Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    Mozso26: ha végivitted, akkor legalább egy mapot (szürke "kocka" valamilyen rúna jellel) kellett kapjál jutalmul. A3-ban a Solaris templomban, a wp és Dialla mellett van a bejárat a "térképszobába, ahol lesz egy újabb wp, hogy közvetlenül is elérhesd.

    Berakod a mapot a foglalatba és a gép nyit hat portált hozzá. Vagyis max. hatszor mehetsz vissza rá, ha meghalsz vagy telepkaoltad magad cuccal és hazafutnál lerakni.

    A mapoknak is van saját szintjük, a legalacsonyabb 68-as, a legmagasabb most azt hiszem 84-es. három azonos mapból lehet csinálni egy magasabb szintű másikat (kötött, hogy melyikből mi lesz). a cuccokhoz hasonlóan ezkből is lehet kéket, sárgát találni és csinálni is, a rajtuk lévő modok nehézsége alapján több és jobb cucc esik. Mindegyik végén van egy end boss, némelyik rohadt kemény, van amelyik csak bizonyos kariknak az.

    A vaal pályákon talált töredékek is mapok, egyesével berakva őket vaal pályát nyitnak meg. Ha összegyűlik a négy (pontosabban 4-4 különböző, mert ennek is van egy buffolt változata), akkor együtt berakva őket mehetsz leverni Atziri-t (meg előtte a tömeget és az öt bossot).

    Mapon összefuthatsz Zana-val, akinek ha megcsinálod a küldetését, akkor a térképszobában táborozik majd, amíg fel nem veszed a hideoutba. Ha felvetted, akkor ad egy saját térkép asztalt, így a HO-ból közvetlenül tudsz mapot nyitni. A küldetései is szintezettek a kari szintjéhez, vannak egészen meredekek is, pl. olyan pálya, ahol semmilyen drop nincs, de cserébe 3-4-szeres XP-t ad...

    Magas szintű karakterrel a játék pályáira csak a divination cardok miatt lehet érdemes, az XP és a drop is jelentősen csökken, ahogy nő a szintkülönbség.

    Melorin: a sorrend mindegy, egyik sem szúrja el a másik beállítását. A hideoutba 3. szintű mestertől kezdve két, 5. szintűtől három, hetedik szintűtől kezdve négy mestert hívhatsz meg, akiktől így fixen kapsz napi küldetést, amitől gyorsabban fejlődnek.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák