- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #38651 üzenetére
Aaaaaaaahhhh...
Hilfe - bitte...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #38651 üzenetére
Szvsz a 192 kbps. 320 az már emberi.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #38654 üzenetére
Semmi baj van - lejött, hogy mit szeretnél közölni, csak pár napja valahogy nem az igazi a humorérzékem
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #38658 üzenetére
Ebből:
Kérjél máshol, a hétre nálam már elfogyott
Racecam: A héten már megpróbálták kiporolni a bundámat - kevés sikerrel
Mod: Agresszív Télapó - még ilyet... És Lumpy továbbra sincs sehol Tegnap Bon3ss jött azzal a véres géppel, mondván, hogy szarvast gázoltak vele, mára lehet, hogy megtudjuk ki volt a sofőr? Kombináljak még?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38663 üzenetére
nem is nekem jött, nem is hozzám és nem is láttam.
"Tim82 válasza bolondember (#37367) üzenetére"
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kem
addikt
unokatesóm hangmérnök vagy mifene, elég jó körökben mozog. Azt mondja, hogy szerinte, meg azok szerint ekiknek nagyon durva hallása van, a 192kbps és a 256 az ami jól szól...
lehet, hogy pont ez a 2 az, aminek a mintavételezése olyan, hogy ez hasonlít legjobban a valódi rezgéshez. Szal rendes magyarázat nincs, de azok szólnak a legjobban.Köszi!
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #38668 üzenetére
Jó lesz ha nem hergelitek a bennem szunnyadó vadállatot - már feltettem a legkeményebb lemezemet és érzem, hogy lassan alig bírok a bennem rejtező predátorral
-
Racecam
nagyúr
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #38647 üzenetére
Rafi, nálam még mindig ez az Első , a kedvenc: [link]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #38670 üzenetére
Csapágyas lesz a szemed a sok forgatástól
Nem írom ki, mer' így is azt hiszed, hogy poén, pedig zenében nem ismerek tréfát.
-
Racecam
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #38673 üzenetére
Homonyik Sanyitól az Álmodj Királylány volt benne
Neked is szépet Pisztillus
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38674 üzenetére
Vaksi.
-
Bubu79
addikt
Erdő szélén jó a kedv,
Megy utánad barna medv...P.S:
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38680 üzenetére
Valahogy most mégsem én voltam a hülye. (Most sem. )
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #38681 üzenetére
Elnézéstet a botsánatért, hogy hiányoltalak - ígérem nem fordul elő többször
Ugyan rarri, ne is filózz ilyesmin - engem úgysem lehet überelni, hiszen a világegyetem sötétsége belőlem ragyog
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Hogy r.hadj.n meg ez a szemét net itt a melóhelyen!!
Írtam egy hosszú hsz.-t és minden elveszett.u.i.: Ezt a káromkodós topicba kellett volna, sorry.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #38689 üzenetére
Durvább dolgok is megestek ma már - életveszélyesen meg is fenyegette a békés málnavadászt
Lumpy: Az biza megeshet
-
neduddki
nagyúr
HI!
MAGYAR1 juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uedv
neduddki
p.s. HAJJATOK felemi???????????????
mod: remel fveszi vki en meg kivagom ami nekem kell:- )))
VELD TEANCOOLNI SIHASE FELEK....
DE EN A KIRAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Szőke? ne is mondd...
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
rarri
senior tag
válasz kételkedem #38689 üzenetére
Rafi: Köszönöm szépen, aranyos vagy !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #38692 üzenetére
rarri:
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Racecam
nagyúr
válasz ngabor2 #38688 üzenetére
Van egy hiba, innen bentről, ami hozzászólások elküldésekor jelentkezik.
Eddig, ha ilyenkor visszaléptem, mindig ott volt a megírt szöveg a hozzászólásablakban.
Persze ezek általában rövid egy soros hsz.-ek, ahogy tanácsoltad. Naná, hogy akkor veszik el, amikor egy litániát írtam.Com'è diverso il mondo visto da qui
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- FreeCAD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest