Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz zolikaDB #37245 üzenetére

    Szerintem ez is-is. En is amit hasznalok most a Liqui Molly dexos 2 es olaja dizelbe es benzinbe is jo. En ebben most nagyon hiszek, többszörös teszt gyöztes es kb csak jot olvastam rola mindenhol (Top Tec 4600 5w30. Aztan azt hogy valoban megerie azt a plussz felarat amit fizetek erte valoszinüleg soha nem tudom meg, de en is ugy vagyok vele most, mint haddent, hogy megy meg a feltes es ugye nem is uj motor ez sem, ha ezt az olajat veszem talan a legkisebb a rizikoja, hogy hamisitottat kapok, illetve talan a lehetö legjobb kenest kapja, ha mar ilyen több ezer km es trippek vannak olykor nehany nap alatt, maskor meg csak par km-t pöfög hidegen.

    Nekem ez furcsa ez a csak benzinbe jo olaj :F olyan feeling van, mintha abbol ki lenne sporolva valami, mert a benzinesnek az is eleg....persze ez is total egy laikus szvsz :B

    Neha tenyleg igaz, hogy az olcsobb jobb (pont ezeknel a sparos sajatmarkas termekeknel hallottam en is ez jo pelda), de en mondjuk hiszem, h ami dragabb az jobb....plane ilyen müszaki dolgokkal kapcsolatban. Nyilvan nem mindig.

Új hozzászólás Aktív témák