- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz Kasza08 #35951 üzenetére
Ha bemész helyettem éjszakára melózni, holnap Te is kelhetsz ilyentájt...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #35953 üzenetére
Mér' én nem ezt mondtam?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nike_
addikt
válasz philoxenia #35955 üzenetére
Magyar
És hibátlan lett (Azt hiszem 7 feladat volt)
-
nike_
addikt
válasz philoxenia #35960 üzenetére
Jáj He
kéti: Nem feltétlen. Csak hívnak versenyekre és elmegyek.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #35959 üzenetére
igazságszerint, van valaki, akinek rózsás a helyzete mostanában?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
Winner_hun
titán
Na végre legálisan is vezethetem a kocsimat
kem: nem, vettem kocsit és nem igazán volt meg minden papír, csak fénymásolat (előző tulaj forgalmija) vagy az se (kötelező)
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nike_
addikt
válasz kételkedem #35968 üzenetére
Mi(ke)t nyertél?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz kételkedem #35968 üzenetére
A Tiéd volt a 4000. hsz. ? Vagy nem ez a rózsa itt.
-
kételkedem
addikt
philo: igen, enyém a 4k hozzászólás, ez a jutalma
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
na, örülök, hogy mindenki ilyen boldog itt, de természetesen nem a mikro, hanem a makrokörnyezetre gondoltam.
-
Bubu79
addikt
Ilyen badarságoknak meg valamelyik LOL topikban lenne a helye
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #35971 üzenetére
Rafi, de akármilyen Sz@r is a helyzet, én teszek rá, a jókedvemet nemár ez határozza meg! Ha tudom megoldom ha meg nem, akkor így érzem jól magam. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
addikt
van itt valami Huszár aki olcsón tud külfödre utalni? Mert a rohadt bankom rajtam akar meggazdagodni nem szoktam garasoskodni, de azért 15 ropis utalásért elkérni 3500-at szvsz rablás szánjon meg valaki, oszt írjon egy privit
-
rarri
senior tag
válasz Janoska26 #35976 üzenetére
Én nem tudok olcsón külföldre utalni, de szívesen írok neked egy privit ha ez a vágyad!
Amúgy meg mi ilyen drága egy átutaláson?Rafi: a hullámvasútra ott vannak a szerek! / söröcske, vodkácska, stb. /
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
kételkedem
addikt
Igen tudom. Azzal az a gond, hogy nagyon régen hallom azt, hogy "csak ezt a néhány évet kell kihúzni, azután jobb lesz!" és közben egyre rosszabb.
Főhuszárnak jelentem, ez egyenesen rablás!
Mint rarri is írta, olcsón utalni nem, de privit írni azt tudok! Segít-e?Alapítsunk bankot!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
válasz Janoska26 #35976 üzenetére
a bankok általában külföldi utalások esetében minimális díjat számolnak fel, a jutalék ezrelékes felszámolása mellett, szerintem sehol sem jársz sokkal jobban. pl ahol én dolgoztam (Fókusz Takarékszövetkezet, Kecskemét), ott az utalandó összeg 0,5 %-a, de minimum 3000 volt a díj. akkor is 3000, ha 10 ft-ot ultalsz. ennyi...
s akkor még nem is említettük a külföldi bankköltséget, mert bizony olyan is van, az utalás előtt el kell dönteni, hogya küldő, vagy a fogadó fél fogja-e állni. gondolom ha 15ezernyit akar a fogadó fél, akkor a külföldit is neked kellene állni...
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #35979 üzenetére
azzal nincs gond, ha azt hallod évek óta, hogy jobb lesz, az a gond, ha el is hiszed. mert kizárt. sajnos...
-
rarri
senior tag
válasz kételkedem #35979 üzenetére
Ha valaki nagyon kétségbeesne, annak figyelmébe ajánlok egy ősi bölcs mondást. " Az ember életben maradásához elég naponta egy tál rizs, és egy pohár víz " Természetesen itt nem a szó szerinti szavak, hanem a mondanivaló egyszerűsége és mélysége a lényeg.
Raf: Azt nem szabad!
Mentem Bettikéért az iskolába! sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Tegnap durvan eltaknyoltam. Csodaszep a jobb tenyerem.
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #35984 üzenetére
ott van utána egy szétzúzott röhögős szmájli, ez alapján arra kell hogy következtessek, hogy igazándiból azt akarta mondani: azt szabad csak igazán!
-
1010
őstag
csa
-
kételkedem
addikt
válasz Kasza08 #35989 üzenetére
A levegőbű veszi ki a zoxigént és egyéb gázokat, melyet azután palackba és csövekbe gyömöszöl.
1010: neked is!
Nem valami napszemüvegben vadító avatarral kellene már megjelenned?yeti: már értem miért tartja felénk az avatarod! Hámosodjon mihamarabb!
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz kételkedem #35993 üzenetére
Nem valami napszemüvegben vadító avatarral kellene már megjelenned?
Azon még változtathatunk
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
addikt
válasz RoyalFlush #35995 üzenetére
Tetszik a kép.
Na én el, meguntam a munkát, elég volt mára. További jókat.
-
nike_
addikt
válasz kételkedem #35993 üzenetére
Szóval hítpájpot hómmédel?
Aktív témák
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)