Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Balinov #9911 üzenetére

    Trafalgar ? Standard szombat, semmi különös. London. :O :D
    Többi amit írtál, nem. Majd máskor. Pénteken mentem, hétfő reggeli géppel jöttem haza (4-kor keltem) szóval effektív szombat és vasárnap volt kóricálni-mászkálni, de nem is akartam mindent látni. 20 éve jártam utoljára Londonban, nulla emlékem volt róla, most ennyit akartam csak + akivel találkoztam, volt egyéb dolgom is, van még pár Thai éttermes képem és pár privát jellegű, de amúgy így a közterületekről ennyit. A képeken a park a Holland park, Hyde-ot hajnalban láttam 4:30 körül, esőben, a busz ott vett fel (ami kivisz Lutonba). Majd legközelebb megnézem a többit, British-t akartam még, de nem fért bele. Meg fárasztó is volt amúgy, fél életem elmetróztam így is :D :((( .. Szóval.. most ennyi.

    Köv célpont Berlin, aztán Párizs. Utóbbival annyi csak a bajom, hogy nem beszélnek értelmes nyelven, de amúgy imádom..

    Szerk.: a köv. célpont még Decemberben Bécs. Szokásos adventi marhulás a Rathausplatz-on, lefotózom a sok magyart, románt, szlovákot, ukránt iso3200-n aztán jóécakát. :))

    Szerk.: voltam még a Shard-ban is, de üvegablakok (az idióták) :W és sok tükröződött, ahogy kifotóztam :((( :W Az Eiffel-en vasrács-háló védi az embert a kieséstől, illetve a várost az öngyilkosoktól, de köztük ki lehet dugni az obi csövét. Itt nem. :W :((( Kifele jövet az egyik jegyszedő csaj megkérdezte, milyen gépem van, beszélgettünk kicsit, hobbifotós mint kiderült, mondtam neki egyből, hogy továbbítsa a management-nek, hogy ez így elég bullshit-lófaxjóska, egy öklömnyi lyukat tegyenek már objektíveknek ide-oda, hadd tolja ki a turista. Bólogatott serényen, úgysem lesz semmi, de azért elmondtam. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák