Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

üdv!

tegnap már kaptam sok segítséget az ebay topicban, sínen is vagyok. a paypal-lal akadtam el. jó dolog ez a paypal, csak szopat. most már elég mérges vagyok. 3 éve nem használtam, elfelejtettem a jelszavam... nem gond, a kérdéseim tudtam, lett új jelszó, beléptem, hozzáadtam az új kártyám, ilyesmi, ment minden, ette a jelszavam.

ezután léptem be ebay-re, ahol hozzá akartam adni a paypal fiókom. katt után adom a paypal jelszavam, és azt írja nem helyes. három begépelés után biztos voltam benne, hogy nem csesztem el. ebay ki, paypal acc elővesz. most már oda se engedett bejelentkezni... remek. nem értettem, hogy foshatta el magát a jelszó, ilyen nincs. azért csak igényeltem újat, megjött a mail, csináltam egy frankó új paypal jelszót(immáron ez a harmadik). beléptem vele, kiléptem vele. működik. megyek ebay-re, hogy hozzáadjam, de a jelenség ugyanaz. ebayen belül azt írta, hogy a paypal acc jelszavam fos, és utána már a paypal-ra se tudtam bejelentkezni.

ez most mi a jó franc?

megköszönök minden tippet :R

ui.:

gondoltam, hogy valami rendszeren belüli átfutás miatt lehet(ami gondolom hülyeség), vagy fene tudja, szóval tegnap hagytam annyiban este. ma próbáltam újra, egyik jelszót sem fogadja el a paypal a két új közül.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák