- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
JokerMaffia
tag
válasz xemelon #7650 üzenetére
Szia!
A műsorfelvétel gondolom Philips tévéknél egyező, winchesterrel ugyan nem próbáltam, de pendriveomat megformázta Fat32 létrehozva rá a saját könyvtárszerkezetét, oly módon, hogy a rögzített adást egyéb eszközön megtekinteni nem lehet, csak a tévén.
Ha minimum két usb csatlakozó van rajta nem tartom elképzelhetetlennek. Felvétel rögzítésnél óvatos lennék, azt hagyd a készülékhez csatlakoztatva amire adást rögzítesz.
J.M.
-
-
TIT
veterán
válasz Dealer95 #7645 üzenetére
Ha minden igaz akkor 600Hz alatt nem lesz igazi 3d(nem jön ki a tv-ből)magyarul több millió embert átvertek,mondjuk én az lg-n(asszem 650-es)láttam a 3d-t jól.
Vedd a samut az legalább aktív és jó lesz,nekem is azt kellett volna,de azért még a pénzem visszaszerzem a philipstől -
matthews
aktív tag
Barátomnak Samsung van. Aktiv de abból se "jön ki" a kép. Tegnap elmentem, hozzá megnézni, hogy valamelyest legyen viszonyitási alapom. LG 650-est meg teszteltem MM-ben, engem pl. az nem győzött meg. És abból se jön ki a kép. Sőt. Sok 3D mozit néztünk és ott se ájultam el a minőségtől. Ahogy én láttam, gyakorlatilag csak a számítógéppel csinált jelenetek voltak amik odab...sztak néha. Ezek szerint ahhoz, hogy"kijöjjön a kép" bele kell nyúlni a pénztárcádba? Bocsánat, nem károgni akartam, csak annyit olvastam a 3D tévézésről, és annyi érvet-ellenérvet olvastam, hogy gyakorlatilag valamilyen kompromisszumot kellett kötnöm. :-) Én a design és az olcsóság mellett döntöttem. :-) Én már csak ilyen egyszerű ember vagyok.
[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
dualcore
őstag
Én teszteltem Lg aktív és passzívat is 600Hz felett. Meglepő de nem kifelé hanem befelé 3D. Tehét értem ez alatt hogy olyan mintha egy ablakból néznéd a műsort, látszik a tér de a képernyőtől befelé. És igen csak ritkán jött úgymond felém a kép, főleg animációs, és tengermélyi halacskásnál néha néha. Szóval ott sem kolbászból van a kerítés. Samut még nem láttam de nekem az a márka egyáltalán nem jön be, a tudatalattim tiltakozik ellene!
-
anrab
addikt
válasz matthews #7655 üzenetére
van hogy kijön és van hogy nem. vagy csak egy-egy jelenetnél. ez a film elkészítésétől függ szerintem. inkább a mélységérzet van hangsúlyban. sőt még a tv-n is a mélységet lehet állítgatni ha esetleg a gyári nem tetszik.
mikor még bejött a 3D nem voltak ilyen magas Hz-k és ugyan ez volt a helyzet. a bolti demók szépek és persze hogy ott lebeg a virágszirom az orrod előtt. mikor hazamész és egy letöltött 3D avi-t megnézel, mert ugye az 60 GB már sok lenne töltögetni, akkor más a helyzet. -
matthews
aktív tag
Én úgy vagyok vele, hogy ha az érzet megvan a gyerekeknek és tetszik is nekik, akkor megérte. Én nem hiszem, hogy rongyosra nézzük a 3D-t, max hetente egy film, de lehet hogy még annyi se. Amit rendeltem (Philips 42PFK6109/12) szerintem elég lesz nekik. Inkább a szép kép, az olcsóság, a wifi, meg az USB médialejátszó ami fontos, a 3D az csak plusz. No meg a design. Szerintem szép TV. Mint fentebb írtam a Samsung csirkelábas taplaitól herótom van. Borzasztó csúnyának találom. Persze kinek a pap, kinek a paplan...
Remélem nem azért volt leértékelve 40.000 forinttal mert outlet, vagy szépséghibás, vagy ilyesmi. Bár holnap ha nyitnak felhívom őket ez ügyben. Kicsit furcsálom, de majd kiderül. Mindenesetre felveszem a beszélgetést. :-))
Jut eszembe a típusjelzésben a /12 az a gyártási évet jelenti?"No brain, no problem"
-
anrab
addikt
válasz matthews #7658 üzenetére
csak azért szóltam bele ebbe a 3D kommentelésekbe, mert nem a sok Hz-től lesz jó a film.
vagyis mindegy hogy 6-os vagy 9-es sorozat.
a számozás végén a 12-es a régiót jelenti amibe a mi országunk is beletartozik.
hát az a csirkeláb nálam is kiveri a biztit. de a samu egyébként se a kedvencem a műszineivel. -
bbalika81
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
40PFL8008S/12 vagy 42PFS7109?Nem volt még Philips tv-m, de nagyon megtetszett az ambi
Igazából ami fontos lenne nekem, hogy a menü és a smart funkciók gyorsak legyenek.
Valaki tudna esetleg egy linket, hogy a sorozatszámok, pontosan mit jelentenek? (megjelenés éve, kategória stb.)
Köszönöm szépen!
-
dualcore
őstag
válasz bbalika81 #7660 üzenetére
Én így tudom: Pl. 42 abcd
a = kategória
b = típus
c = keret színe
d = évjárat (melyik év sorozatához tartozik)
a= 3 belépő -> alap szolgáltatások, alap kijelző
4 alsó (itthon nincs forgalmazva) ->passz
5 alsó-közép -> jó kijelző, de csak alap képjavítók, egyes esetekben LED
6 közép -> LED széria, közepes képjavítással (a csúcshoz képest) nincs belőle túl nagy méret!
7 felső-közép -> jó kijelző, jó képjavító áramkörök, 2-3 éves innovációk: net tv, 2 csatornás ambilight, led
8 felső -> minden ami a 7-es szériára jellemző, de kiváló képjavítás + 1-2 éves innovációk
9 "high-end", csúcs vagy luxus -> 8-as + minden új innováció!
d= 9 (2014) 8 (2013) és így tovább
Nem tutira tudom lehet hogy tévedek. De remélem érthető.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz dualcore #7656 üzenetére
Pumma: Eddig is tudtam milyen a 3d mert multiba láttam lg tv-t,saját philips-en nem látom(éljen az lg)de 4 lg-ből 1 vagy 2 adta vissza jól és nem hz függvénye mert a 620-as lg 200hz-es és jól visszaadja.
Lg-ből nincs aktív de mindenhol lg van kirakva,valamikor szellemképes a 3d de nemhogy állítanának rajta(sok vakegér)Képtelenel aktív tv-t kirakni 3d-be,pl.philips egyáltalán nincs 3d-be bekötve sehol.Nem ártana egy márkabolt. -
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Lenne meg egy tipus ami szoba johet errol valamit tudtok mondani?
Jo vetel lehet?
58PUS6809 -
süti5
őstag
válasz lorinser #7668 üzenetére
Írok majd, de előre szólok, hogy nem én vagyok a képernyő-gurman, minden képernyőt szépnek látok bizonyos beállításokkal, nem vagyok válogatós A mostani TV-m philips és elégedett vagyok vele, de szeretnék nagyobbat és a philips mellett maradok. Ezért olyat ne várjatok, hogy hát igen ilyet csak a philips tud
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Kinéztem egy Philips 32PHH4309 alap tv-t. Eddi a kisebb testvérét nézegettem, a 24"-ost. 70 ezer körüli áron vesztegetik manapság Tudom, hogy csak HD Ready tv, de nekem bőven megfelel arra ez a felbontás, amire majd kell.
Egyébként sima tv-zéshez kellene, és játékhoz. Egy PS2, később egy PS3 lenne rákötve. Ha jól tudom, ezekhez felesleges a Full HD.Szóval szerintetek érdemes ilyen tv-t venni, ennyiért?
-
dualcore
őstag
Nekem megjött az UHD. Pár óra nyomogatás után valószínűleg nem tökéletes beállítással első benyomásra nem vagyok tőle elszédülve. A hét második felében lesz több időm foglalkozni vele, addig még elmélkedem. A 3D sem olyan egetverő, de az biztos hogy MP-vel (külső) szép a kép. A digitális adások hát meg olyan amolyan, mindent automatikusan felkonvertál 4K-ra, de mégis olyan pixel zavaros néha a kép. Szóval én olyan tű éles képet vártam de nem azt kaptam eddig.
-
Dealer95
őstag
válasz dualcore #7671 üzenetére
Tűéles képet csak 1080p BD vagy 4k forrástól fogsz kapni egy 4K TV-n.
SD és sima HD adásoktól nem szabad várni, hogy szép legyen egy ilyen felbontású TV-n.
Ezért is ne majánlják még most a 4K TV-ket, mert nincs rá olyan tartalom, ami kihasználná a felbontást.Mintha a 1080p monitoron 720p-ben játszanál.
-
dualcore
őstag
Érdekes mert a HD kép sem olyan amilyennek kell lennie. PL. az M1 HD ami a másik Tv-n szép tiszta és éles az UHD-n kicsit szétesik a kép időnként és a színek sem olyan élénkek. A nem HD RTL pedig a sima LCD-n elég rossz míg ezen majdnem szebb mint a HD-s anyag. Szóval nem értem. Mindenesetre van a Prohardveren teszt az én UHD-mal, ők szakemberek és leírták az általuk legoptimálisabb beállítást, beállítom a szerint és meglátjuk.
