- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Üdv srácok!
Egy kis infóra lenne szükségem. Két esetről lenne szó, leírom őket külön:
1. eset: Ebayen vásároltam jan 27-én egy terméket, amit azóta sem küldött ki az eladó, ott tisztán látszik, hogy megvásárolva, de még nincs postázva. Írtam az eladónak, ha már ennyi idő alatt nem tudta kiküldeni már nem is kell, de vagy nem válaszolt, vagy mindenféle ürügyet kitalált, hogy majd ekkor meg akkor írjak rá újra. Írtam ebaynek is, ők nem tudják április 4 előtt visszafizetni, akkor jár le a határidő, addíg kell megkapnom a csomagot. De nekem nem is kell már, és még fel sincs adva, mégse fizetnek vissza. Nyitottam egy kérést paypalon ahol leírtam a gondom, várom ott a fejleményeket.
2. eset: Gearbesten január 20-án vettem egy terméket. Elvileg Hollandiából jönne dpd-vel, de nem ért még ide. A trackingbe ennyit látok: 2020-01-20 03:33:00 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD. Írtam a gearbestnek egy hete, azt írták hogy valamiért nem frissül a tracking, és várjak pár napot, írnak a dpd-nek. Én felhívtam a dpd-t rákérdeztem a szitura, ők azt mondták, hogy valóban van egy ilyen csomagszám generálva, de csomag nem indult el vele. Most is írtam gearbestnek, de ők ragaszkodnak ahhoz hogy márpedig kiküldték a csomagot.
Mindkét esetre nyitottam paypalon egy kérelmet. Hogy működik ott ez a dolog? Ha nem jutok egyeszségre az eladókkal, a paypal mikor lép közbe?
Köszi az infókat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs