Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz -=RelakS=- #87392 üzenetére

    Na jó csak érted azt hittem gumisként csak tudják már mi merre hogyan. Amúgy beszartam, odaadom a gyereknek a 4 szenzort egy zacsiban, mondom ezeket kéne betenni mert amit most a felnin találtok majd az cirka 5 éves. Elmegy, odaviszi a "nagy öreghez", az néz rá kérdezi mi ez. Mondja a gyerek (hogy hallja-e az ügyfél az nem baj, mondjuk ebben a közegben ezen nem akadok fel) "a csávó hozta, én nem tom". Sóhaj, közelebb megyek, mondom TPMS, azt kéne beszerelni. Néznek rám, megjelenik egy másik arc, vakarja a fejét (szó szerint), hát ezt is kell, hát erről nem tudott... Mondom amikor rendeltem a gumit beleírtam a közlemény részbe, hogy "TPMS szenzort viszek". Ja, hát azt nem kapták meg, vagy nem úgy vagy... Mondom mindegy, bele tudjátok tenni nem? Persze. Elmegy, 3 perc múlva visszajön, hát ezt nem tudjuk felrpogramozni, mert ez gyári és spéci, mi legyen. Na és akkor mondtam nem baj, lehet öntanuló a cucc nem? Hát mikori az autó... 2013. Akkor nem, áhh akkor tuti nem. Mindegy mondom tegyétek fel aztán majd megoldom.
    Végül mint kiderült a Zafira C 2013-as kiadásban öntanuló a TPMS-t illetően. :D

    Amúgy jó gyerekek voltak, egyik csak nagy szemekkel nézegette a 19-es kereket, nézett rám, nem szólt semmit, elballag... aztán később beszélgettem vele, mondom látom nézted a felnit, gondolom nem érted miért van ekkora méret egy családi autón. Felderül a tekintete, hát igen, ő tényleg nézte, mondom tesztautó volt, telerakták minden földi jóval, meg kapott nagy alufelnit, hogy jól mutasson a fotókon, nekem elég lenne egy 17-es is rá, de nem akarok szarakodni a felni eladással, vásárlással, aztán maradt ez.

    Ez a Lurdy mélygarázsában lévő placc egyébként, itt olvastam hogy ajánlott hely - amúgy én is ajánlom őket, mert megcsináltak mindent korrektül, de azért a lécet nem ugrották meg nagyon. Miközben vártam épp arról beszélgettek hogy mi az, hogy az egyikük megint be van osztva a hétre, ő megszopatja a főnököt, bejön majd délbe (esetleg) és akkor még a kilencórási is ott fog várni. De én, mint ügyfél ezt hallom érted. Nem azt mondom, hogy diplomaosztó hangulatot várok egy gumisnál, de hát na, a felkészültség azért hézagos itt-ott. :U

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák