- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Előzmény: [link]
Azóta:
-Lecseréltem a gyertyákat NGK gyertyákra, a hézagokat a gyári gyertyák szerint állítottam.
-Lecseréltem az elosztófedelet is
-Elhasználtam a benne lévő üzemanyagot és full telenyomtam OMV MaxxMotion 100-al.
-Azóta az M0-son használom, ahogy írtam is korábban, napi 50km oda reggel, aztán 50km vissza késő délután.
-Tegnap miután alaposan bemelegedett visszaváltottam 4-edikbe és 25-30km-t tettem meg 110-120km/h-s utazóval, ergó megpróbáltam újra 'kikormolni'.És igazság szerint, mintha jobb lenne kicsit, de 3asban ha odanyomok neki, megint kb 1-2 sec mire tényleg el kezd gyorsulni, mostmár tényleg nem tudom lehetne-e ezen javítani vagy ennyit tud ez a motor és csá...
Amit még furcsának találok és végülis ezt szeretném kérdezni, az az, hogy a kipufogóból nem szépen egyenletesen jön a gáz, hanem így puffog, viszont szerintem az alapjárat abszolút egyenletes. Csináltam erről egy rövid videót, remélem hallatszik: [link]
Ez normális dolog vagy ez is okozhat még teljesítménycsökkenést? Bármi egyéb ötlet amit érdemes átnézni/ kipucolni/kikormolni/kicserélni?
Illetve esetleg tudtok Pesten valakit aki nagy F Astra szaki és meg tudná nekem mondani mondjuk egy próbakör után, hogy full rendben van-e az autó vagy még mindig lusta?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest