- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GICA666
tag
Sziasztok.
A delve meddig tart? -
Pszicho
tag
Sziasztok!
Még csak pár napja játszom a játékkal, 26-os szintnél járok.
A Fractured wall küldetést nem tudom megcsinálni.
Néztem már erről videókat is, de így sem megy.
Vettem pár fáklyást, de hogy melyik irányból közelítsem meg a falat arról lövésem sincs.A másik problémám, hogy rengeteg küldetéshez nem találom a tárgyat, ami a küldi teljesítéséhez kell.
Csak a mapot jelöli meg, ahol van a küldetés tárgy, azon belül semmi konkrétat.
Van valami tutorial a neten ezzel kapcsolatban, hogy melyik tárgyat hol lehet megtalálni a küldetéshez?A másik kérdés a szárny készítés lenne. Milyen item szükséges hozzá?
Ami pedig elég furcsa számomra, hogy miközben kerestem a fractured wallt lement a sötétben az életerőm, töltöttem pár élet potit és az összes életerő flaskám használhatatlanná vált, még az is ami a ládában volt és mind át is váltott feketére. "Currently has 0 charges"
Van a játékhoz valami részletesebb tutorial magyarul az itteninél?
Köszönöm.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pszicho #15053 üzenetére
Hú, elég elölről kell kezdeni akkor nálad. A Flaskák, álá életerő poti és társai (mert nem csak életerő ital van) pont úgy működnek, ahogy az életben is: ha kiiszod, akkor kiürül. Ilyenkor tölteni kell a "Currently has 0 charges" annyit tesz, hogy tök üres, 0 töltet van benne. Ami Flaska ládában vagy inventoryban van az bizony üres -> használhatatlan (míg be nem rakod az övbe, akkor pedig tölthetővé válik). Ha városba teleportálsz, akkor újra tele lesz, de játékmechanikai elemek is töltik menet közben, miközben harcolsz. pl. kritikus találatok esetén kapsz valamennyi töltetet, de egyéb módokon is töltődhet (pl. választott Ascendancy is töltheti alapból vagy ugyanígy Pantheon)
A bányászkodás most került csak bele a játékba, de itt egy kis leírás hozzá [link] itt pedig egy magyar nyelvű videó, amit nemrég linkeltek itt a topikban [link]
Ennek a srácnak van több videója is, nézegesd őket [link]
A küldetések nem túl bonyolultak, csapj le valamit vagy hozz el cuccot. Mivel a térképek legjava random generált (vannak azért fix elrendezésűek is), így nincs más hátra, mint bejárni a térképet és ütlegelni. A küldetéshez szükséges helyeket sárga felkiáltójellel jelöli a térkép, ha közelítesz hozzá
No egyelőre tőlem ennyi, de majd jönnek reggel a szakik és talán kapsz még plusz infót
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Har_melin
addikt
- A flaskák alapból a monszták leölésével töltődnek. Mivel a bánya sötétjében lévő monszták sebezhetetlenek, nem is tudod leölni őket, ergo a flaskáid sem tudnak feltöltődni.
- a falakat csak egy irányból tudod megközelíteni: mégy már feltárt, kivilágított ösvényen, ha látsz egy sötétbe vezető oldaljáratot, akkor bemégy. Ha szerencséd van, akkor a végén lesz egy berobbantható fal. A kérdéseid alapján azért hozzáteszem, hogy a robbantáshoz dinamit kell, amit ugyanott tudsz megvenni, ahol a fáklyát is.
- igen, a bánya sötétje felzabálja a hp-t. Ha elkezd csökkenni, akkor tanácsos elrohanni a fény felé.
- a quest cuccokat az adott térkép minimapján (9-es billenytű) egy bazi nagy citromsárga felkiáltójel jelöli, elég nehéz nem észrevenni. Ha nem találod, akkor nem jártad be rendesen az adott pályát.
- a szárnyas kérdést nem értem. Ha arra gondolsz, hogy a városban más játékosokon látsz néha szárnyakat, azok megvásárolható skinek, egyetlen item kell hozzájuk: valódi pénz.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
- 3.5.0 verzió december elején jön ki, első infók majd nov. 9. körül várhatók
- nagyobbnak ígérik, mint a Bestiary vagy a mostani Delve. Gondolom egy újabb tervezett elemét tesztelik majd a jövőre ígért 4.0 nagy átdolgozásnak.
- a mostani liga végén nem lesz flashback vagy hasonló egy hónapos event, mert mindenki örömmel robotol a bányábanVédd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
a quest cuccokhoz még annyit, hogy van, amikor a szükséges holmi nem az adott pályán van, pl. az A3-ban a csatorna átjáró megnyitásánál. Ilyenkor azonban frissül a leírás (U billentyű, quest lista a világtérkép alatt) és ott megvan, hogy melyik pályán kell keresgélni vagy kivel kell beszélni. Azok az NPC-k, akiknél akár új információ, akár jutalom van, egy nagy fehér felkiáltójellel a fejük fölött ácsorognak a városban.
-
San398
őstag
válasz Har_melin #15056 üzenetére
Jó ez a Delve nagyon, nekem bejön. A Perandus óta az egyik legjobb!!
"It's slightly larger in size than Bestiary, Incursion or Delve." Remélem nem azért lesz nagyobb mert állatokat kell befogni a bányában egy másik idősíkban
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #15061 üzenetére
Passz, ezen én is gondolkoztam, hogy mit tervezhetnek? Főleg azért, mert a bánya annyira bejött az emberek nagy részének, hogy ha kiveszik az alapjátékból, akkor valami sokkal ütősebbel kell kiváltaniuk. Ha viszont bent marad (akár csak immár nem végtelen, hanem mondjuk 2000x2000 szintre korlátozva), akkor még inkább
-
TrollBalint
addikt
válasz Egonyolc #15004 üzenetére
szerintem időben észrevettem, hogy szerkesztetted a hozzászólást de ha reagáljak most
Igen, currencyn, meg plusz tabokon gondolkodtam,pont. Map annyira nem hiányzik, amik vannak, az elfér negyed fülön. Gondoltam a következő ligában veszek valami támogatói pack-ot, abban van 250 pont, abból kijön a 6 premium tab, és ha esetleg akció is lenne, lehet még a currency is beleférne....
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Egonyolc
aktív tag
válasz TrollBalint #15064 üzenetére
nekem jelenleg kb 2 tab-nyi mapon van. de én nem nagyon koptatom...
ezen kivül,egyszerübb rendszereznirendszerezve van és látszik, hogy mi az amit már megcsináltál, de abbahagyom, mert nem kapok jutalékot++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Har_melin #15062 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapján lesz egy nagyobb Atlas átalakítás, nem lepődnék meg, ha ennek apropóján integrálódna be a delve a játékmenetbe. PL megnyílnának bányász zónák az Atlason, ahol le lehet menni, nem lenne állandó bejárás.
Btw.: Tudom, hogy van aki egy krumplival is megöli lassan, de ez az Uber Elder baromi kemény elsőre. A közepén annyira lelassulok, hogy képtelen vagyok dodgeolni bármit is, és sajnos Kaom Rootsot vagy US-t sehogy nem tudok összehozni a karinak. Eddig ketteő/semmi sajnos. Pedig Shaper lement úgy, hogy kb meg se sérültem.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
Har_melin
addikt
válasz 0karmacoma0 #15066 üzenetére
nyugi, én ezzel a toxic rainnel még egy sárga elderen sem tudtam átjutni (nyilván főleg a saját hibámból), nem kell letörni.
-
Pszicho
tag
Köszönöm szépen a válaszokat Har_melin, AtHoS.
Egyébként a potion slotokat ismertem, de előjött valami bug a bányában és még van 20 töltés volt a large potikban, de miután meghaltam üresnek érzékelte még egy pár percig a potikat.Mivel a Witch karaktert kezdtem el, elég kevés az életerőm és a shieldem is, így mikor bemegyek a sötétbe egyből lemegy az pajzsom, életerőm is, nagyon kevés ideig bírom.
Melyik az a karakter amivel érdemes lenni? Nagy sebzés, nagy páncél, nagy életereje van.
Csakis fizetős megoldásként lehet szárnyat szerezni?
Nem szoktak cserélni, meghirdetni ilyet a játékon belül a chat falon, játék fórumán?
A másik kérdésem a világító fegyverek, páncél?
Hogyan lehet ilyeneket szerezni, vagy csinálni?
Gondolom magasabb szinteken van valami item ami a tárgyakba illeszthető.
Mi ez az item, vagy esetleg van külön valami design műhely?
Van esetleg valami külön map mint a Mu Online játékban is volt, hogy vannak időnként ilyen pár óránként induló külön eventek, pályák, ahol sok szörny van kis helyen és lehet mészárolni, gyorsan fejlődni, vagy akár partiban ölni közösen?Tényleg bocs az alap kérdésekért.
Egyébként a játék nagyon tetszik, csak még 2-3 napja játszok vele és sok mindent nem értek.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Pszicho #15068 üzenetére
- a bánya sötétjében minden karakter csak rövid ideig bírja, így van kitalálva. Lehet ellensúlyozni a degen-t, de nem azon az alacsony szinten, amin most vagy.
- minden extra vizuális dolog, szárny, világító akármi, stb., pénzért, pontosabban pénzért vehető creditért kapható a játék shopjában. Ezen kívül minden ligában van egy challenge lista, amelyből ha bizonyos számút teljesítesz, akkor kapsz valamilyen fix darabot. A feladatok a H billentyűre jönnek fel. Csere, trade nincs, minden vásárlás szigorúan ahhoz az accounthoz kötött, amelyik megvette/megnyerte, de a karaktereid között csereberélhetsz.
- kérlek, hogy olvasd el a topik tetején lévő összefoglalót. Abban egyrészt elég részletes infók vannak a bányáról, másrészt a játék védelmi rendszeréről is, ami nagyon távol áll a nagy páncél = jó build koncepciótól. A bányában egyébként tök mindegy, hogy milyen páncélod van, a Damage over Time sebzést nem érdekli.
- ha meghalsz, akkor üresnek mutatja a flaskákat. A bánya központjában nem is töltődnek újra, ahhoz vissza kell menni a városba vagy a hideoutodba.
- természetesen itt is van sok hp - sok páncél build, keress rá a juggernaut-ra, de még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem a megszokott, kasztonként egy, max. két alternatívát ajánló ARPG. Minden kezdőnek azt tanácsolom, hogy először a fórum Classes/Builds részében nézelődjön a league starter, beginner friendly buildek között. Nézzen meg hozzá videókat, annak alapján válasszon ki egyet és próbálja azt követni. Ha elkezdesz minden hp pontot felszedni és használod a kezedbe került legerősebb fegyvert, attól még ugyanúgy lehet egy életképtelen, állandóan meghaló karaktered, ez a játék nem így működik.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Amiket írtál eventek, itt nincsenek, helyette, az end game-ben van a mapozás, illetve a már általad is ismert bánya, ami egyelőre league specifikus. (Nagy sikerre való tekintettel, biztos vagyok benne, hogy be fogják integrálni a standard játékba). League 3 hónapig tart, majd 1-2 hét szünet, és jön az újabb, más exclusive tartalommal.
Ahogy Harm_elin is írta, minden vizuális effekt creditért, credit pedig pénzért vehető csak. (Nincsen amolyan "wow"os, "RoM"-os alternatíva, hogy én megveszem majd átadom neked és te pedig adsz goldot / cuccot / akármit érte. (Persze a játékban talált tárgyak trade-elhetők, természtesen)
Itt a játék wiki oldalán is Poe Wiki sok infot találhatsz, de amíg nem ismered kicsit a játékot nehéz eligazodni. Elsőre talán ezt az oldalt érdemes nézegetni: Vendor recipe Systemhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
mivel a Mu Online-t említetted:
itt nincs fix, adott karakterhez kötött képesség. Szó szerint bármelyik alap karakterből bármilyen buildet csinálhatsz. Lehet persze, hogy szar lesz, hiszen a passzív pontok jellege igazodik ahhoz a classhoz, amelyik körül elhelyezkednek, de az a fajta fix képesség kiosztás, mint akár a Mu-ban, akár a Diablóban vagy a Grim Dawnban alap, itt nincs. Nincs az, hogy egy witchnél lvl 30-on eldönthetem, hogy az A skillt tápolom tovább vagy az adott B és C skillből kiválasztom az egyiket.
Ha visszagörgetsz pár lapot, akkor ott pl. éppen egy elemental sebzéses íjász witch karaktert taglaltunk, ami ráadásul a várakozással teljesen ellentétesen használja az egyik fő passzív pontot, éppen attól működik.
Itt minden build a passzív pontok - felszerelés - skill gemek hármasának az összhangján alapul. Ha csak az egyikre vagy csak kettőre figyel az ember, akkor sanszos, hogy szar lesz. Mivel pedig a kombinációk szinte végtelenek, saját fejből kezdőként szinte esélytelen működőt csinálni. Vagy legalább is minimum annyi tanulás (mármint olvasgatás, értelmezés) kell hozzá, mint amennyi játék és persze nagyon jó angol tudás.
-
Har_melin
addikt
f patch holnap, XBoxra a hétvégén.
Ami érdekes benne, hogy a dinamit ezentúl sebzi a delve bossok által megidézett monsztákat is, lehet közéjük hajigálni.
-
bubostyuk
csendes tag
Sziasztok,kezdő vagyok a PoE-ben,a tradeléssel kapcsolatban vannak kérdéseim.SSF karim van.
-az normális h nem találom magam a traderek közt?Egy rakat cuccot kiraktam már,de egyiket se találom a trade oldalon.van public premium stash tabom.
- mennyire megszokott,h egyáltalán nem válaszolnak a whispersekre?eddig volt 3-4 próbálkozásom különböző online játékosok felé,de ebből csak egy autoreply dnd üzi jött,és kész.ennyire macera lenne? -
Har_melin
addikt
válasz bubostyuk #15073 üzenetére
- a poetrade-nek is kell idő, amíg frissíti magát, bár ez általában csak pár perc. Ha a cuccaid átlagosak, átlagos áron, akkor előfordulhat, hogy csak nagyon sokadiknak listáz. Ha jó áron rakod be (a legolcsóbbak között kellene legyen) és így sem jelenik meg, akkor próbáld meg kivenni, átrakni az inventoryba - ilyenkor automatikusan lejön róla az ára - és aztán vissza, újra beárazni. Velem is előfordult már ilyen egy-egy cuccnál, bár ez inkább a kivétel.
- a kereskedési etikett sajnos a béka segge alatt van. Van pár objektív oka (pl. ha a bányában éppen egy ancient cityt próbálsz meg kipucolni, akkor ott lehet, hogy percekig nincs időd írogatni), de alapvetően trehányság.
Aki már rutinosabb és mapozik, az egy (vagy tíz, vagy harminc, embere válogatja) chaos alatt nem fog kilépni egy T15-ös mapról, amin szeretné a portálokat megőrizni. Viszont nagyon sokan egyszerűen bent hagyják a liga elején berakott olcsó cuccokat is a tradeben ahelyett, hogy kivennék őket. Engem is marhára bosszant, amikor ráírok és a füle botját se mozgatja. A tévedések elkerülése végett: volt már ilyen exa vásárlással is, ami azért nem a legolcsóbb kategória. Én csak olyan cuccot tartok benn, amiért hajlandó vagyok kilépni egy mapról, de nem mindenkinek volt gyerekszobája.
Ennek a másik oldala, amikor valaki bejelentkezik, hogy venni akar, azonnal rányomom a felvételt, visszamegyek a HO-ba és sehol a manus. Rákérdezek, hogy mi van, ja közben megvette másnál. 5-10 másodpercet vevőként is illik várni a visszajelzésre, mert a másik fél is játszik, nem biztos, hogy éppen nem az életéért küzd.
Szerk: egyébként ssf karival hogy akarsz tradelni? szerintem a trade-en azért nem jelennek meg a cuccaid és lehet, hogy azért nem is jeleznek vissza, mert ahogy a neve is mutatja SELF FOUND - no trade.
[ Szerkesztve ]
-
bubostyuk
csendes tag
válasz Har_melin #15074 üzenetére
köszi a választ.ki is próbáltam egy shavronne's wrappingsen, a legolcsóbb ára 24 chaos orb.én kiraktam 10 chaosért(ez sem túl etikus, tudom),de még így se látom magam pedig átlapoztam mind a 279 ajánlatot...lehet h nálam van elcsesződve vmi?
igen,nálam van elcsesződve.át lehet állítani az ssf karit?
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz bubostyuk #15075 üzenetére
tudtommal a bejelentkezésnél, de nekem még nem volt, nem csináltam.
szerk: megnéztem, a "migrate all ssf characters" opciót kell választanod, ha a ládában lévő cuccokat meg akarod őrizni neki. Ellenkező esetben csak az adott karakter kerül át nem-ssf-be, de a láda és a tartalma megmarad az elkülönített ligában.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz bubostyuk #15077 üzenetére
Azért kell az all characters opciót választani. Az SSF egy kvázi önálló ligaként működik, ezért külön ládája van. Ha most indítasz egy új SSF karit, akkor a városban a ládában ott lesznek az eddigi cuccaid. Az összes kari migrálása opcióval mintegy kiszállsz ebből a ligából, a holmijaid átkerülnek az alap, tradelős változatba. Legalább is a fórumon ezt írták.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #15079 üzenetére
Ez a "mintegy kiszállsz a ligából" azt is jelenti, hogy ha újra SSF-t indítanál, akkor újra kell kezdeni a masterek felhúzását, vagy ezeket megtartja a játék?
És ha már SSF, milyen módokon tudok 6L cuccot csinálni magamnak? Én ismerek kettőt, Spamelem a fusingot, vagy megkérem Voricit, de mindegyik költséges. Van más módszer esetleg rá (mint pl. a delve-ben lehet ezekkel a fossil-ekkel trükközni és úgy összekombózni, hogy +3 bow legyen az eredménye)
Ha csak a Fusing spamelés marad, van rá vendor recipe? (mint pl a jeweller, vagy a chromatic-ra?) És csak én nem találtam, vagy tényleg nincsen, és keresni kell?https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #15080 üzenetére
6L: van a fated connections prófécia, az csak jeweller spammeléssel csinál 6L-t. (Addig nyomod rá a jeweller-t, amíg 6 foglalatosat nem ad és az rögtön 6L is lesz.)
Ezen kívül csak a fuse spam vagy Vorici marad, más trükk nincs.
Az SSF-ből kiszállásnál nem tudom, megmarad-e a HO a mesterekkel. Mivel a láda kiürül, szerintem nem lesz HO sem, lehet kezdeni az elejéről, de ez csak tipp, nem játszottam még SSF-t.
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Évekkel ezelőtt volt 1 accom, de nem tok belépni, se új kódot kérni, mert azt írja a lost passwordre a GGG honlapja, h ilyen acc nem létezik. Pdg a mailjeim közt megtaláltam a regisztrációt.Nem láttam infót arról se, h időnként törölnék az inaktív regeket.
Van tippetek, h h lehetne előásni?
Mindig minden mindegy
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok, elköktöztünk a 7végén és megváltitott az IPcímem. Fog kötözködni a játék e miatt?
-
TrollBalint
addikt
válasz Rizseslescó #15084 üzenetére
Nem, nekem minden router újraindítás után megváltozik az IP-m (legalábbis gondolom, de sose néztem )
(#15081) Har_melin: Köszi, akkor azt hiszem vagy nem lesznek igazán nagyratörő terveim, vagy rászokok a trade-re én is
[ Szerkesztve ]
-
Egonyolc
aktív tag
válasz cheatergs #15082 üzenetére
nem kötekedésként, de miért hajtod a régit?
az emberek 99.9% az aktuális ligában játszik, és ettől nem lényegesen különbözik aki be se lép standardra.++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
cheatergs
senior tag
válasz Egonyolc #15086 üzenetére
Sosem hc-ként tolom, csak lötyögésként, tehát csak azért nem indítok új karit, h lássam az új ligát, annyit úgyse tesz hozzá tartalmilag. Ez a Delve mondjuk egész jó, már csak azért is, mert a játék elejétől elérhető.
