- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
tegnap már kaptam sok segítséget az ebay topicban, sínen is vagyok. a paypal-lal akadtam el. jó dolog ez a paypal, csak szopat. most már elég mérges vagyok. 3 éve nem használtam, elfelejtettem a jelszavam... nem gond, a kérdéseim tudtam, lett új jelszó, beléptem, hozzáadtam az új kártyám, ilyesmi, ment minden, ette a jelszavam.
ezután léptem be ebay-re, ahol hozzá akartam adni a paypal fiókom. katt után adom a paypal jelszavam, és azt írja nem helyes. három begépelés után biztos voltam benne, hogy nem csesztem el. ebay ki, paypal acc elővesz. most már oda se engedett bejelentkezni... remek. nem értettem, hogy foshatta el magát a jelszó, ilyen nincs. azért csak igényeltem újat, megjött a mail, csináltam egy frankó új paypal jelszót(immáron ez a harmadik). beléptem vele, kiléptem vele. működik. megyek ebay-re, hogy hozzáadjam, de a jelenség ugyanaz. ebayen belül azt írta, hogy a paypal acc jelszavam fos, és utána már a paypal-ra se tudtam bejelentkezni.
ez most mi a jó franc?
megköszönök minden tippet
ui.:
gondoltam, hogy valami rendszeren belüli átfutás miatt lehet(ami gondolom hülyeség), vagy fene tudja, szóval tegnap hagytam annyiban este. ma próbáltam újra, egyik jelszót sem fogadja el a paypal a két új közül.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest