Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Pro Koryak #6698 üzenetére

    Akkor mindenkinek, újból: a tévé működik, a képének semmi baja, és ez talán az eddigi legjobb képminőségű lcd-panel, ami valaha Panasonic tévébe került, ezért is ragaszkodnék hozzá a végsőkig. :) Aminek a javításával nem boldogul a szerviz, az az egyik modulfogadó slot, ami nem érzékeli a belehelyezett CAM-ot. Erre pedig nekem szükségem lenne. Mármint mindkét slotra, mert 2 db CI+ kártyát használok a tévéhez. De ennek semmi köze ahhoz, hogy egyébként milyen a tévé képe, szóval abban a szerviz nem „barmolt el”, és remélhetőleg ezután sem fog semmit elbarmolni.
    Árban és minőségben most már valóban az OLED-ek vannak ebben a kategóriában, de az fel sem merült, hogy olyat adnának, mint ahogy az utalvány szó is csak egyszer hangzott el, amikor egy olyan telefonszámról hívott fel valaki a márkaképviselettől, amit ki sem írt a mobilom, tehát még csak vissza sem hívható. A szerviz embere pedig ki sem ejtette az utalvány szót, ő csak egy lehetséges cserekészülékről beszélt, de addig el se jutottunk, hogy az milyen lenne. Szép-szép az OLED, de ha van rá mód, én ameddig csak lehet, nem mondanék le a 3D-ről, tekintve, hogy elég sok pénzt öltem ilyen BD-lemezekbe is, amiket most dobhatnék ki, ha az AX800-as menne a levesbe. És ha most valahogy megjavítják, de később újból meghibásodik, még mindig van rá két év garancia az ötből, szóval legközelebb még mindig dönthetek úgy, hogy most már ne próbálkozzanak a javítással, ha nem megy. De akkor is kérdéses, hogy kötelesek-e egy szabadon levásárolható utalványt adni, vagy csak egy általuk adott, nagyjából hasonló tudású készüléket kellene-e elfogadnom.
    Ja, és most már az új tévére is csak a normál két éves garit kapnám, mivel időközben az 5 év garis akció befejeződött. Két évnyi garancia pedig még az AX800-ra is van. Ha netán újból megbetegszik majd valamikor, az lehet, hogy épp olyankor lesz, amikor a Pana újból akciózik az 5 év garanciával, hiszen minden évben szokásuk ezt tenni. Na, akkor majd már lehet, hogy rámegyek a cserére, de úgy, hogy az új készülékre is meg tudjam kapni az 5 év garit.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák