Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emmm

    senior tag

    Na, mint ígértem, egy kis szösszenet az eddigi tapasztalatokról. :))

    Máguscsajjal kezdtem (itt is) a játékot, és kifejezetten jó. Ami furcsa volt, az a skillek helyetti kövek használata, az is színenként variálva. Igazából bejön, nem kell szórakozni semmivel, csak haladni. :D
    A skill fa nekem valahonnan ismerős volt, láttam valahol hasonlót, csak nem ekkora méretben. Szerintem tökéletes a felépítése, sokféle build összerakható vele.

    Így az elején, mivel a haladás piszok könnyű még, az ilyen felturbózó extrákat (mind quality upgrade, whetstone és társai) én nem lövöm el, jó lesz az még később is. :) A normal --> rare upgrade is tetszik, majd később kipróbálom.
    Ami itt a Diablo-hoz képest nagy változás, az az, hogy a fegyver fizikai sebzése nem oszt, nem szoroz a spell damage-en. Ez persze tök logikus is :) A felépítése sokkal jobb, mint akár a Diablo 2-é volt, bár a haladás elég lassú. A party-zást még nem próbáltam, most Act 2-ben vagyok. A damage az itt még elég, bár a szörnyek szintje alacsonyabb nálam jóval, így kb. 1 hitelem őket. Egyelőre a dmg ágon haladtam, megvan már a critical hit turbó is, a kérdés az lenne:
    * minionokra érdemes ráfeküdni? A passzív extrák nekem nem tűntek túl erősnek. 3 zombit már tudok a csapatomban, de elég harmatosak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák