Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz elmoraan (r) #36649 üzenetére
De ez összességében már a ráadáson is túl volt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
Igyekszem
Bubci: Hogy??? Nem esküszünk??
nike_: Nem érdemes, nem jól van megoldva, a régi jobb és szebb volt, megvolt a hangulata
Tope: Hát fantasztikus Újhullámos az tuti
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Dehogynem Életem - csodálatos menyasszony leszel, s utána tökéletes feleség
Elmo: Már szóltam a papnak, hogy tegye szabaddá magát, vagy beszéljen a sírásóval a méreteit illetően - szerintem már délután meggyűrűzöm a Hejcegnőt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Bubu79 #36655 üzenetére
Engem az esküvő konkrétan nem érdekel annyira, azt majd szabályozza a pap meg a papné , ellenben a lakodalom szempontjából különböző előkészületekre van szükség, bort kell vitetnem, stb. (nem vagyok én Jézus, hogy vízből is tudjak bort csinálni).
Teccikérteni?"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
ngabor2
nagyúr
szervusz drága saslyány
a jövő évi tábort ez alapján már fix időpontra és helyre szerveztük. az előző táboros topikok 80%-a arról szólt, hogy hova és mikor ,voltak nagy tanácstalankodások, meg "csak kkor megyek, ha x helyen lesz" című dolgok. a végén mindig 1-2 ember szervezte az egészet. most elébementünk a dolgoknak, így a hely és az időpont fix, a keménymagnak nem kell sokat utazni. de remélhetőleg arról is jönnek jómunkásemberek, hátha te is el tudsz jönni. jó buli szokott lenni. hozzad a leányzókat is, és akkor jó lesz mindenkinek
-
addikt
Na én el, szépeket.
-
Bubu79
addikt
válasz elmoraan (r) #36658 üzenetére
Hát jó - akkor legyen holnap
-
rarri
senior tag
válasz csapos2 #36652 üzenetére
Az biztos! Tábortűz, hálózsák, vodka, Nyuszika, meg a rock & roll !!
Gábor: Akkor jól sejtem hogy Császárszállás az Alföldön van? / még csak az kéne hogy a lányok lássák hogy az anyjuk betép ! /
Tope: Szia!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz FehérHolló #36663 üzenetére
Tudtam!
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ngabor2
nagyúr
igen, nyíregyháza mellett. a debrecen-nyíregy vasútvonalon a gyorsvonatok is megállnak ott. igaz, pl. a google maps-ben nem találtam...
hogy a lányok látják, ahogy az anyjuk betép? na és? legfeljebb ők is betépnek
Verus: jó, hogy szólsz... oda kellene nekem is tenni a kaját
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Külön írják - és csak mutasd meg, hogy melyik késed ilyen, rögtön megélezem
Én is épp most melegítem a borsólevest
-
Bubu79
addikt
Nem a színe a lényeg, finom lesz - hidd el
Kolompér hogy áll? Szoláriumozik már a sütőben?
Szállj magasra Saslány
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz ngabor2 #36667 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást. Ez még messzebb van mint Oszkó !
/A a kicsi lányom nem láthatja hogy az anyja betép, vigyázok hogy milyen példát mutatok neki. A nagy már jövőre nagykorú, vele voltam már bulizni. /
Megyek gályázni, mindenkinek további szép délutánt kívánok!
-
1010
őstag
sziasztok,
keszul mar az ipari kiscica?
hogy csinaljatok?
hideg alkitassal kalapaljatok
vagy esetleg cnc vel es lezerrel edzett acelbol?
vagy kiontitek viszmintassal?a vegen menjetek ra langal az a tuti a kutyatamdas miatt
-
Bubu79
addikt
Jó anyagnak tűnik - mit nyomatsz?
Verus:
Mikulás:
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Hát b@sszátok meg, ezek tényleg hülyék!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
NoLF
veterán
e?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
-
elmoraan (r)
aktív tag
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Bubu79
addikt
Negatív - vígjátékról volt szó Ez?
1010: A szokásoshoz képest közlékenyebb is
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Azon gondolkozom, hogy kifeküdjek-e napozni?!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
FehérHolló
veterán
Érdekes, hogy a mai világban az is egy közözzéget összetartó erő, hogy ugyanolyan procim, vagy mobilom, esetleg VGA-m van, mint a másiknak... Kockul a világ.
Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
Húdenagyonelfenekellek mindjárt Na - alakul ez
Bon3ss: Ne fogd vissza Magad - majd lessük a reakciót Pécs irányából
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz elmoraan (r) #36696 üzenetére
Várjál, közbe összekevertem, nem láttam
Bubci: Ugyan ugyan
Szia Péter!
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Na azért
Bon3ss: Mi az a sok őrülten száguldozó autó a 6-oson Pécs felől?
Mod: Mintha menekülnének valami elől - vagy Valaki elől
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Bá bá blek síp..
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.