- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz hejesírásó #26549 üzenetére
jóóóóó jelenet
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
4sal3
aktív tag
válasz hejesírásó #26537 üzenetére
hi. a függönyröl, szönyegröl és a routerröl légyszi dobj infókat priviben. köszi
-
Bandus99
őstag
válasz Magnum_ #26508 üzenetére
Tok jo az oldal a boseg zavara a fene se tudja mit kellene valasztani, annyi fele van.
Tudnal segiteni vmi sorrendet osszerakni a kinalatbol?
Nem ertek hozza es nem akarok pocsekot venni, de tul dragat sem es ugye azt tudjuk az ar nem mindig tukrozi a minoseget.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bandus99 #26554 üzenetére
nankang, falken, kumho, hankook, ezek jó ár/érték arányban vannak. gondolom, neked nem valami nagyon peresdrága verseny gumi kell, így egy úgymond "B" kategóriás is jo lenne.vannak ott tesztek mellette.
mekkora méret kellene és mit szánnál rá?faterom kiba drága Continental gumikat rendelt 2 hete és a gumisához képest darabján 10k-t sporolt (igaz, drága a gumisa...)
I humbly and respectfully decline™
-
válasz Bandus99 #26535 üzenetére
A munkehelemen monitorhoz vittünk jelet 10-15m-es kábelekkel, amik mondjuk nem voltak vékonyak, de volt, hogy 3 helyen volt megtoldva, és teljesen jó volt a kép.
Máshol olyat is láttam, hogy valami sokeres árnyékolt kábelre tettek két végén VGA csatit és csókolom, ment vele a projektor.
Szóval ilyen 10m-nél még kb. mindegy milyen a káblosz.@hejesírásó : Hát, csak ügyesen a továbbiakban!
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bandus99
őstag
válasz Magnum_ #26556 üzenetére
Jelenleg ebbol van 4db 185/60 R14 vredestein t-track
Sajna a 4bol 2 cserere szoruk mindenkeppen. Az elkepzeles 2 uj gumi elore a 2 hasznalt hatra
Na ehhez viszonyitva keresek gumit.VGA ugyben koszonom mindenkinek a segitseget priviben is.
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bandus99 #26558 üzenetére
mondjuk ez az a méret, ami még olcsó, de a gumik.com-on drága a tied és nembiztos, hogy megéri Hannoverből hozatni. 215/35R18 esetén más tészta.
itt is vannak akcijókI humbly and respectfully decline™
-
aneda
senior tag
válasz Bandus99 #26558 üzenetére
A kolléga által linkelt oldalon látszik hogy egy normális Dunlop és a legolcsóbb noname gumi között egy garnitúra esetén csak 10k a különbség, így szerintem bőven megéri a normálisat választani.
Használtat ki kell fogni, ez elég gyakori méret ahhoz hogy találj jó áron, de ezek újonnan is olyan olcsók hogy tényleg csak újszerű használtat érdemes venni.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Disc Man
csendes tag
válasz hejesírásó #26524 üzenetére
Helló!
A Szönyeg és a porszivó megvan még?Privibe irj egy tel számot lécci!www.talkfusioninfo.eu Prezentaciós videot megnézni!!!
-
legiaap
félisten
Halihó!
Gondoltam megosztom veletek, voltunk ma haverokkal kajálni a Fekete lovag étteremben.
Nagyon zsír kaják vannak, de akkora adag, hogy nincs az az ember aki megeszi.
Csak ajánlani tudom.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dare2Live
félisten
válasz Bandus99 #26554 üzenetére
A kínait felejtsd el. 10-11K ért van Barum Briliantis 2 és Fulda Ecocontrol.
Fulda ecocontrol tavalyelött ADAC teszt2 lett azaz mindenképp jó gumi.
adac teszt [link]szállítási kötlséget is megsporolom neked Pécsen is kapható 10xxxFt ért. (Csak neten rendeld.) [link]
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Nevil2
tag
válasz Dare2Live #26564 üzenetére
Az idei ADAC tesztből jónak tűnik az Uniroyal RainExpert abroncs is. Itt jó az ára. Én ezt szeretném most megrendelni 185/55 R15 méretben.
Van 6db 14" Fiat Punto/Bravo lemezfelnim (Ladára is jó), 4-en használt négyévszak gumi is...
Ezen felül 4db használt Dunlop Sport 2000 nyári abroncs (az egyik oldala sérült).Ha érdekel valakit, kérem jelezze!
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
jegyek érdekelnek olcsón?
balatonsound, volt és más diákfesztivál?
koncertek?
opera, színház?szinte bármi ami kultúra utalvánnyal vásárolható csak nálam 20-30-40%-kal olcsóbban!
érdeklődni Pm-ben
-
4sal3
aktív tag
aspire one 43k.. alább nem fogok menni. dvdrw külön is mehet, dobjatok rá árat pü-ben.
-
baluhell
tag
keresgéltem, de nem találtam senkit akit tudna biost gyógyítani... . nem tudom mit évő legyek
-
válasz baluhell #26573 üzenetére
Szerezz ugyanolyan lapot, amit mondjuk elfüstöltettek! Vagy kiszakítottak róla valamit! Bios-t itt többen át tudják forrasztani.
@rnrn : Hát ja, egy memtest nem ártana, bár a =e hibát sok minden okozhatja, de ezzel 3 perc alatt a ramot kiszűrheted.
Tud valaki megbízható, értelmes gázszerelőt/céget, aki vállal gázkészülék beszerelést?
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
dunc
nagyúr
Ez alapján tuti,ha nem boldogulsz hozd el hozzám a kacatod.
-
szilárd_
csendes tag
Nokia 3110c eladó! A telefon hibátlan, karcmentes és megvan minden tartozéka, a dobozzal együtt.
Irányár: 9.500,-Ft
-
Silencer83
addikt
Nokia 6500Classic Bronz
kicsit kopottas, fuggetlen elado!
töltő van csak hozzá!15.000Ft gyorsba
-
hejesírásó
senior tag
továbbra is eladóak ezek:
pc asztal üveg-fém
ikea szőnyeg
kábelek
webcam
mikis füles
egy régi hang kártya
néhány elég régi pc játék
energizer töltő
160 as 2012ig garis samsung winyó (nem vitték el ) -
djSiku
csendes tag
Továbbra is eladó Genius SlimStar R610 Wireless bill + egér.
Teljesen új, csak kipróbálva volt. Pécsen átvehető, 7300-ért árulom, alkudni lehet, illetve csere is játszik. Akit érdekel, írjon bátran! -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Volna egy eladó AMD A64 3200+ S939-es CPU-m.
Illetve keresnék egy E2180 775-ös CPU-ra hűtőt.
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
És még 1-2Gb DDR2 ramot (800 v. 1066-os) is keresnék.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Vaze
őstag
Szia!T-homnál vagy még mindig?
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
4sal3
aktív tag
keresek min 55centis képcsöves szörnyet (tv) olcsón
-
hejesírásó
senior tag
már csak a szőnyeg eladó emberek meg egy két kacat meg könyvek.
köszi mindenkinek!
-
hejesírásó
senior tag
a jegyekkel kapcsolatban ide írok, mert mire mindenkinek privit dobok lemegy a nap.
a csekket tudjátok megvenni a legegyszerübben, mert mire megveszem a jegyet nektek már külföldön kéne lennem.
a csekk 50% -ért eladó. szval a jegyeiteket 50%-kal olcsóbban tudjátok majd megvenni.
-
stuntmanmike
tag
válasz hejesírásó #26591 üzenetére
Mennyi értékben van csekked, és pontosan milyen fajta?
-
a2d2
addikt
válasz hejesírásó #26591 üzenetére
Erről lemaradtam, milyen csekkről van szó?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bandus99
őstag
Ma mar a 2. gepnel jelentkezik, hogy elkezdi tolteni a windowst es feluton felvillan a kekhalal de rogton ujraindul a gep. Ha csokkentet modot valasztok akkor is.
Gyanakodom vmi aprilis1-i virusra ?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Topikgazda
válasz stuntmanmike #26592 üzenetére
nincs már semmije, mindent megvettem
-
hejesírásó
senior tag
válasz Janoska26 #26596 üzenetére
bizony, ha Huszrunk ma viszi akkor ennyi vót.
úgy lett söpörve a héten a lakás hála a sok jó Ph!-s vevőnek h öröm nézni.
vittek mindent....
még apró dolgok meg a szőnyeg marad ha a huszár egy L mozdulattal nem csapja azt is a kocsijába este.
Dare2live: elmentek airsoft cuccok is.
-
Topikgazda
válasz hejesírásó #26599 üzenetére
hozom a szőnyeget is, nehogy maradjon valamid a lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Warhammer 40.000
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok