Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz m3ss #79356 üzenetére

    Ne legyenek illúzióid ;) , a macskaszag ugyanúgy betölti a lakást, csak nem tűnik fel mert (a saját macskádét) megszoktad :) ugyanúgy ahogy a saját kutyáim szaga nekem se tűnik fel, más kutyáé viszont igen. Ez egy ilyen bicikli, adaptálódik az ember, "az otthon illatának" részévé válik - legalábbis az én megfigyelésem ez :R de nincs ezzel baj, szerintem, lévén a gazdát nem zavarja mert megszokta, a vendéget pedig fel lehet rá készíteni előtte szóban (aki pedig jelzi hogy nem bírja a kutyákat, az nem jön ide - ha egyébként jó arc és szeretnék vele találkozni, akkor máshol találkozunk).

    A kutyaszőrrel kapcsolatos kitételedet meg tudom erősíteni, pedig a mieink viszonylag rövid szőrűek. Ha nem lenne sok lépcső meg szinteltolás a lakásban, illetve nem riadnék vissza a hozzászoktatás nehézségeitől (ne féljenek tőle de ne is akarják levadászni), már rég vettem volna robotporszívót. Hogy cicánál mennyi, nem tudom - mindkét fajnál ez azért nyilván fajtafüggő is.

    Re #79361: a "nem ugrik fel ahova nem szabad" tételt ellenőrizted kamerával is, amikor nincs otthon ember? (nem kekeckedésből, hanem valódi kíváncsiságból kérdezem)

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák