- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz imyourfriend #4499 üzenetére
Annyit nem ér, és abban még nincs benne a magyar posta + biztosítás (ha egyáltalán vállalja ide). 550$ körül kell nekem. De mondom, nem tudsz olyat mutatni, amit még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz akela91 #4495 üzenetére
Nálunk Parcelforce-al akarta küldeni, de utolsó pillanatban inkább UPS-el küldte. Van szállítás, csak mint írtam, értékbiztosítva elég drága.
350Ł-ra biztosítva szerintem olyan ~50Ł környékén lehet.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
akela91
addikt
válasz Real_Necro #4502 üzenetére
Igen, felmentem a hivatalos UK UPS-re, van kalkulátor, szépen beírtam mindent precízen ,erre kinyögi, hoyg ehhez személyes intézés kell, nem tud kalkulálni. kb a 8-10%-t fizetném ki MAX biztosítási díjként.
Szerk: 50GBP az már ingerküszöb feletti.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #4500 üzenetére
818-as Onkyo és 280-ezer (itthon) helyett 206 körül megállt cakkpakk. Ez alsóhangon a 300-400-ezres Marantz kategória és már eleve kedvezőbb árú, de kintről meg főleg. Mindkettő megérkezett tökéletes, makulátlan állapotban (egy fekete és egy ezüst). Jó cuccok. Nekem is Onkyo van, de még régebbi modell, 601E (imádom). A 818-asok tudnak már Dolby Digital True HD-t és DTS-HD-t is (lossless) HDMI-n. De az árkülönbözet nem gyenge..
-
imyourfriend
őstag
-
A Zéé
addikt
válasz #40935168 #4497 üzenetére
mi már jártuk meg a német postával is, szóval bárhol lehet gubanc. Nem tökéletes a DP sem
Konkrétan elveszett a törékeny, biztosított, expressz csomag. 3. nyomoztatásra lett meg. Elsőre odáig találták meg, hogy Magyarországról kiment. Másodjára kiderítették, hogy járt egy német postán, de már nincs ott, harmadjára sikerült megtalálni, hogy hol van, és eljuttatni az ügyfélhez. Persze addigra már már elküldtük az új cuccot...Just a simple Lineman...
-
imyourfriend
őstag
válasz imyourfriend #4505 üzenetére
650 akar lenni, elnézést. Most nézem hogy 600-ról indult,visszavonom azt.
-
akela91
addikt
válasz imyourfriend #4505 üzenetére
Számomra aranyból van. Akarok egy normális macro obit, amit akár késöbb is el tudok adni veszteség nélkül. Elegem van a 2cm-es munkatávból, illetve a vakus szopásból, hogy teljesen kitakarja az obi, a közeli munkatáv miatt. Ha meg fényterelőzök, felülről jön csak a fény. (idióta nyakatekert pózokkal próbálkoztam, meg alulról deríteni celofánnal, illetve egyéb finomságok ) Tehát kényelmi szempontok, illetve az az obi etalon macroban.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #4504 üzenetére
És ha véletlenül bedöglik, akkor hogy intézik a gariztatást?
Ilyen cuccokból kintről a kifutó szériákat érdemes akcióban megvenni szvsz az már lehet annyival olcsóbb, hogy megérje, de azért meg gondolom ki kellene menni személyesenMondjuk ennyit házimoziért nem adnék az tuti, inkább valami "alap" 100k-s cucc és mellé egy jó 2 csatornás analóg/Hi-end erősítő.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
imyourfriend
őstag
válasz akela91 #4508 üzenetére
Az már bizonyára portréra is megfelelő akkor, 105-öst vagy egyebet néztél? 105mm-es nikon egész jó darabnak tűnik, azért ne gondolkodj a továbbadáson, akkor mégsincs aranyból számodra! 17-70et amikor makróra próbálom kényszeríteni akkor is kb ez a helyzet bár azért 2cm-nél több a munkatáv. Ideje lenne kerítened még most egyet jó pénzért, nehogy a nyár eljöttével másnak mégtöbbet érjen és drágábbért adja el.
(#4512) Mercutio_: Ha a gólya vagy egy galamb a futár akkor ingyé van
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz imyourfriend #4513 üzenetére
NIkkor 105 túlontúl drága, és nem jobb a Sigmánál, illetve vesztek is jópár centi munkatávot. Max 135K körül tudok rászánni. A Sigma 105-ben nincs fókuszmotor, nekem meg kell. 3. lehetőség a Tamron 90mm, ami túl egyszerű megoldás lenne (újonnan legalábbis)
Egyszerűen must have lett a sigma 150 nekem, 100%, hogy beszerzek egyet, ha addig élek is.
Bocsi az ON-ért az OFF-ba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kis akksi sztori: merítés-újratöltés után az Eneloopjaim a kütyü szerint 2592, 2593, 2586 és 2580 mAh kapacitáson állnak (vagyis itt hagyta abba a töltést). Csepptöltést nem indított utána. Mikor betettem őket, durván 60%-on lehettek és CHECK üzemmódban discharge-charge módon töltöttem fel őket. Ez a 60% úgy, hogy a 8 elemben volt vagy 300 expó kb.
Egyidőben kondicionáltam őket a Conrad-okkal 1 hónapja nagyjából.
Na mondom, nézzük a töltőhöz adott Conrad Energy NiMh akksikat, 2700 mAh specifikáció szerint. Betettem őket csak simán egy CHARGE-ra. Csutka nullán mind... - ki is vettem, majd használat előtt feltöltöm, addig minek
Igaza volt Ropinak, ezek kondenzátorok, nem elemek..
-
zool1
őstag
-
Real_Necro
veterán
Szerintetek megér egy Samsung Galaxy Tab 2 7" wifi újan ~40eFt-ot 1 év garival?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #4519 üzenetére
ha nem zavar, hogy csak 32GB, akkor inkabb a Nexus 7-be gondolkodnek. Megiscsak Google referencia tablet, szoval frissites nem lehet gond. OTG-n meg ra lehet aggatni usb sticket, mini kulso hdd-t, stb..igaz, nem tudja az usb-hdmi-t (nincs benn a hw)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #4520 üzenetére
Engem még a 7" is zavar kissé, a 10 jobb lenne. Olvasok most pár negatívumot is Samuról, igaz Nexusból is van elég.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #4521 üzenetére
Samut tapogattam, de az a muanyag feeeling....nameg TI omap van csak benne, 1ghz, mig a nexus 7 Tegra3-a azert meg most sem utolso...T-nel van egy csomo konstrukcio, talan vodanal vagy pannonnal is..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #4521 üzenetére
Tabletes topicban esetleg írd le az igényeidet, használati szokásokat, rászánt árat, hátha ajánlanak valami jobbat.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #4522 üzenetére
Hehe 88-ért adnák oda T-nél az előfizum mellé. Így jár az ember, ha nem netes csomagja van, mert esetemben nem darál be a hülye marketinggépezet, hogy de jó neked ha mindenhol tudsz netelni.
-
akela91
addikt
Ultimate tanácsok fotókészítéskor: [link]
-
törölt tag
válasz Real_Necro #4527 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
Mióta van privi írásánál szerkesztés gomb?
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #4530 üzenetére
Újítás, néhány napja vezették be, természetesen csak addig tudsz szerkeszteni, amíg nem olvasta a címzett.
-
cOxeR
Ármester
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Real_Necro #4530 üzenetére
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #4533 üzenetére
Elkerülte a figyelmem. Lehet rendszerüzi jó lenne ilyenkor.
-
HThomas
senior tag
Drágább használt cuccok (pl váz, objektív) adás-vételét ki hogy szokta lebonyolítani?
Gondolok arra, hogy nem para vadidegen embert odahívni a lakásodra, hogy kipróbálhassa? Vagy valami semleges helyen (pl kávézó) találkoztok?
Arra gondolok, hogy kinézem emberekből, hogy jelentkezik fotós hirdetésekre, elmegy megnézni a cuccot, majd látszólag meggondolja magát, de közben leadja a drótot, hogy az adott címen van egy halom drága fotóscucc, este lehet jönni kirámolni. Esetleg paranoiás vagyok?
-
HThomas
senior tag
válasz Mr.Csizmás #4536 üzenetére
És ha nő a vevő?
-
Real_Necro
veterán
válasz HThomas #4535 üzenetére
Szerintem egy obit szabadtérben a legjobb kipróbálni (fény miatt), szóval ilyen célra én amikor vettem akkor parkot beszéltem meg.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #4539 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz Mr.Csizmás #4539 üzenetére
A végtelen ciklus a programozólányok rémálma.
Heuréka, rájöttem! A Spanyoll nevű program szűznemzéssel jött létre, hiszen a programozó csak egy eszköz, ami a kávét programkóddá konvertálja...
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest