- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz urban racer #3398 üzenetére
22 után csináltam, mielőtt indultunk ki az óváros térre
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
marsu
veterán
-
urban racer
senior tag
Jah igen! Veszprémben van autóbontó? Én csak Herenden tom, h van, de lusta vok kimenni. Kell:
-ablaktekerentyű
-ablakmosó-tartály tető
-kalaptartó (kicsit magasabb a JBL hangszóró, mint a gyári, ezért beleér a kemény részébe a gyári keretnek, és át kéne építeni, de kell 1 tartalék )"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
dokar
addikt
-
t1
addikt
válasz urban racer #3413 üzenetére
ez van a legközelebb
-
t1
addikt
válasz urban racer #3415 üzenetére
nincsen messze annyira majd dokar elkísér ugyis a 8-ason van szép nagy egyenes addig
meglátom mit tehetek kéne velebeszélni, msnje van, ha igen add a címet msnen
[ Szerkesztve ]
-
urban racer
senior tag
jó csak lehet potyára meek. A háccsó hangszóró az annyira szarul van megoldva nálam, hogy... Ezt csinálom , amikor gondolkodok, hogy hogy a rákba csinájjam meg. Eccerűen le kéne lőni, aki tervezte. De az sem oldaná meg. Ugyanakkor sz sem megoldás, ha berakom a JBL-t, és tönkremegy 1 hét alatt...
thx
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
KrAt
veterán
Lementem, lepucoltam a kocsit, beindítottam, mire már járt (ugye szivató problémák vannak még pár napig) annyira de annyira szépen és kúltúráltan járt, hogy el se hittem. Nem kopogott, nem zörgött, csak szépen halkan dorombolt
-
t1
addikt
Hali!
Opel Corsa ( A ) tudnátok nekem 1-2 sort írni? Kezd megtetszeni -
t1
addikt
válasz urban racer #3426 üzenetére
GSI motorral? vagy netalán a méretemre gondolsz?
-
marsu
veterán
Nekem volt egy háromajtós "B" Corsám, 1,4Si motorral .... Jó kis autó volt. Nem volt túl nagy, és nem is annyira kényelmes. de menni ment. A GSi ennél még jobban megy ... Nekem is tetszenek és viszonyla jó áron hozzá is lehet jutni ... De picit félek tőlük, hogy mennyire vannak szétpörgetve .... Mert lehet rákölteni rendesen. De inkább szeretnék rákölteni, mint ráfizetni ....
Press any key to continue ...
-
KrAt
veterán
válasz urban racer #3428 üzenetére
Akkor engem ne akarj majd magad mellett vinni
-
t1
addikt
válasz urban racer #3433 üzenetére
máskor hátul ülök vagy hátra tolom az ülést
-
KrAt
veterán
válasz urban racer #3433 üzenetére
Tetőcsomagtartó?
-
KrAt
veterán
válasz urban racer #3437 üzenetére
Nekem sincs feltéve, a csomagtartóban leledzik
marsu!!! beszéltem a bontós ismerősöddel, aztmondta, megpróbál szerezni
-
urban racer
senior tag
-
KrAt
veterán
válasz urban racer #3439 üzenetére
Nem mondod, h még suliba jársz? Simán többnek gondoltalak volna hsz-eid alapján
-
urban racer
senior tag
-
urban racer
senior tag
- féktárcsák(textar)
- fékbetétek(textar)
- 4 db gázos lengéscsillapító(Lip)
- dobfék állítás
- kézifékállítás
- szelepfedéltömítés-csereNagyszervíznek minősül?
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
dokar
addikt
válasz urban racer #3442 üzenetére
enyém is Lip az egyik pár
a fékbetét is Textar, de a tárcsafék már Bremboextra - SEXRay
-
urban racer
senior tag
a textar jobb, mint a brembo A neve nemjobb, de a fékereje... Aszongyák a lip szar. Ma ittvolt ferykee(később), megnyomkodtam, sztem nem lehet panasz. Nem is 'bukott orra' fékezésnél. Tasi lengője sajna nem passzolt, úgyhogy kell vennem újat.
Szal ferykee
Rácsörgök, hogy a fékbetétem elkopott, de annyira, hogy már fém fékez fémet. Ide kéne jönnie, hogy elmenjünk tárcsaféknyereg-festékért. Oké. Astrába be. Festék megvan, megyünk vissza. Mondom, akkor már segíccsé leszedni a kereket, majd én megcsiszolom. Hát így is történt. Az első keréknél. A második kereket nem tudtuk levenni, úgy rá volt szorítva a csavar. Ferykee hozzátette: neked is pont most kell féket csiszolnod... Aszem az időre gondolt (-5,5 fok volt). Végül föladtuk, azt leadtam az autót, majd holnap délután átvehetem...(remélhetőleg piros féknyereggel és fékdobbal )
-
t1
addikt
válasz urban racer #3442 üzenetére
annak
most már nem csak motorfékkel kell közlekedned -
t1
addikt
válasz urban racer #3446 üzenetére
hallotam
-
urban racer
senior tag
Fennvannak az új gátlók A fékek is pirosak De azért meg is állok
Részletesebben:
A fékek még bekopós korszakukat élik, de már most látszik, hogy nem épp kínai betétek vannak benn.
Gátló: Marhajó. Nem gondoltam volna, hogy ennyi a különbség. Fékezésnél nem bukik orra, gyorsítrásnál nem ül le a segge, kanyarban nem dölöngél. Próbaképp nekiálltam szórakozni: balra-jobbra rángattam a kormányt, de semmi. Nem tudtam zavarbahozni... nagy sebességnél: kőkeménnyé válik a futómű. És van egy kanyar, ahol eddig 80-nál sodródott kifele a kocsi, már nem
Szelepfedél-tömítés: Nincs nagy jelentősége, de én úgy vettem észre, mintha picit jobban menne a szekér. (dokar: Ismét szóbakerültél, illetve a szelepfedéltömítésed )Jah! És piros féknyergeim vannak
-
_seth_
veterán
válasz urban racer #3448 üzenetére
"Szelepfedél-tömítés: Nincs nagy jelentősége, de én úgy vettem észre, mintha picit jobban menne a szekér."
Szerk: eddig nem volt??? Vagy mégis mitől menne jobban?
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
marsu
veterán
Azért ha beszélsz vele, akkor ne azt mondd, hogy marsu mondta, hogy ő mindent megszerez .... Szerintem fogalma sincs arról, hogy ki az a marsu.
De ha a Magyar Autóklub-ot mondod, akkor még kedvezményt is kaphatsz az egyébként sem drága kincsekből ....
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest