Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz Gergő_ #19794 üzenetére

    Kiváncsiságod pedig rögtön kielégítem: Nálunk az 53 csatornás tv csomag grátisz telefonnal 2990 Ft, ez 90 Ft-tal több, mint a Diginél, ami nem vág a földhöz senkit. Az adás digitális, az adás megállítható, visszatekerhető, rögzíthető 50 óra mennyiségben. Ez azért nem gyenge. A net 25/12-es, 3390 Ft-ért, ami szintén nem egy tragikus ár (15/2-es UPC-s netért fizetek 7500 Ft-ot). Továbbá kedvezményt adunk, ha a netet a tévével együtt rendeled meg, ez 5680 Ft.

    Eddig a reklámszöveg. Ez a jelenlegi munkám, ez van, ugorjunk. Én a belvárosban lakom, itt a UPC az egyedüli érdekes alternatíva, 13000 Ft-ot fizetünk a tévéért és az említett netért összesen. Ha nekem tennének ilyen ajánlatot, eszelős módjára nyúlnék utána. Mégis, tegnap egy darab szerződést sem sikerült kötnöm, ami elgondolkodtató egy olyan házban, ahol egyeduralkodó a UPC, mert ugyan egy éve van Digi -elméletben- gyakorlatilag viszont nincs. Hogy miért nincs, ne menjünk bele.
    Mi 5 napon belül aktiváljuk a szolgáltatást. Egyébként kevesen tudják, hogy a Digi a névleges sávszél 5%-át garantálja, mi az 50%-át. Ez általában nem gond, de nekem pl. NEM MINDEGY mi van abban a tetves szerződésben rögzítve. A hűségidő meg... Pfff... Aki nem képes egy évre előre gondolkodni, vagy olyan labilis az anyagi helyzete, az ne is kössön semmiféle előfizetést. Hűségidő=garantált árak. Ez az adóemelések korában egyáltalán nem mindegy. Mi ez, ha nem versenyképes, kérdezem én? Csak egy a bökkenő: Pécsett mindössze 7-8 utcában elérhető a szolgáltatás.

    Szerk: ha a tévéhez nem kell beltéri, az bizony analóg, ami manapság szerintem eléggé ciki, pláne DIGI márkanévvel. Annál is inkább, mert 2010-től törvényileg kötelező a digitális műsorszórás, akkor meg finoman szólva kitörölheted a segged a kábel tv-vel. UPC-s előfizetőként tudom mellesleg, hogy mekkora a különbség digitális és analóg közt már egy 5x centis tévén is. Más kérdés, hogy nem nagyon tévézek, már 5 éve leszoktam róla.

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák