-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
"Az akkumulátort ennél a telefonnál nem kell kivenni flashelés idejére."
Ez azt jelentené hogy a telefont kikapcsolt állapotban kell a pc-hez csatlakoztatni?
Mert erre való utalást, utasítást nem találok.[ Szerkesztve ]
-
pakardo
tag
válasz csacsi67 #3196 üzenetére
Ezt a módszert próbáltam már a recovery telepitésére , de csak újra indult a telefon de nem csinált semmit
Gyári recovery -be is van cache format meg backup meg factory reset,én igazábol csak ezeket használom,mivel,hogy nincsen semmi costum rom a telefonra , számomra nem olyan fontos a twrp vagy a cwm
az igaz,hogy többet tudnak mint a gyári recovery de nekem nincsen jelen pillanat mire használjamÜdv : pakardo
-
-
gyulus08
aktív tag
válasz kukinyo #3204 üzenetére
Van olyan telefon aminél csak akku nélkül megy a flashtool, viszont itt kell hozzá, illetve igen kikapcsolt állapotban csatlakoztasd.
Esetleg ha be van kapcsolva a gyors boot, azt flashelés idejére ajánlott kikapcsolni, mert akkor átugorja a Download módot bekapcsoláskor.
Adatvesztés nem történik, ha mindent jól csinálsz.Illetve, most nem tudom melyik módot használod végül a felrakására, amit csacsi67 linkelt Mobiluncle megoldás is jó.
Recovery portolásra visszatérve: Visszakerestem, fórumban is volt belőle probléma. Viszont persze ez MTKDroidTools. Ha a TWRP portoló jól csinálja, nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz pakardo #3205 üzenetére
Emlékeim szerint a Blade-nél recovery telepítés után a rendszert is újra kellett húzni. Azért kérdeztem.
A mentés visszarakása egyértelmű.(#3206) gyulus08: Természetesen az összefoglalóban leírt módszert használom. Gondolom ez már sokaknak sikerült. És akkor a Flash Tool programban mindent úgy állítsak be mint ahogy ezen a képen van.
Köszi hogy segítetek.
-
pakardo
tag
válasz kukinyo #3207 üzenetére
Mobileuncle tools al próbáltam fel rakni a recoveryt de nem sikerült újra indult a telefon de nem történt semmi
lehet csak nálam nem müködött ez ? mint ahogy nem tudok Art környezetre se váltani
a blade-nél úgy emlékszem valami partició átméretezési probléma miatt keletett újra rakni a romot
Üdv : pakardo
-
kukinyo
addikt
gyulus08
pakardo
Teljes siker
Köszönöm szépen mindkettőtök segítségét.
Most ismerkedem a lehetőségekkel, ha lesz kérdésem (biztos lesz) jövök. -
kukinyo
addikt
Egy régebbi hozzászólásban olvastam (most nem találom) hogy ha letörlök bizonyos gyári alkalmazásokat, akkor a legközelebbi gyári frissítést nem tudom fogadni. És mi van azokkal amik az összefoglalóban fel vannak sorolva? Azokat lehet következmények nélkül törölni de azon kívül semmi mást?
-
csacsi67
addikt
válasz kukinyo #3213 üzenetére
csinálj egy mentést a backup mappában jelöl be mindent majd backup .Amikor meg van a mentés reboot system hogy induljon ujra a telefon.Ezek után dugd a gépre a telefont a telefon memoriájában keress egy olyat hogy twrp mappa abban lesz egy igyen fájl 2015.02... a pontok a napot jelölik.Ezt másold át a gépedre .Ez a mostani rom lementése.Ezek után rakd fel a gyári recoveryt majd csinálj egy full vissza állitást a telefon menüjében formázd az sd -t is.Ujra indul a telefon tök gyári lesz majd ezek után az elsö hozzászolásban le van irva a gyáry rom mentése.lemented.Majd ezek után vissza rakod a twrp reoveryt csinálsz ujra egy backupot .Majd a telo ujra indul megkeresed megint a twrp mappát és oda bemásolod azt a twrp mentést amit legelösször csináltál.Ha meg van a másolás utánna restore a TWRP recovery belül és ott kiválasztod azt amit legutoljára felmásoltál az elözö mentést törölheted is.Majd a elindul a vissza állitás utánna reboot system,És minden olyan lesz mint pl most a telefonod.Pontosan olvasd el amit irtam föleg a vissza állitásra figyelj hogy a telefon menüjéböl menjen.
Ha valami nem tiszta irj egy számot privátba felhivlak.
[ Szerkesztve ]
-
gyulus08
aktív tag
válasz kukinyo #3211 üzenetére
Az a lista akkor készült,amikor még nem volt 213-as frissítés. Azokat nyugodtan lehet törölni, nem lesz semmi gond a rendszerrel. Viszont a frissítés már nem fog lefutni. Updater-script leellenőrzi azokat is, aztán ha nem találja őket, kilép hibával.
Más fájlokat is lehet törölni, de csak ésszel.[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
A 213-as szoftból valaki kitudná menteni nekem a MTKWeatherWidget.apk és Weather3DWidget.apk-t.
Előre is köszi. -
Akidobos74
aktív tag
Üdv!
Felmerült a tok-kérdés és írták többen az OXO XL tokot, hogy az OK. Ma néztem a tekkóban. 4 tapadókorong tartaná a telcsit. Erről beszéltetek? Nem mertem megvenni, nem hiszem el, hogy biztonságos... -
hari73f
aktív tag
válasz Akidobos74 #3219 üzenetére
Nem egészen értem, miről beszélsz.
Nekem sima becsúsztatós OXO XL (mű)bőr
tokban (990Ft) van a telefon.A TPU szilikon tokkal együtt épp szorosan
belefér a teló, nem esik ki fejreállítva sem.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Hátha valakit érdekel. A Sony gyakorlatilag ugyanezzel a Soc-al, de 5"-ös kijelzővel kiadott egy új telefont E4 néven. A fehér színű nőnapi akcióban most 34k [link]
[ Szerkesztve ]
-
pakardo
tag
válasz Akidobos74 #3221 üzenetére
én is nézegettem azokat a tappancsos tokokat de valahogy nem jöttek be egsm nél rendeltem 1 et (gumit archos 45 c)2400 ért másnap mentem érte,tökéletes a telefonra
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
Muszáj nekem a gyári recovery, gyári állapot mentése. Esetleg valaki nem tudja ezt átküldeni? Vagy ez teljesen készülékfüggő? Nem hiszem hogy az lenne hiszen mindegyiken ugyan az a rendszer fut.
Nem elég nekem a TWRP "tiszta" mentése, úgy is azt használnám, az lenne a telefonon.Illetve belakás után úgy is csinálok ismét egy mentést, akármi gáz van 10 perc alatt visszaállítok egy azonnal használható rendszert. -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség.
Gyári 208 vagy 213 rom .img nincs meg véletlen valakinek ?Frissítés közben meghalt szegényke csak a fehér hátteres open dott jön be aztán átlép recoverybe a telefon,hogy nincs parancs
Gondolom már csak SPFlashTool -lal tudnék életet lehelni bele ?
Előre is köszi.
-
vigyori78
őstag
válasz gyulus08 #3227 üzenetére
Köszi ez megvan de nehezen tudnék az sd-re másolni ha be sem kapcsol a telefon
" csak a fehér hátteres open dott jön be aztán átlép recoverybe a telefon,hogy nincs parancs "
SPFlashTool el sem indul? elvileg betöltöm ami kell majd a download gombra nyomok és gyorsan rádugom a telót ?
-
csacsi67
addikt
Ha nincs gyári recovery nem bizti hogy megkapod a frisssitést ott ahol irtam van ott egy progi meg egy kép az alapján vissza rakod.[link]
[ Szerkesztve ]
-
gyulus08
aktív tag
válasz kukinyo #3229 üzenetére
Telefonon is engedélyezed a root kérést?
Alul a progi Root shell-t ír?vigyori78: TWRP-vel van Mass Storage mód.
Beállítod az SPFlashToolt, majd megnyomod a download gombot.
Rádugod a telefont (lehet lesz egy kis driver telepítés),
Miután végzett, lesz egy zöld köröcske, akkor lehúzod a telót.
Majd kiszeded belőle az akksit egy másodpercre (anélkül nem kapcsol be).[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
tudom hogy nem nagyon lehet de ha valakit érdekel eladó a telefonom.priviben válaszolok.
-
kukinyo
addikt
válasz gyulus08 #3233 üzenetére
Persze hogy engedélyeztem.
Valami bibi volt de már elmúlt, sikerült lementeni a romot.
Be is csomagoltattam vele, így most van egy backup könyvtár és van egy ugyan az csomagolva. Visszaállításnál mindkettő használható?
Ezt most a CWM recovery-vel mentettem le, ez visszaállítható akár a gyári akár a TWRP recoveryvel?
Vagy érdemes mindegyikkel külön mentést csinálni?[ Szerkesztve ]
-
gyulus08
aktív tag
válasz kukinyo #3236 üzenetére
Lehet nem teljesen értelek, de a DroidTools mentést SPFlashtool állítja vissza (Files_to_Flashtool mappában lévő), becsomagolás csak arra jó, hogy egy helyen legyen minden.
CWM mentést CWM, TWRP mentést a TWRP tudja visszaállítani.
Fölösleges szerintem mindegyikkel mentegetni. -
pakardo
tag
válasz Akidobos74 #3237 üzenetére
igen ezt a tokot vettem én is,ha 11 ig le adod a rendelést délután mehetsz érte,ha érte tudsz
-
kukinyo
addikt
válasz gyulus08 #3238 üzenetére
Értem. Csak szeretem bebiztosítani magam. A gépen elfér és ahogy én turkálok a telefonokban ez sosem árt. Nekem a SPFlashtool programban nincs ilyen mappám, ebből arra következtetek hogy ezt nekem kell létrehozni és a mentést belemásolni.
Nézegettem, ismerkedtem a TWRP-vel, abban van olyan lehetőség hogy a rezgés erősségét lehet állítani. Ti észrevettetek valami különbséget? Mert én nem igen. -
synyster725
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, hogy a töltési idő rendkívül sok, délután 2 óra óta töltöm és este fél 10kor is csak 72%-on van 26%-ról. Van erre valami megoldás? A telefon már frissítve volt a legutóbbival. -
kukinyo
addikt
válasz gyulus08 #3244 üzenetére
Természetesen a telefonra gondoltam.
A TC jó választás, éppen ma nézegettem és nekem is tetszik.
Ebben lehet SD kártya és belső memória között fájlokat mozgatni?"Nézegettem, ismerkedtem a TWRP-vel, abban van olyan lehetőség hogy a rezgés erősségét lehet állítani. Ti észrevettetek valami különbséget? Mert én nem igen"
Erről mi a véleményed?[ Szerkesztve ]
-
pakardo
tag
válasz synyster725 #3245 üzenetére
szerintem neked sincsen fent a leg újabb frissités,keress rá a telefonon,és frissisd, meg oldja a problémádat, 213 as a leg újabb,gondolom neked még a 208 as verzió van fent
[ Szerkesztve ]
-
gyulus08
aktív tag
válasz kukinyo #3246 üzenetére
Lehet benne természetesen másolgatni.
Az csak a TWRP-ben való érintések visszajelzését,rezgését szabályozza (bár azt sem teljesen lineárisan).
Androidban nem lehet állítani a vibramotor erejét, maximum a gépelésnél... Azt billentyűzet beállításoknál, a rezgés hosszával tudod valamennyire szabályozni.synyster725: Esetleg próbálj meg egy újraindítást, vagy akksi kiszedést, lehet 100%-on van, de valamiért azt érzékeli max-nak. Sajnos szívtam már meg így.
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Köszi mindenkinek a segítséget végül SP Flash Tool-al és az ITTENI .img -kel ( külön köszönet a feltöltőnek ) sikerült életet lehelnem a telóba.
A fő probléma a win 8.1 volt ott nem indult a SP Flash Tool , win 7 -es gépen elsőre megcsinálta.A fenti linken amúgy 208-as szoft mentése van cwm recovery-vel ,erre fel flasheltem a gyári recoveryt aztán már jött is az ota 213-as frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest