók több a lehetőség állításként a 7 szériában.
Funkciók
DLNA- van a 6 -ban de a 7 ben nincs ami érthetetlen, vagy a kézi könyvben nem szerepel nem tudom de nem találom (utána nézek)
Egyéb Smart TV tulajdonságok a 7 nyer mivel a legújabb HBB rendszer van rajta,de nem kell csodákat várni tőle mert ugyan olyan lassú mint a többi HBB-rendszert futtató Philips tv.
Alkalmazott technológiák a megjelenítésnél a mérleg ismét a 7-felé billen. és több a lehetőség a színek variálásával.
Vezeték nélküli szabványok Megegyeznek.
Csatlakozók is megegyeznek de viszont a JACk csatlakozót nem írja a 6 szériánál a kézikönyv ,ennek is utána kell néznem.
USB-ről lejátszható formátumok
Azonosak.
De ha neked is kell bővebb információ szólj és segítek.(Bocsi az írásért telefon)
[ Szerkesztve ]
-
Burning Sky
csendes tag
válasz Luck Dragon #8098 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat. :-) Próbáltam over/under, valamint side by side filmekkel is, valamint úgy is, hogy a 2D-s adást alakítsa 3D-re. A tv-vel semmi baj, de a szemüveg mindegyiknél használhatatlan. Az elemeket már kicseréltük zsír újakra, az sem segített. A szemüvegek is jónak tűnnek, bekapcsoláskor zölden, kikapcsoláskor pirosan villognak, csak úgy tűnik, hogy a 3D jelet nem érzékelik - vagy eleve a tv nem ad jelet. Tanácstalan vagyok. Elvileg a tv-ben van 3D jeladó, amit külön nem kell bekapcsolni. :-( A hálószobámban egy Samsung van, azzal nem volt semmi problémám. Megvásároltam, használatba vettem, elindítottam a 3d filmet, bekapcsoltam a szemüveget, a kijelzőn megjelent, hogy szemüveget szeretnék csatlakoztatni, azt leokéztam, és ment a film. Philips esetében is ad valamiféle visszajelzést a tv, amikor érzékeli a szemüvegeket?
[ Szerkesztve ]
Brigi
-
válasz Burning Sky #8099 üzenetére
Elvileg kell lennie egy belső demónak amin ki lehet próbálni. Azzal működik?
A szemüvegnek a használati útmutatóját átolvastam de az a 3 oldal kb semmi tartalommal nem jár . Így 48PFS6609/12 kézi könyvét vadászom elő, és ha meglelem a dolog nyitját megíromA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.