-
dualcore
őstag
válasz Dealer95 #7672 üzenetére
A dolog lényege hogy usb-ről nem volt hajlandó semmilyen 4K-s tartalmat megenni, de hozzáteszem a többi gyártó ( Sony, Lg, stb.) is csak a saját demóját volt hajlandó lejátszani. Hdmi-n bemnő 4K jel az szép erősítőn keresztül (Onkyo TX-NR 626) de a régi Full HD-n is tökéletes volt a kép. Szóval az UHD-n kicsit élesebb kontúrokat vártam volna el mint egy Full HD val de ez eddig még nem jött össze. A külső MP grafikus felülete az olyan mintha jobb lenne ezen a Tv-n tehát élesebb, de lehet csak az amiatt van hogy hogy ez led a másik nem.
-
t_vilmos
tag
Üdv Mindenkinek !
Szeretnék egy új TV-t.
Jelenleg egy 92cm Philips Ambilight-om van. Most egy 140cm Philips-t szeretnék. Annyira megfogott az Ambilight effektus hogy maradok a Philipsnél. Előtte mindig is Samsungos voltam.
E két típus között gondolkodom. Valaki valamelyikről véleményt ?
Philips 55PFH6309
Philips 55PFS6609Köszi
-
Skyfish
tag
Sziasztok!
Ismét Philips tv tulajdonos vagyok.Egy LG 55la660s-ről váltottam egy 55pfs7509/12-re.Képminősége gyakorlatilag gyári beállításokkal veri az LG-t,beállítva nem csak szerintem de asszony szerint is szebb,jobb.Háromoldalas ambilight kiegészítve a Philips HUE izzókészlettel besz...rás.
De,hogy ne csak a pozitívumokat említsem.T-home előfizető vagyok,kártya a tv-ben.Első napokban beállításokban turkálva folyamatosan kiugrott a beállítások menüből vissza alap tv képernyőre.Bármelyik bemenetet kiválasztva forrásnak ez a probléma nem állt fenn.Kínomban vettem bele egy új CAM modult és a probléma megszünt(nagyon régi darab volt már benne...még az első Philips tv-hez vettem) eddig ok.
Csatornalisták,hogy ezzel még mindíg cumi van...Addig ok,hogy csak a kedvenceket lehet rendezni de,hogy a kedvenceken belül törlődnek illetve maguktól átrendeződnek a beállított csatornák....van valami megoldás erre?Automata csatornafrissítés kikapcsolva,új elérhető csatornákra való figyelmeztetés kikapcsolva.Legfrissebb fw. van fent,készülék Finnországra állítva.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Én a upc-t hollandra tettem és semmi baja,csak azért hollandra mert magyarra rakva nem volt ékezet a tartalmaknál a műsorújságba.
-
Skyfish
tag
Aki más szolgáltatónál van mint T-home ott is van ilyen probléma a csatorna rendezéssel?
-
dualcore
őstag
válasz Skyfish #7692 üzenetére
Nem sajnos a csatornákat akkor sem fogod tudni másképp rendezni, ezt a szoftver nem engedi, csak a kedvencekbe tudsz betenni. Ezért éri elég sok kritika a Philips grafikai menüjét, cserébe szebb képet kapunk, de bízunk benne hogy egy későbbi szoftverfrissítés majd orvosolja a problémákat.
-
Trak
addikt
válasz dualcore #7693 üzenetére
Többen mondták, hogy milyen rossz, hogy csak a kedvencekben lehet rendezgetni, de azóta sem értem, hogy ezzel mi a probléma
Én a kb. 70 csatornából 60-at átraktam a kedvencekbe (az a 10 az sosem fog kelleni), ott elrendeztem a sorrendet, és azóta nincs semmi gondom, automatikusan a kedvencek aktív mindig, minden ott van elrendezve, mi kell még??
Az, hogy most valaki írta, hogy neki átrendeződik magától az megint más dolog, nekem ilyet soha nem csinált, az valami más gond lesz, nem kellene ilyet csinálnia, de ez más hiba miatt ne a program lista rendezést szídjuk, mert szerintem semmi gond a kedvencekkel...A menü valóban kicsit lassú, de ha egyszer az ember jól beállítja az elején, akkor többet úgysem fog sokszor mélyen belemászni. Ha valakinek a gyors menü a fontos, akkor ne vegyen Philips-et, ezt többször leírtuk a topikban.
Skyfish: az ott valami más gond lesz, ilyet nem szabadna csinálnia...
[ Szerkesztve ]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Skyfish
tag
-
Skyfish
tag
Egyenlőre marad nálam is a LIST.Meglátom,hogy lesz-e változás.Végülis van rá gari bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...