Sajnálatos is, h a ligákat általában ki is veszik a lejáratuk után, ahelyett, h beraknák a standardba, mivel ennyi darab együtt már rengeteget hozzátenne az am laposka változatossághoz.4 karim volt rajta, azoknak marha jó neveket adtam, plusz Act2-3 volt a banda, odáig meg fárasztó eljutni az én játékstílusommal.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
Har_melin
addikt
válasz cheatergs #15087 üzenetére
Szerintem az elmúlt egy évben az új ligák (még a Bestiary is, amit nagyon sokan nem szerettek) nagyon sokat tettek hozzá a tartalomhoz. Ha az utóbbi években nem is játszottál ligában, akkor honnan tudod megítélni, mennyiben lett más tőlük a játék? Éppen ettől nem lett monoton, mindig volt egy teljesen új, más jellegű kihívás. Sok minden át is került belőlük, de persze csak magasabb szinteken, vagy éppen most a ligában. Az Atlason kívül, ami értelemszerűen csak a mapozást érintette én nem emlékszem olyan ligára, amelyiknek a specialitásai ne lettek volna az első pályától kezdve elérhetők, a Delve ebből a szempontból semmi extra.
Ha csak standardon játszol, akkor persze, hogy "laposka", bár A2-3 körül szerintem még ez is kb. olyan, mint amikor a lányom rávágja valamire, hogy ő nem szereti, pedig még soha nem is kóstolta.
-
cheatergs
senior tag
válasz Har_melin #15088 üzenetére
Persze, h nem fogom megismerni a PoE-t, mert ez a game nem is nekem készült, hanem a hc-seknek (megjegyzem, reginél csak 3 v 4 act volt, szal akkoriban a játék felénél jártam).
Én fortress-grinding vok, ami nem kompatibilis az új liga=új kari elvvel, hisz amit már 1x megszereztem (jelen esetben lvl), azt meg is akarom tartani. Sum: részemről a standard a döntő, mert az maga a játék.
Most a Delve-ben indítottam karit, tetszik is a bánya ötlete és megvalósítása, ezért kár, h nem fog permaként bekerülni standardba (a sok másik uígy elpocsékolt kieg mellett).Más: disconnect általános? Régen nem volt, most meg naponta többx log outol akárhol.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
Nordic
Közösségépítő
válasz cheatergs #15089 üzenetére
Ki mondta, hogy nem fog perma-ként bekerülni?
1. Nagy ziccer kihagyás lenne, ha egy ilyen sikeres mechanika nem kerülne be az alap játékba (ágyon dicséri mindenki).
2. Meg semmi hivatalosat nem nyilatkozott ez ügyben a GGG, szóval kb minden ilyen vélemény nem más mint spekuláció.
Szvsz tuti alap dolog lesz, ha már az első infinite dungeon, és ennyire sikeres.
A többi liga sem volt elpocsékolt, mert legalább más volt mint az alap, és a sikeresebbek így vagy úgy, de megmaradtak.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz cheatergs #15089 üzenetére
Régen háromszor kellett végigmenni ugyanazon a három vagy négy act-on, ma egyszer tíz különbözőn, tehát eleve tök más a mai játék, mint régen volt. Szintben lehet, hogy az alapjáték felénél jártál, a játék tartalmának már akkor is csak max. a harmadánál.
Az, hogy ez a játék a hc-seknek készült volna, butaság - a játékosok döntő része mindig is softcore-on játszott, ma is így van.
Abban igazad lehet, hogy nem neked készült, mert a játék lényege a folyamatos változás - te meg egyszerre panaszkodsz azért, hogy unalmas és azért, hogy az új dolgokat ki kellene próbálni. Pedig ahogy Nordic is írta, a ligák jobb dolgai folyamatosan kerülnek át az alapjátékba is, legfeljebb három hónap késéssel. Érdekelne, melyik volt az a "sok elpocsékolt kieg", ami nem került át az alapjátékba?
-
TrollBalint
addikt
Stash tab ackió van 22-ig, aki akar, most vegyen
(#15089) cheatergs: Nekem is szokott disconnectálni, jobban, mint régebben, de én ezt a videókártya cserének tudom be.
És ahogy előttem is írták, sok liga átkerült a standardba. Csak mondjuk az abyss a liga idején minden mapon volt, addig standarba, csak időnként futsz vele össze De ettől még benne van.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #15092 üzenetére
most direkt megnéztem. Eddig 21 liga volt a játékban, a mostanit nem számítva. Ebből négy olyan van (Rampage, Perandus, Bestiary, Incursion), ami vagy egyáltalán nem került implementálásra az alapjátékban, vagy csak most a bányában bukkan fel lehetőségként.
Az Incursion ebből kakukktojás, mert már bejelentették a végén, hogy valamilyen formában visszahozzák, csak nem akarták az új ligát még azzal is terhelni. A Rampage és a Perandus unique cuccokon él tovább és rotálódva Zana opcióiban is fel szoktak bukkanni.
Egyedül a nagyon félresiklott Bestiary az (öt év alatt egyetlenként), aminek jelenleg úgy néz ki, hogy nincs folytatása, de a játékos reakciók alapján ezt olyan sokan nem bánják.
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #15093 üzenetére
Igen, erre céloztam, hogy nagyjából minden benne van. Perandus a flashback-ek során elő szokott kerülni (ha éppen van flashback), a Rampage meg számomra ismeretlen.
A Bestiary-ról meg mintha azt olvastam volna, hogy mivel nagy munka van benne, és sajnálnák kidobni, így a későbbiekben még valamilyen formában előveszik. De nyilván alaposan át akarják gondolni, hogy is legyen, hogy a játékosok is meg tudják emésztenihttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
cheatergs
senior tag
Az jó, ha mégis sok minden átkerül.
Jól vettem ki, h a "skillgemek" droprate kábé nullára redukálódott? Úgy rémlik, régen lootként is hullottak rendesen, 1 tabom megtelt velük, most meg nem kaptam több óra alatt 1et se.
Mindig minden mindegy
-
TrollBalint
addikt
válasz cheatergs #15095 üzenetére
Régen nem tudom milyen volt, nekem szoktak esni, de szerencsére nem olyan nagy mennyiségben. Amúgy is meg lehet őket venni minden városban bizonyos vendoroknál, bizonyos questek után. Legalábbis bizonyos gemeket, de Act 3 Library-ben illetve Act 10 után meg az összeset meg tudod venni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz TrollBalint #15096 üzenetére
Már A6-ban meg tudod venni mind...
-
Egonyolc
aktív tag
válasz cheatergs #15095 üzenetére
talán két háromhat olyan skill gem van amit nem kapsz meg vendornál, csak "eshet" + trade.A többiből csak a Qualityes-et és Vaal-t érdemes felvenni, és becserélni GCP-re (kivéve ha pont olyan esik ami passzol a build-be és érdemben ad hozzá).
A 16+ százalékos gem-eket esetleg jó pénzért el is lehet adni, főleg szezon elején.
A vaal gem-ek is nemrég változtak meg úgy, hogy tudod vele használni az alap skillt-is, meg a Vaal-t is.ha van item filter akkor lehet, hogy eleve az szűri meg, ha nincs akkor pedig érdemes beszerezni.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
cheatergs
senior tag
Köszönöm az infókat, még szokni kell a változtatást.
Mindig minden mindegy
-
AtHoS
nagyúr
Blasphemy-vel aurává alakított Temporal chain és Despair mellé ugyanúgy szükséges a Doedre's Damning +1 átkos gyűrű, hogy egyszerre működjön a monsztákon mindkét aura?
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest