- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
2T Seagate alighasznált ( ) privát.
-
veterán
válasz stranger28 #45713 üzenetére
Nők... Gondolom a kedves kolleginák miatt, mert olyancukiiiii -.-"
Everybody lies.
-
concret_hp
addikt
válasz stranger28 #45715 üzenetére
bár ez lenne a legnagyobb ellentmondás
vagy fullba vagy sehogy :D
-
veterán
válasz stranger28 #45715 üzenetére
Sose értettem, miért nem jut el a tudatukig az embereknek, hogy jobban fél tőle az állat, mint ő az állattól..
[Nem csak nőkre gondolok, hanem úgy átlagban]Everybody lies.
-
BlacKSouL
addikt
válasz stranger28 #45713 üzenetére
Fúj!! Agyonverni? Ezt a kis szőrös gombszeműt? Hát van neked szíved?
Na jó, egérfogóval elroppantani a kis gerincét, aztán várni, hogy az idegi rángás meg a légzés-keringés megszűnjön, az megint más. De AGYONVERNI...?
Kicsit azt érzem, hogy érzéketlen lettem a kültakarómon kívüli világ, és az abban helyet foglaló élő és élettelen dolgok iránt. És azt érzem, hogy egyre nagyobb gec.. izé, szemétláda leszek. De hát ez van, egy ilyen világban csakis a világhoz idomulhat az ember.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz stranger28 #45720 üzenetére
Á, anatómiai részletek nem olyan érdekesek. Viszont a fogó kimerevít egy pillanatot az idő végtelen folyásából, mintegy megmutatva hogy hogy elrohanunk a dolgok mellett, és nem látjuk meg a pillanatot a maga valójában. Ahogy a télre készülvén megragadják a lehetőséget és megpróbálnak bespajzolni minden ehetőt télre, tavaszra, és ehhez képesek rámászni a milliméter vékonyságú műanyag lemezre, mely közepén ott a kiskörömnyi méretű diódarab, illatozva, odaadóan, csábítva a jelöltet. Két mancsukkal óvatosan rátámaszkodnak, orrukkal megszagolják a diót, majd azt nyálcsorgatva megkívánva még jobban feltámaszkodnak, fogukkal megközelítve a diódarabot, ...
Na ezt a pillanatot ragadja meg és kényszeríti mozdulatlanná a föntről 0,05 másodperc alatt, rendkívül labilis, egyensúlyi helyzetéből kibillentve a fogó könyörtelen időkimerevítője, ami üresen hangos, szinte bántó csattanással csapódik az alsó keretnek, azonban belsejében a kimerevítésre váró, vagy talán nem pont erre váró alannyal halkan pukkan egyet, mint egy torz, műanyag fényképezőgép.Tudom, pszichiáterhez kéne járnom, de mocskosul drága
-
veterán
-
NoLF
veterán
gyilkosok.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
Kolléganőm kérdezi, hogy régi notebook-akksit érdemes-e az alábbi módon „felújíttatni”, cella cserével?
[link]Én soha nem hallottam még ilyenről, ezért gondoltam, megkérdezem a tisztelt szakértő publikumot. Mindenesetre nekem kissé gyanús…
@Integra:
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #45731 üzenetére
HI!
igen es van ojjan jo mint a utobbi evek gyari hop aksi cellak...
/ahogy a 3 botus is monda nem minden akut elhet, hp-nal bontas utan derul ki, toshibanal ranezesre/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam megfelelő helyet a kérdésemnek,ezért itt tenném fel engedelmetekkel Szóval múlt hónapban feladtam az alaplapomra egy hirdetést.Jelentkezett is nemsokkal egy vevő jelölt,kért képet a termékről illetve a gari jegyről.Lefényképeztem,elküldtem neki az általa megadott email címre.A megállapodás szerint (ami szeptember 21.-én történt privátban) most 10.-én kap fizetést 11.-én utal, 14.-én postázom részére a cuccot.Eddig minden szép és jó,jegeltem részére a lapot,1 hete küldtem neki privátot érdeklődő szándékkal,illetve 2 nappal ezelőtt emailt,gondolva arra hogy ide 10.06.-n lépett be utoljára.Mivel anyagi kár nem ért és ilyenért nem jár fekete,azt szeretném kérdezni ti mit tennétek a helyemben? Tulajdonképpen az ember szavahihetősége erősen megkérdőjelezett részemről...
üdv dredbiroGood hunting,STALKER !
-
Tim82
félisten
válasz dredbiro #45736 üzenetére
Mind privátban, mind emailben megírnám neki, hogy nem tudok tovább várni, a jegelést feloldom. Aztán hirdetném tovább az alaplapot. Ennyi, nem kell ezt túlragozni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz dredbiro #45740 üzenetére
Mást nem nagyon tudsz tenni és nem is érdemes. Nincs infód arról, hogy valóban megbízhatatlan-e vagy nem várt nehézségei támadtak, szóval felesleges ezzel foglalkozni, illetve magadat idegelni rajta. Te korrekten vártál, majd korrekten tájékoztatod arról, hogy nem szeretnél arra várni, hogy mikor hajlandó utalni. Lépj túl rajta és kész.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BlacKSouL
addikt
Arra jöttem rá, hogy az űberszuperdivatos szélesvásznú képarányú laptopmonitoromon sokkal szarabbul olvashatók, nézhetők a dolgok, mint a régi, kocka, hagyományos LCD monitoromon. Nem tudom, hogy a tartalmak felejtenek el átlényegülni, vagy mi történik, de a kényszerű gépnélküliség alatt csak széles kijelzőkön dolgoztam, mióta ismét van itthon kép a 17"-os acer-en, azóta felüdülés a netezés, az itthoni munka, a képszerkesztés, a dokumentumkezelés, a táblázatkezelés, stb.
Egyedül a szélesvásznú tévézés nem jó rajta, de az a melléktevékenység könyörgöm...Mi is a hivatalos, és mi a valós oka annak, hogy átváltott a világ a szélesvászonra?
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #45745 üzenetére
ezt ugatom kb. 5 éve.
a szélesvászon egyetlen oka, hogy úgy több panelt lehet kivágni egy nagy panelből.
szóval, ha ez a tendencia, akkor hamarosan jöhetnek a 21:9-es kijelzők a notikon.IGAzából ez az egyetlen oka, hogy még megvan a T60-asom.
Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?