- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz kukinyo #3298 üzenetére
Bemész a madaras tecsóba és veszel vágható fóliát 500 pénzért valami 7”-os kijelzőre is jó és nem a kínai vékony fajta, élég strapabíró nem is nagyon karcolódik. Szike + vonalzó = kész. Nem kell kivágni sehol tökéletesen jó, ha takar mindent, sarkoknál egy körömvágó segíthet a kerekítésnél.
A saját logós terméket kell keresni.[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont. Akksija egyenletesen merült 3%ig, majd 3%on még fél órát böngésztem, mire 2%ra esett. 3%nál 2x eldobta a wifit, "elfelejt"re nyomtam, újra beírtam a jelszót, azonosítási hiba. Újra indítás után megoldódott, majd pár perc múlva ismét nem volt wifi. De már nem is látta a routert, azt írta, hogy hatókörön kívül. Újabb újraindítás megoldotta, azóta jó. Ami viszont nagyon aggaszt, hogy bekapcsoláskor fantom érintést érzékel a kijelző. Böngészőben fórumot olvasva pl új hozzászólást akar írni, háttérbe teszi a megnyitott lapokat vagy épp legörget az oldal aljára. Főképernyőn random alkalmazást indít el, vagy lehúzza az értesítéseket. Multitouch tester szépen érzékeli az érintéseket és követi a mozgást. Böngészőben finom görgetéskor is van, hogy sorokat ugrik. Fólia még rajt van, nem szívesen venném le. Szerintetek lehet fólia miatt? Vagy inkább vigyem vissza és kérjek cserét?
Válaszokat előre is köszönöm!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
Köszi! Nyomtam is rá egy factory resetet, hogy össze csomagolom és reggel viszem vissza, de nem hagyott nyugodni a dolog. Beállítás varázslót végig skipeltem, majd kapcsolgattam be-ki a kijelzőt és semmi fantom érintés. Elkezdtem vissza rakosgatni a programokat, 2-3 telepítés után újra próbáltam, de eddig semmi. Ki érti ezt? Ennek a telefonnak (is) lelke van! Holnap ahogy időm engedi, igyekszem minél többet nyomkodni, erre az akksi kijelzés beragadásra még kíváncsi vagyok. Tabommal is úgy voltam, két ünnep közt, egész nap le se tettem, a 3 napot végig nyomkodtam, ha van valami hibája, akkor derüljön rá fény amíg vissza kérhetem a pénzt. Abból is elsőre egy frissítéskor elhalálozó darabot fogtam ki, vissza vittem, műszakis kolléga le beszélt a cseréről, vissza is adták a pénzt, de nem hagyott nyugodni a dolog és másnap vissza mentem egyért. Annyira el voltam foglalva a 2 év gar bizonygatásával, sajtó anyag lebegtetésével, hogy észre sem vettem, hogy nincs a kijelzőn a szitázott fólia. (Telefonra is 1 évet kaptam.) Bekapcsolás után nem a beállítás varázsló fogadott, angolra volt állítva a nyelv és be volt lőve TESCO wifi. Gondoltam azzal nem vihetem vissza, hogy nem volt rajt fólia és nem a beállítás varázsló fogadott, majd jól kinyírom frissítéssel és ide a pénzemmel, elég volt. Legnagyobb meglepetésemre mindkét frissítés felment és azóta is tökéletes a tab. Se USB csati körül lepattanó műanyag, se lötyögő gombok, se sípoló hangszóró, se fagyás, se boot animációnál megakadás. Kopp-kopp-kopp!
-
Morvayy
csendes tag
Ha valaki tud donor telefont,aminek nincs betörve a kijelzője,mert az enyémnek szépen összetört a kijelzője,és cserére szorul!
-
Kvasir
tag
Sziasztok! Kapható még a készülék? Újságban nem láttam.
Csillagkapu: Atlantisz
-
Varga Viktor
újonc
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni? van egy Open Dott telefonom plexit törés, és hol tudnám ezt javitani? a tescoba 44 ezer ft ért akarták javitani, de maga a készülék 30 ezer.. valaki nem tudna egy jó és olcsó helyet ahol javitanák?
-
senior tag
válasz Varga Viktor #3316 üzenetére
Ha vissza olvasol párat, akkor láthatod, hogy mostanában elég sok törik be. Ha betört kuka, mert gazdasági totálkár. Nem lehet olcsóbban javítani, mint a készülék ára, olcsóbb venni egy új másik telefont. Külföldről sem olcsóbb.
Saját elképzelés: Nem lehet, hogy mostanában gyengítettek a telefonok minőségén? Az elején senkinek nem tört be a kijelző, most meg majd minden nap jön valaki ezzel a problémával.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
Megerősítem, hogy a garanciális szerviz messze az új készülék ár felett tudja/akarja csak megjavítani az érintő panel törött készüléket. Alibabás érintőpanelt emleget (onnan kellene rendelni), de hogy pontosan milyen típust kellene rendelni bele azt nem tudja. Hát ez a noname kategória hátránya, hiába jó a készülék, de nagyon gyenge mechanikailag, és nem javítható.
Lehet még valahol kapni ilyen készüléket? Itt a helyi Tescoban már elfogyott...
-
csasaKKP
senior tag
válasz tibor23 #3319 üzenetére
Miskolcon a nagy Tescoba már hetek óta nem láttam kitéve, csak a készülék tábláját (melyen a tulajdonságok szerepelnek) és az árát. Tablet még van bőven.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Let
újonc
Akinek betört a kijelzője, milyen úton módon történt a sajnálatos esemény?
-
csasaKKP
senior tag
Nekem nem tört be (még) szerencsére, de sima, nem edzett üveg a digitizer, kisebb magasságról való leejtés is végzetes lehet, ha olyan szerencsétlenűl esik.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
kukinyo
addikt
-
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki leírást, hogy lehet összevonni a két partíciót. OP3N DOTT-nál.
köszi -
diosgyorr
újonc
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki tudja-e hol tudok nagyobb teljesítményű akkumulátort venni a telefonba?
-
csasaKKP
senior tag
válasz diosgyorr #3331 üzenetére
Én az előző telefonommal is már külső akkumulátort alkalmaztam, 10400mAh-ás, de nem nagy, és sok helyet sem foglal a táskában, cserébe 5x fel tudom tölteni vele a telefont. Nem éri meg a telefonokba nagyobb kapacitású, sokszor "noname" akksit venni, mert szar a belső elektronikájuk/védelmük (minden Li-ion/Li-Po akksiban van hő, túlfesz, túláram védelem, vagyis illene lennie...), a telefon töltőelektronikáját megbolondíthatja, és a kínaiak sokszor csak ráírnak a termékre egy szép számot kapacitásnak, pl. 2600 mAh, közben 2000 közelében sincs a valóságban. Érdemesebb tehát külső, normális minőségű (!) akkumulátort használni.
Szerk.: Mostanság "menő" a Xiaomi külső akksik vétele (kinából is akár, eredetit árul pl. a banggood, jóval olcsóbban, mint itthon kapható), korrekt felépítésűek, jó minőségű a belső töltésvezérlő elektronika és hozzák a ráírt kapacitást. Én Yoobao-t használok.[ Szerkesztve ]
-
ahavasi
tag
Srácok, találtam Cyanogen mod 11-et a telefonra. Idáig nagyon jól működik, és úgy tűnik hogy az akksi kijelzés sokkal pontosabb lett, mintha tovább is bírná. egyedül a kamera app nem tetszik annyira mint az opendott szoftverben, de nem vészes.
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=570400
Tessék fordítózni. A szoftver a telefon orosz kiadásához készült, ott Highscreen zera s rev-s néven fut.
A kilincs legyen muslincás
-
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki leírást, hogy lehet összevonni a két partíciót. OP3N DOTT-nál.
kösziBocs már látom csak átsiklottam felette. Kösz.
Körül néztem, de a letöltéskor vmi programot akar nekem beadni, az ilyet már nem veszem be.
kösz[ Szerkesztve ]
-
megabor
tag
Sziasztok!
Az eredeti FM rádiót lehet valahogy használhatóbbá tenni? -
moli.hu
őstag
visszaolvastam az utolso 200 hozzaszolast, de nem lattam: lehet tudni valamit ezen keszulek utodjarol? peldaul a nevet?
-
üszök
őstag
válasz HummeRC #3341 üzenetére
Arról nem emlékszem hogy szó lett volna,hogy a teszkó ezt árulni fogja. Az,hogy van a Medionnál utódja,csak egy dolog.
219 ojró? az 68k nem lesz túl piacképes. A 30k az pont egy olyan ár amit még nagyobb gondolkodás nélkül ki adnak az emberek. a 68 már nem az. Az újabbat meg nem fogják 30k-ért adni tuti."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
PaleeGy
tag
Hello,
Open Dott Mobilra van eladó kijelzővédőfóliám 2 pack! 1 Pack tartalma 4 fólia, ha valakit érdekel írjon!
1000 ft/ pack postával együtt! -
kukinyo
addikt
Hol a manóban kell ezen kikapcsolni a gyári zárképernyőt?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Néhány napja írtam, hogy kijelző feloldáskor fantom érintéseket érzékel a kijelző. Random programok indultak el, vagy scrollozott a böngésző. Vissza vittem, hát persze, hogy ott nem jött elő. Mondták, hogy 3 napon belül ha vissza viszem, vissza kapom az árát vagy kapok másik készüléket. Amint beültem az autóba, 6x sikerült egymás után reprodukálni a hibát. Vissza vevőszolgálathoz, megint nem sikerült az istenért sem. A hölgy mondta, hogy próbálgassam csak és ha elő jön hozzam vissza, van idő. A minőségbiztosítási igazgató rendes volt, beszélgettünk és közben sikerült reprodukálni a hibát is. Szó nélkül kaptam új telefont. Ezzel maximálisan meg vagyok elégedve!!! Eddig sem akksi kijelzés hiba, sem kijelző villódzás nem jelentkezett. Kopp-kopp!
Két dolog van ami "nem teccik", de ennyi pénzért simán szemet hunyok felette.
1. Az akksi 6-6,5 óra alatt tölt fel 1%-ról 100%-ra. Egy napot akkor is kibír, ha szana-szét nyomkodom (most a 3 napban kapta az ívet rendesen), éjszaka meg van ideje feltölteni.
2. Ingressezek, nem működik az iránytű, pedig elvileg tudja. Plusz GPS csak akkor használható, ha a helymeghatározást "Csak a készüléken"-re állítom. Nagyon pontoson csak "driftel". Autóban ülve kiépítettem egy légvonalban 200 m-re lévő portált.
Összességében best buy! Mondom ezt úgy, hogy Nexus 4ről jövök.
U.i.: Visszavitt telefont elmondásuk szerint szervizbe küldik. Újra biztosan nem árusítják, mivel minden készülékhez egy IMEI számo(ka)t tartalmazó matrica van, amit rá ragasztanak a garancia levélre. Második eladásnál már nincs matrica, így nincs garancia sem. Így meg nem adhatják el.
U.i.2: Átváltottam ART-ra, de nem tudom azon van e. Kiírás szerint igen, de váltás után első indításkor nem írta a "Kezdő alkalmazások optimalizálása"-t, mint Nexus. Nem lehet, hogy itt csak bent maradt a menüben?
(#3345) kukinyo: Beállítások / Biztonság / Képernyő Zárolása / Nincs (Vagy adsz meg más módot.)
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Engedd rá a 2 frissítést és kb. 2 óra alatt fel fog töltődni, mondjuk gyorsabban is fog merülni, de így pl. GPS-t használva jobban merül, mint ahogy a töltést tudná felvenni.
(#3342) üszök
Azért az egy közel S5 szintű készülék kb. fél áron Full HD, 8 mag, 2GB RAM, 13MP hátsó 5MP első kamera, stb! Különben az nem utód lenne hanem egy másik típus 5”-os kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest